Sunday 6 November 2011

Ognjište Umetni Instalacija

Kamin je definitivno najbolji dijelu svoje sobe. To daje topao osjećaj i mirno izgledom područje. Najčešće žarište vaše kuće, kamin je uređen na najbolji mogući način. Možda ste classy kamin mantel it obuhvaćajući i dodao da je ljepotu Vašeg doma dekor. Dok ovo izgleda stvarno iznenađujuće, možda se pitate of Zamjenom ove kamina zbog visokih održavanja i troškova energije. Za razliku od konvencionalnih kamina, kamin umeće smanjiti količinu dima generira i više su čišći. Ako planirate da biste dobili neki, možda se pitate kako instalirati kamin umetnuti. U sljedećim paragrafima, možete dobiti korak-po-korak postupak kamina umetnuti instalacije. Nastavite čitati.
Što su Ognjište umetke?; Kamin umetak u osnovi uređaj koji je dizajniran kako bi odgovarao u postojeći kamin zidove. Ovaj uređaj ima ložište koja je okružena čelične ljuske. Zrak iz unutar vašeg doma teče u ovaj ljuske, koja je dodatno zagrijao od zračenja topline. Ovaj topli zrak zatim raspodijeliti natrag u vaš dom. Ulomak povećava topline, smanjuje zagađivač izlaz i puno je učinkovitija od konvencionalnih kamina. Dakle, ako želite da biste dobili osloboditi od konvencionalnih kamin problema, ovo je mogućnost da razmislite.
Ognjište Insert Upute za instaliranje; stvari koje će trebati su kako slijedi. Odvijači, vijci, teški karton, dimnih liner, aluminij škare, krede i dimnjak katranizirati.
Korak 1; Pokretanje instalacijski kamin insert postupak postavljanjem komad teških kartona na ognjištu. Pa, oni koji ne znaju što je ognjište, dopustite mi da vam kažem da je to malo podigli platformu što je pravo u prednjem dijelu kamina.
Korak 2, a sada mjesto kamina staviti na karton i polako gurnite ga prema stražnjem zidu kamina. Pročitajte o kamin sigurnosti.
Korak 3; Uklonite amortizera i kroz vrh dimnjaka, umetnite dimnih liner. Sada pridružiti dimnih liner dno kraj dimni vijcima. Cut off viška liner na vrhu dimnjaka pomoću aluminijskih škare.
Korak 4, uzmi krede za označavanje linija na pločicu. Do oznake uz gornji i obje strane umetnuti u usklađivanje s granice kamin otvaranja u kamin mantel. Sada prijeđite na lukav korak kamina insert instalacije.
Korak 5; Morate pažljivo izvući kamin umetnuti. Izvucite sve dok ne može pristupiti prije izbušene rupe na pločicu. Umetni već te rupe na vrhu i obje strane. Sada koristite vijke isporučene učvrstiti vrh produživač ploča za umetnuti. Pobrinite se da ne zategnite vijke u potpunosti. Prvoj poziciji umetnuti tako da kreda linije su pokrivene, a zatim stegnite vijke. Slično instalirati obje bočne ploče.
Korak 6; Sada se dimnjak katranizirati i umetnite ga između ploče i umetnite zglobova sa svih strana. Sada je posljednji korak je priložiti izolacije trake. im pridaju stražnjoj ploči. Završiti klizna Umetni natrag u početni položaj. Za informacije na plin kamin instalacije umećete, a check out ugradnja kamina plin.
Umetni kamin može vas koštati oko 1500 USD USD 2500 isključujući trošak dodatne opreme kao staklena vrata, dimnih liner, itd. Ali, jednostavno možete spremiti instalaciju trošak kamin Umetni kao to je lako učiniti sami projekt. Dakle, dobili umetnuti instaliran u vaš postojeći kamin mantel i zagrijati vaš dom.

No comments:

Post a Comment