Friday 18 November 2011

Marama Folding Stilovi

Obična večera mogu se pretvoriti u fino blagovaonom iskustvo s prekrasnim Kine i elegantan stol postavke. Postoje mnoge salveta sklopivi stilova, od jednostavnih do složenije. Lijepo presavijeni salvete dodavanje dodir klasa na svoj blagovaona stol i također impresionira svojim gostima. Dakle, sljedeći put kada su bacanje večeru, ili samo slavi romantičnu večeru za dvoje, stvoriti jedinstven fold ubrus da daju svoje tablice atraktivan izgled. Evo nekoliko salveta sklopivi tehnika koje možete isprobati kod kuće. Više o stol ukrasa.
Elegantno salvete Folding
Ako želite stvoriti neke fancy stilove salveta folding, onda je najvažnija stvar za zapamtiti je da je za naborima biti različita, morate lan koji je ukrućen, a hrskav. Salvete koje nisu uškrobljenim, jednostavno opušten i ne razlikuje oblik nabora. Evo nekoliko fancy salveta sklopivi tehnike.
Diamond salvete Fold
Za ovaj stil salveta preklop, morate položiti jedan usiljen and glačati salveta ispred vas i preklopite na pola ubrus na takav način da u otvorenom kraj okrenut prema vama. Sada preklopite ubrus opet na četvrtine. Onda preklopite na vrh jednog sloja i salveta ukoso prema gornjem lijevom kutu. Fold sljedeći sloj salvete opet dijagonalno prema lijevom kutu pazeći da rub novog puta ne preklapaju ranije fold. To će dati još, staggered učinak. Ponovite iste korake i preklopite preostale dvije sloja salvetu na isti način. Kada se sve slojeve i salveta su savijena, fold obje strane salveta ispod nje dobiti signal u obliku dijamanta. Iron presavijeni ubrus definirati nabora. Više o salveta nositelja ideje.
Fan salvete Fold
To je jedan od najvećih klasičnih ubrus sklopivi stilova i jednostavan je za napraviti. Mjesto salveta u svom radnom stolu i preklopite na pola salveta. Presavijte Marama kao harmoniku počevši od desne strane i ostavite 2 do 3 inča besplatno na lijevoj strani. Sada preklopite na pola salveta pazeći da harmoniku nabori su s vanjske strane. Držite odvijao uglovima ubrus te ih promešati dijagonalno, njih tucking unutar harmoniku nabora. Otvorite torove harmoniku i pažljivo stavite ga da nalikuju jedan navijač.
Marama Folding Origami
Origami Marama sklopivi je tzv jer koristi sklopivi tehnike na krut uškrobljenim salveta za stvaranje jedinstvene objekte.
Bird of Paradise salvete Fold
To je jedan od najpopularnijih ubrus sklopivi stilova, ali i najteži. Platno treba jako be uškrobljenim ili nabora neće držati. Lay down čistu krut i glačati salveta na radnoj površini. Preklopite na pola salveta, a zatim na četvrtine dok imate mali trg. Sada preklopite salveta opet, ali ovaj put dijagonalno, tako da ste s lijeve trokutastog oblika. Stavite ubrus na takav način da je sljeme ili vrh trokuta je okrenut daleko od vas. Sada preklopite desnom kraju uglu trokuta uz središnji dio salveta, tako da novi savjet je usmjerena ka vama. Koristite željezo postaviti ovaj nabor na svom mjestu. Ponovite iste korake na lijevoj strani salveta. Zamotati rubove novostvorene trokuta unutar salveta. Fold je i salveta u pola dovođenjem centra prema sebi. Držite baze ubrus čvrsto rukom i pažljivo podići četiriju zaliske stvara uglovima salveta i stog im jedna iznad druge i svoje rajske ptice je spreman. Pročitajte više o; salvete Folding Tehnike, salvete Folding; Kako postaviti tablice Ispravno, pa to su bili neki elegantan salveta sklopivi stilova koje možete probati za vaš stol postavljanje. Eksperimentirajte s različitim preklop tehnike i vi ste sigurni da se s nešto jedinstveno i lijepo.

No comments:

Post a Comment