Thursday 17 November 2011

Onaj koji se gega naps

Toddlers spavati najveći dio dana, kada su rođeni. No, kako se razvijati i rasti veliki, oni izrezati na vrijeme spavanja. Iznenada ćete shvatiti da je vaša beba je dijete naps naglo su pale dvije do jedan. Nemojte se bojati, samo malo zabrinutost. Kako bebe i toddlers odrastaju, oni prolaze maraton razvoja. To nije kao da žele spavati manje, oni samo trebate naviknuti na novo vrijeme svoje dijete naps. Spavanje je u cijelosti u vašeg mališana ruku, ali vam može pomoći u velikom način kako bi se vaše dijete ići na spavanje.
Onaj koji se gega Nap Raspored
Gotovo svi mališani trebaju najmanje dva naps dok ne postanu 1. Naps su obično jedan ujutro i jedan poslijepodne. Kada se vaše dijete od 1 ½ godina, oni će morati otkazati svoj jutarnji drijemež, ali oni će i dalje zahtijevati njihovo poslijepodne naps kao što su oni od vitalnog značaja za svoje zdravlje. Ove tranzicije iz dva naps na jedan je najproblematičniji za oba roditelja, osobito majke. Onaj koji se gega naps su u vrijeme kada je majka ima malo vremena za sebe i kuću. Čak kada vaše toddler ima zaboravio jutro nap, on / ona će i dalje zahtijevaju nap popodne sasvim negdje. Istraživanja navode da djeca uzeti naps dok oni 4 ili 5 godina. Iako većina djece prestane drijemajući nakon što su 5 godina, 2 od 10 djece još uvijek je potrebno nap. Učinite vaš posao jednostavno čitajući o dolasku bebu da spava u krevetiću.
Mališani ne Nap: što učiniti
Onaj koji se gega naps su vrlo bitni za normalan i zdrav rast djeteta. Ponekad ne riskirati i da je velika briga, jer oni i dalje trebaju svoje naps. No drijemajući fazi počinje kada navrše dvije ili tri, u ovoj dobi djeca samo žele da istražuju nove granice i san traje stražnjem sjedalu. Let's imaju pogled na neke djelotvorne korake kako bi se osiguralo da vaše dijete naps. Dobijte više informacija o noći strahota u bebe. ; Pokušajte promijeniti vrijeme od spavanja, da beba spavati u 1:00 ili poslije 13:00. Možete staviti u svoj djeci bilo ranije od toga, oni neće spavati jer oni ne bi bili tako umorni, što bi u poslijepodnevnim satima. , Koristite svoje tepih nap dijete za dan naps, kao i za noćno spavanje. Saznajte kako napraviti riskirati mat. ; Pokušajte igrati neke opuštajuće glazbe popodnevnog sna, pobrinite se da nema buke u kući posebno mikser i TV. , Ako dijete nije u napping raspoloženje, leći pored njega i chat. Možete pročitati vaše dijete mu je omiljena priča i poslušati neke laganu glazbu. Upišite svoju ruku na trbuh kako bi im pomogla leži još i opustite ih. Ovaj trik uvijek radi. ; Malu djecu Nap problemi
Onaj koji se gega riskirati problemi su vrlo frustrirajuće, kako vidjeti svoje dijete uzimajući whiny o malim stvarima samo zato što on / ona nije dobila dovoljno sna je vrlo bezvrijedan očima. Kao roditelj, morate se zapitati što krivo radiš? Vaše dijete spava dovoljno svaki dan, ali još uvijek je on / ona je vrlo whiny i ima iritantan ponašanje. Glavna točka koja se neviđeno je put vaše dijete potrebno za njegovo / njezino vrijeme spavanja. Ako vam je dijete spava dugo sati u noći, ne brinite o tome. No pobrinite se da njegova popodnevnog sna ne bi trebalo stvarati sukobe sa svojom noćnog spavanja. Vi vjerojatno bi se osjećati 4 sata popodne odspavati je dobrodošao break, ali će to platiti u noći, kada je vaše dijete se naplaćuje i nije spreman na spavanje. To nije lak zadatak probuditi bebu iz popodnevnog sna, no ako bi njegov buđenje prolaz glatka i jednostavna, možete vjerojatno probuditi svoje dijete rano. Uvijek zapamtite popodnevnog sna na dijete koje je 2 do 5 godina je idealno 2 ½ sata, ne više neki drugi način vaše dijete neće spavati noću. Vi bi također željeli neke informacije o hiperaktivnosti in toddlers.
Pročitajte više na:; Toddler ne Spavanje Kroz Night; Toddler Night Terrors; Getting Baby spavat Kroz Night; Dakle nadam čitajući ovaj članak na toddler naps i beba spavanje pomoći će vam prilagoditi s novim razvoj koji beba ide kroz . Pokušavajući ove korake u početku će seem teška ali vjerujte mi da su najučinkovitija i preporučuje one.

No comments:

Post a Comment