Saturday 12 November 2011

Zelena Alge Fish Tank

To je prirodno vidjeti alga prisutna u riba cisterna. Algi rastu najviše sadrži svijetle zeleno, žuto-smeđe ili crvene alge. Većina vrsta, uključujući i zelene alge su bezopasne za život ribe, posebno kada je bio prisutan u malim količinama. Mali rast zelenih algi u riba cisterna svibanj čak biti ugodan za oči. Međutim, njegova rastinje može donijeti vode riba cisterna se pojavljuju zelene i oblačno. To definitivno nije ugodno gledati. Zapravo, zelene oblačno riba cisterna vode ukazuje na neznanje ili loše održavanje. Stoga je vrlo važno da poduzeti neke mjere da biste dobili zelene alge off riba cisterna i dati ribu čišći mjesto za živjeti u.
Možete ukloniti zelene alge učinkovitije ako znate što uzrokuje njezin rast u ekosustavu poput riba cisterna. Nastavite čitati da prikupi korisne informacije o uzročni faktori i metode uklanjanja zelene alge. Provesti znanje u održavanju populaciji zelenih algi u riba cisterna kod kuće. Pročitajte na algi rast i zelene alge činjenice.
Uzroci rastinje zelenih algi, postoji nekoliko čimbenika koji mogu dovesti do rasta zelenih algi u riba cisterna. The najvažnije jest da riba spremnik overstuffed s hranjivim tvarima. To se može dogoditi kada se oba daju previše hranjivih tvari ribu ili se ne promijeni vode riba cisterna onoliko često koliko je potrebno. To bi moglo biti slučaj da ste svibanj biti događaj oboje, i na taj način promiču overstocking hranjivih tvari u vodi riba cisterna. Prisustvo hranjivih tvari, koje se riba odbija konzumirati, je dostupna već danas zelene alge. Kao rezultat toga, zelene alge cvjeta i stvaranje vode izgledaju zeleno i oblačno.
Drugi ugledni čimbenik koji može dovesti do rastinje zelene alge je izravna izloženost akvarija na suncu svjetlo. Čak i drugi izvori svjetlosti, kada je primio predugo sati, može promicati rastinje zelene alge. Posljednje, ali ne i najmanje važno, nedostatku algi konzumiranje ribe i vodene biljke može dovesti do rastinje tamno ili svijetlo zelena alga u riba cisterna. Riba jede alge hrani zelenim algama i zadržati njihov rast u provjeru. Neki od primjera takve ribe Otocinctus mačke, algama sijamski jede i Plecostomus ili Plecos. Vodene biljke koriste se hranjive tvari prisutne u vodi. Na ovaj način, algi gotovo gladovati and Nikad više rasti. Ovo su samo neki od razloga iza pretjeranog rasta zelene alga u riba tenkova.
Načina da biste dobili osloboditi od zelenih algi, koje je potrebno poduzeti neke korake kako bi vaše ribe besplatno tenk iz zelenih algi. Točka vrijedna spomena ovdje je da je nemoguće u potpunosti ukloniti zelene alge iz vode tijelo sadrži ribu. Štoviše, on nije potreban kao malu količinu zelenih algi je potreban da bi kisik u vodu. Zelene alge it čini tako fotosinteze. To pomaže stvaranje kisika koja stiže do ribe prisutna u vašem riba cisterna. Prisutnost plavo zelene alge u riba tenkova ukazuje na nedostatak kisika. Možete kontrolirati rast zelenih algi u riba cisterna slijedeći dani mjere.
Promjena vode u riba cisterna redovito. Vi ne trebate promijeniti cijeli vodu, ali samo 15-20%. Zamijenite ukloniti vodu čistom vodom. to radiš jednom tjedno je preporučljivo. Uklanjanje vode i uklanja nitratima i fosfatima, koje doprinose rast zelenih algi, od riba cisterna. Scrub stranama riba cisterna sa strugalicom i spužva, rub žilet, odnosno squeegee. Pročistite prije nego što promijenite vodu. Ovo će vam pomoći ukloniti zelene alge plutajuće slobodno u spremnik uz prljave vode. Kliknite ovdje kako bi naučili kako očistiti riba cisterna.
Držite akvarija na mjestu gdje izravnog sunčevog svjetla nije dostupan. Dostupnost sunca čak i za kratko vremenski interval ili na dijelu akvarija mogu doprinijeti pretjeranog rasta zelene alge. Nemojte previše napuniti riba cisterna s hranjivim tvarima. Feed ribu jedanput na dan. Pazite da se jelo konzumira sve ribe u roku od nekoliko minuta. Osigurati filter održavanje kad god je potrebno. To uključuje čišćenje šljunka i mijenjanje uložaka. I zadnji ali ne najmanje važno, zadržati stanovništvo riba u riba cisterna pod kontrolom. Više od potrebnog broja riba bi doprinijeti povećanju nitrata i fosfata razine u riba cisterna. Ovo je, zauzvrat, rezultirati u povećanju održavanje, loše zdravlje riba i prekomjernog rasta različitih vrsta algi, uključujući zelene alge.
Vi svibanj osjećati zainteresirani za čitanje na:; Akvarij Alge kontrolu, kako kontrolirati Ribnjak algi, a sada, vi znate što uzrokuje pretjeran rast svijetle ili tamne zelene alge u riba tenk. Također znati o nekim od postojan metoda uklanjanja zelenih algi iz svog akvarija. Make učinkovita uporaba tog znanja održavati ravnotežu života u riba cisterna.

No comments:

Post a Comment