Thursday 3 November 2011

Ljepilo Remover

Uklanjanje ljepilo od svega, da li je pozadina ili kose, mnogo je teže nego što primjeni. Najgori dio je da ljepilo ne ispasti lako s većinom od uklanjanja tehnika kao što su topla voda ili strugača, itd. tu su zapravo različiti načini uklanjanja ljepila iz različitih predmeta, međutim, nastojimo primijeniti jedan tehniku ​​za sve objekte. Jeste li znali da mnoge stvari koje su lako dostupni na našoj kući se može raditi kao ljepilo maknuti? Sljedeće su kao ljepilo uklanjanje raznih predmeta.
Ljepilo Remover od stakla, prvo nježno očistite sapunom staklo vodom. Držite čvrsto staklo sa suhim rukama i pokušajte ukloniti papira zaglavi na ljepilo. Sada uzmite loptu pamuka i primijeniti aceton (nokat poljski remover) na njega. Obrišite područje temeljito, pustiti aceton zasititi. Pričekajte oko 30 sekundi, a zatim obrišite površine sa suhom krpom. Ponovite isti postupak sve dok se ljepilo u potpunosti uklonjena.
Nail Ljepilo Remover, mnogo puta ljepilo akrilne nokte ne odlemiti lako. U takvim vremenima, prvi maknuti lažne nokte onda lagano datoteku noktiju ljepila s mekim turpija za nokte. Sada ispunite zdjelu sapunom i toplom vodom, potopiti obje ruke u zdjelu za oko 3-5 minuta. Nokat krevet i ljepila will dobiti softened, ljepilo automatski će se početi dizati, oljuštiti onih dijelova. Namočite vatu u odstranjivač laka za nokte, to mrlja na zalijepljen području. Ostavite nekoliko sekundi, a zatim protrljati off lijevo preko čistom pamuk loptu. Ponovite postupak, ako je potrebno. Pročitajte više o tome da se akrilni nokti off.
Wallpaper ljepilo Remover, prvo pokriti etaže s plastičnim ili stare ručnike. Nemojte početi postupak uklanjanja wallpapera prije stavljanja ručnici, kao i uzimajući osloboditi od nered dokazati da će biti veći zadatak nakon toga! Napunite kantu s toplom vodom, sjeti se voda hladi vrlo brzo, tako zagrijavanje vode onoliko koliko može nositi. Sipati 1 žlica tekuće jelo-deterdženta u sić. Deterdžent odriješit će ljepilo od zida. Uzmi spužvicu i otpadaka od raskliman wallpapera iz cijelog zida. If pozadina je vrlo stara, to će potrajati malo više napora da se struže ga isključili. Umjesto spužva, koristiti kist teške pročišćavati za vrlo stare pozadine. Kada je cijeli zid u potpunosti izbačen, bacite vodu sapun i napuniti kantu sa slatkom vodom. Pljusak svježe vode na zidovima, pričekajte par minuta i zatim ga uklonite preostale pozadinu i ljepilo s padom krpom. Pročitajte više o ukloniti pozadina ljepila.
Hair Ljepilo Remover, sušilo za proširenje uklanjanje nije tvrd posao kao što svibanj činiti. Prije uklanjanja ljepila, trebate izvaditi ekstenzije. Za uklanjanje proširenja, prvo primijeniti hair ulje ili ulje sheen izravno na stazi, masaža u, u kružnim pokretima. Ekstenzije kosa će početi slip out, ponovite postupak za svaku pjesmu dok se svaka od njih gaćice van. Sada kada ste je dobio osloboditi od proširenja to će biti lakše dobiti osloboditi od ljepila u kosi. Započnite pranja kosu sa šamponom odvajanje. Masaža glave vrlo lagano, tako da šampon se apsorbira, ali kosa ne bi tangled. Uzmite široku nazubljenim češljem i početi češljanje kosu od savjeta na kožu, češalj vrlo lagano tako da dlaka nije izvukao. Nastavite češljanje dok ne osjetiti sve ljepilo je uklonjena. Isperite kosu, primjenjuju se redovne uređaj, ostavite ga na nekoliko sekundi i zatim ga češalj s redovitim češalj. Isperite kosu, opet primijeniti uređaj za stvarne uređaj. Ispiranja kose je nakon 10 minuta. Vaša kosa će biti u potpunosti bez ljepila kada isprati ovaj put. Pročitajte više o tome kako ukloniti kose ekstenzije.
To je sve oko različitih ljepila za uklanjanje. Uklanjanje ljepilo, uz pomoć jednog ljepilo remover nije uopće teško, samo trebate znati pravo ljepilo remover za tu određenu stvar i pravo metoda da biste dobili osloboditi od ljepila.

No comments:

Post a Comment