Tuesday 29 November 2011

Strnjika Beard

Neki muškarci izgledaju dobro sa čistim brijanje i neke, izgledati bolje uz slamu. Kad sam reći, strnjika bradu, to znači da je maleni dlake koji je početak brade. Odabir rasti kruha potpuno je osobni izbor, i mnogi ljudi željeli imati bilo dobro njegovan beard ili slamu bradu. Bradu izgleda odlično i dodati osobnost ako osoba ako je njegovan i styled na pravi način, to možete izgledati vrlo naočit. Postoje mnoga mišljenja o čuvanju jednog strnjika, kao što je vrlo neformalan izgled za muškarce koji rade u korporativnom sektoru. Dakle, mnogi muškarci vole da se ovaj izgled za stranke ili preko vikenda. Tu je poseban način uzgoja i održavanja slamu brade, što može učiniti jedan momak izgleda vrlo atraktivno. Dakle, saznajte kako da raste strnjika beard iz sljedećih paragrafa i ne propustite savjete!
Strnjika Beard Stilovi
Ima jednu stvar, Gerard Butler, Martin Henderson i Brad Pitt dijele jedni s drugima, a to je vrlo vruće pljeve izgleda. On svibanj činiti se lako imati slamu bradu, ali je sigurno teško nositi izgledati ovako. Rasti strnjika brade i za njegovo održavanje, također je prilično zadatak, kao što to radi treba malo dotjerivanje. No, kada dođete do vijoriti koji izgledaju, sigurno su mnogi žene, od vas vabi! Više o beard stilova za lice oblika.
Kako zadržati strnjika Beard, postoji nekoliko savjeta koji će rasti i održavanje strnih beard koja se spominje u sljedećim stavcima. Više o beard stilova.
Raste, kada se planira rasti slamu bradu, promatrajte to je rast za jednog ili dva dana. Također, promatrajte to kosi thickness, brada zakrpe i pravci razvoja. Više o grow bradu brže. ; Započnite raste bradu na vikend ili odmor, pa možete spremiti sebi pogođenost oko ranim fazama pljeve. ; Za prvih nekoliko dana od strnjika rasta, s obzirom da nikada nisu narasla bradu, to će biti vrlo neugodan za nositi, jer bi mogli dobiti škripav i svrbi. , Možda čak i znoj malo u slamu području ako raste bradu u ljeta. No, provjerite da li zadržati bradu čistim i operite ga temeljito svaki put se okupaju ili oprati lice. ; Ne brijte se u potpunosti iako brade raste, držite strnjika najmanje četvrtine inča dugo i koristiti sljedeće savjete za njegu pljeve. , To dotjerivanje, kada su odrasli znatnu količinu dlake na licu, što se može nazvati slamu bradu, morate ga i mladoženja stilu. , Jer, želite zadržati ovaj izgled za vrlo malo vremena, najbolje što možete učiniti da mladoženja brade, držati ga trimanje ili s škare ili britva. Više o podrezivanje bradu. , Nemojte napraviti strnište vrlo malen tako da je rezanje, ali imajte na vidljivom sloj kose kao brade. Pokušajte izbjeći koristeći brijač za tu svrhu kao što možete podcjenjivati ​​nekoga dužine kose i ne znajući, trim slamu u neravnomjeran način. , Kada opere svoje lice, nanesite dobar dio opere lice i držati čistim pljeve. To je važno kako ga održavati i držati ga čistim od prašine i znoj preko cijelog dana. , Također možete koristiti malu količinu uređaja dok se tuš, jer to će popustiti iritantan rubu pljeve. Više o beard dotjerivanje savjete. ; Držite izravnavanje your pljeve na iste duljine do želite zadržati pljeve bradu. , S tim korisne savjete strnjika za bradu, jednostavno možete rasti kao i održavanje jednog, kad god osjećate kao. Ali, kada to učinite, pobrinite se, ti uzeti dobru brigu o tome, jer nije lako uhvatiti okom sve one predivne žene vani!

No comments:

Post a Comment