Friday 18 November 2011

Thriller Dance

Znamo svi tko kasno Michael Jackson je bio i kako je utjecali na glazbenu industriju. Godine 1982, neposredno pred Božić, Michael Jackson je objavio svoj šesti studijski album, što će dokazati da se najveći album u svojoj karijeri, Thriller. Uz briljantan popis pjesama koja uključuje Billie Jean Beat It, a želite biti Startin 'Somethin' na vrhu Billboard Hot 100, nije ni čudo album još uvijek je na vrhu najprodavanijih albuma svih vremena. No, nakon objavljivanja naslov albuma u 1984, svi oko svijeta je bio začaran od strane pjevačice hipnotičan plesne pokrete. Video je vrsta kratkog filma jer njegova skoro 14 minuta duge i razbija norme iz bilo kojeg tradicijske glazbe video. Čak i danas, Triler pjesmu i video može napraviti bilo tko, u čitavom svijetu bi se od njihovih mjesta i plesa na svojim melodijama. Pa da li ste iskusan plesač ili mislite da ste dvije lijeve noge, ovaj članak će razbiti Triler plesne pokrete za vas.
Triler plesne korake
Morate imati vidio video Triler plesa. Video počinje s Michaelom pješačenje natrag kući sa svojim datumom nakon što su gledali Scary Movie. Oni su hodanje prošlosti groblje i tijela početi ustati iz svojih grobova. Uskoro Michael i njegov datum okruženi su zombiji. Michael lik uskoro se pretvara u zombi, kao i pridružuje zombije na savršeno choreographed Triler plesa. As Vincent Price dodaje njegova naracija u video, što mu daje jedan sablasni učinak, no ono što čelika show očito je Triler plesne korake i Michaela nijem radu. Tako ćemo se dolje do poslovnih i pogledati kako to učiniti triler ples.
Dio 1; Stanite ispred ogledala i pokretanje glazbe. Uzmi posrnuo korak naprijed s desnom nogom, a zatim slijedite s lijevom nogom. Učinite to dva puta (desno, lijevo, desno, lijevo). Učinite isto korak ali ovaj put posrnuti unatrag (desno, lijevo, desno, lijevo). Opet posrnuti prema naprijed (lijevo, desno, desno, lijevo) i onda opet nazad (desno, lijevo, desno, lijevo).
Dio 2; Sada donijeti noge naprijed četiri puta (desno, lijevo, desno, lijevo). O koracima prvi, treći i četvrti, od vas će podignite desno rame prema gore uz stepenice. Jednom četvrti korak završava, slijedite isti smjerovima, ali samo dolazi unatrag. Zatim skrenite oko, lice prema desno, i podignite desnu ruku u ispred držeći svoju lijevu ruku van iza vas. Uzmi korak naprijed s desnom nogom, a porinuće svoju stražnjicu istovremeno u odskakanje način (dodavanje animacije kao da ste leša hodanje po zemlji). Učinite to posljednji korak dva puta.
Korak 3; ravno Stand držanje lijeve noge lagano naprijed i uzeti jedan korak na svoju stranu s desne noge. Kao što to učinite, pomak svoju težinu, tako da ćete naslanjanje na lijevoj nozi. Lean malo više na lijevo, a zatim hop dvaput na desnoj strani. Sada fall naprijed s Vaše desne strane kao što ste savijati u struku istovremeno. Držite svoju težinu na desnu nogu kao što ste to učinili. Stavljanje glavu i obje ruke dolje, skretanje prema svom lijevo, i podići glavu i radujemo. Tačka do 2 i držati fiksnog buljiti ravno naprijed. Sada držite lijevom rukom preko centra vašeg struka, podignite desnu ruku u zraku prema desnoj strani, a savijati prema dolje i natrag do 4 puta.
Dio 4; Lagano saviti iz koljena i podignite obje ruke iznad glave i pljeskati. U tom trenutku, od vas će stajati ravno baš kao i olovka. Uzmi korak na svoju stranu s lijevom nogom, ide kao širok kao možete, i slajd vaše desne noge bliže lijevo jedan. Stomp s desnom nogom kao što donijeti ga uz lijevu nogu, podignite ramena jednom, a zatim okrenuti glavu na lijevu stranu. (Ne zaboravite, ovaj korak je jako brzo u video.)
Dio 5; Postolje s nogama širine ramena i ljuljačka kukove jedne strane na drugu kao što ste nagnuti prema vašoj desnoj strani. Ugurati vaše tijelo i pusti ga tako da je lijeva noga ističe s lijeve strane, dok je desnom rukom ukazuje ravno na desnoj strani. Sada zemljišta na lijevom nogom ljuljajući bokovima lijeva na desno, dva puta. Opet ugurati vaše tijelo i pusti ga uzimanje urliče stav. Izneseno je stajalište, jedna od najpopularnijih Triler plesne pokrete. Držite stav, uzeti korak prema desno, a zatim uzeti korak na svoj lijevo. Licem prema naprijed i pustite da vam cijelo tijelo pada do struka dok tresti tijelo. Držite lijevo stopalo zasađene na svoje mjesto i uzeti korak u smjeru kazaljke na satu način. Prema lijevo, pogled do sada kao i vi doći do 09:00 kao što se radi smjeru kazaljke na satu kruga. Sada kao zadnji korak, naprijed hoda držeći tako ruke na bokovima (desno, lijevo, desno, lijevo).
Pročitajte više na:; Thriller Dance Korak po korak, plesne točke Korak po korak, s nije samo triler ples, ali gotovo svi Michael Jackson pjesme, on je postao legenda za sve njegove fanove. Kupite DVD Triler plesa pregled korake i razumjeti njegovo kretanje. Iako Ples je tekućina, morate se sjetiti da ste još uvijek morati držati krutosti zombi bi plešući. Nabavite vrstu nošnje koju nose u spotu, Scary primijeniti šminka, i pokazati svima svoje novo poboljšana Triler poteze.

No comments:

Post a Comment