Monday 7 November 2011

Kako koketirati s Guy preko teksta

U redu Tako vam se sviđa dečko. Imaš njegov broj mobitela. Ti ne znaš što misli o ste ali ste umire da saznate. Vi ne želite da ga nazvati jer to može činiti previše očajan. Ja sam savršeno rješenje! Tekst njega! Ovdje su neke jednostavne za naučiti (i slijediti) koketiranje savjeta za djevojčice - kako koketirati s muškarcem preko teksta poruke. Koristite ove savjete za flert tkanina i uživajte u rezultatima!
Pokrenuti!Čekajući momak napraviti prvi potez može dobiti prilično frustrirajuće! Da li je neočekivani pokretanjem razgovor. Pošaljite mu povremeni tekstualnih poruka koje ne nužno zahtijevaju odgovor. To bi mogao biti šalu ili smiješno citat ili nešto te vrste. To će vam pomoći da shvatite, ako je on stvarno zanima ili ne. Ako on je zainteresiran, on će sigurno odgovoriti.
Budite lijepe!; Uzmite si vremena da odgovori na njegove tekstove (ali ne toliko dugo da počinje se pitati što zapravo želite od njega). Nakon što ste dobili preko početnih uzbuđenja, mu kompliment na nešto što ste primijetili ranije u danu. Da, ovaj jednostavan način poticanja njegov ego može raditi čudesa.
Držite ga kratko i slatko!, Provjerite jesu li SMS poruka su jednostavan, pregledan i do točke (osim kada je potrebno razraditi odgovor). On će vjerojatno neće gnjaviti čitanjem na četiri ekrana teksta, ako sve pitao tebe bila, Što to radiš? On neće pročitati cijeli tekst i da će vjerojatno dvaput razmisliti prije nego što texting opet!
Focus!, Kako ste napisali tekst koketirati s momak je vrlo važno. Upišite tekst, što je gramatički ispravno. Dogovoru poslat ste preko Mjeseca da je on odgovarajući način (ili možda i bolje) nego što se očekivalo. Ali to ne znači da ste zaboravili osnovni jezik. Pročitajte cijeli tekst nakon tipkanja i dodati emoticons značenje (različite stvari kao što su [:)] [: P] [: O]. Zadržati raspoloženje ide) Nemojte često korištenje emoticons. Vi samo mogu ga odložiti?
Učinite vaš domaći!, Jedan od osnovnih pravila kad je u pitanju kako koketirati s muškarcem preko teksta poruke je stvaranje siguran da znate što su njegovi voli i ne voli. Razgovor o nečemu što znam da on voli. Primjerice, ako on voli planinarenje, recite mu o Smiješno stvar koja se desila kada je otišao trekking. Čovjek koji uživa u trekking će cijeniti da djevojka može uživati ​​u nešto koliko on može. To će postaviti temelje za buduće razgovora.
ga igrati!, Nakon što ste čest uzorak tkanina (Da, ako on te voli, imat ćete jednu), možete početi dajući mu suptilne naznake ga slanjem flert SMS poruka. Postoje brojne flirty tekstualne poruke, pa uzmite motika! Ako želite igrati sigurno, možete poslati mu sirast pokupiti linije potpuno izvan plavo samo da izmjerili njegovu reakciju. Ako on reagira flert tekstualnih poruka svoje, yay!
Držite ga nagađanje!; Držite razgovore svjetlo na početku. Nemojte mu teret s problemima ili teške filozofije dan je reagira na tekst. Ste sigurni da ga otjerati! Umjesto toga, biti cool i dijeliti smiješne priče. Pokažite mu da ste smisla za humor. Ako on pita pitanja, biti stidljiv i poslati mu odgovor da će zadržati ga pitate. To je najbolji dio kada koketirati s dečko preko SMS poruka! Primjerice, ako vas pita "Što bi vam učiniti ako sam vas pitao se na datum? Vi ćete biti skakanje za radost (obviously!) ali on ne treba znati. Reci nešto slično, ne znam, što bi vas učiniti ako sam te pitao na datum? On će kao zagonetku, a svakako nastaviti da zapravo pitate se! Naime, ako odgovorite na svako pitanje njegova s ​​pitanjem vlastite, da ćete oboje temeljito zbunjen kraju dana, tako da koristite ovaj savjet samo kada je potrebno, a ne kao posljednji izbor.
To su neke savjete o tome kako flertovanje s Gvido preko teksta poruke. Također možete koketirati s dečko putem SMS-line aukciji! Vraga, postoji sigurni da puno flert savjeta za djevojke! Iako je zlatno pravilo, biti sami vrijedi čak u ovom kontekstu, uvijek možete koristiti ove savjete i trikove flert as pokazivače! Dakle, idi! Dobiti tvoj momak!

No comments:

Post a Comment