Saturday 26 November 2011

Heliotrop Flower

Heliotropes su biljke koje pripadaju roda Heliotropium i obitelji Boraginaceae. Ovog roda se sastoji od oko 350 vrsta cvjetnica koje su obično poznati kao heliotropes. Ove biljke već dugo su povezane s tradicionalnim vikend vrtova, vrtova mjesec, itd., ali, oni su još uvijek vrlo popularan za njihov sjajan i mirisno cvijeće. Najčešće naći heliotropes proizvoditi ljubičasta, plava ili bijelih cvjetova u skupinama. Biljka je dobio ime (heliotrop) iz prirode njegovog lišća koje okrenuti prema suncu. Ako primijetite ovu biljku, možete vidjeti da lišće i cvijeće skrenite prema suncu cijeli dan i suočava se s istoka, sljedećeg jutra. Riječ Helios na grčkom znači sunce i tropein znači okrenuti. Dakle, ova biljka je također poznat kao suncokret ili pita od višanja biljka. Cvijeće u klastere razvijaju u proljeće i traju do jeseni. Čitajte na znati više o heliotrop cvijeća.
Heliotrop bilja
Iako postoje razne vrste heliotropes, najčešće jedna je tropska cvjetnica, koje mogu narasti do maksimalne visine od oko 40 inča. Ona ima tamno zeleno lišće crinkled i cvijeće su Deep Purple u boji. Postoje mnoge druge vrste koje proizvode, plava, bijela, roza i blijedo ljubičasto cvijeće. Zajedničke heliotrop biljka ima jak miris koji je u odnosu na pita od jabuka i vanilije. Ova biljka se može uzgajati u posudama, vješanje košare ili u lonce. Heliotrop biljka je lako brinuti, ali to zahtijeva puno sunca i vlažno tlo dobro. Sljedeći paragraf se bavi različitim aspektima heliotrop cvijeće.
Heliotrop Cvijeće
Sada, znate da je popularnost u heliotrop biljka je uglavnom zbog svoje cvijeće koje su jarke, kao i mirisne. Pored toga, cvijeće traju duže vrijeme, u odnosu na neke druge biljke. Pita od višanja cvijet je jedan od heliotrop cvijet uobičajena imena. Znamo da je većina cvijeća tradicionalno su vezani s nekim značenja. Smisao heliotrop Cvijet je odanost i kako se može koristiti kao simbol pobožnosti. Cvijeće su također posvećena određenim datumima i heliotrop je povezana s ožujkom 1. Pročitajte više na cvijet značenja.
Ukratko, heliotrop biljke mogu biti prekrasan dodatak bilo kojem cvjetnjak. Ukoliko ste zainteresirani rasti heliotrop cvijeće, biljni nekoliko u vrtu i uživati ​​u šarenim i mirisnim cvijećem heliotrop. Međutim, pobrinite se da je biljka dobiva dobre sunca tijekom dana. Bolje je da ih biljka u dobro isušen tla-, ali uvijek držati tlo vlažno. Možda koristiti vodotopljivi đubriva jednom mjesečno. Ako želite grmovit izgled heliotrop za vaše biljka, možete ugušiti off savjete, koji će povećati proizvodnju cvijeća previše. Štipanje savjete stimulira rast biljke. U slučaju hladnog vremena, malčiranja je koristan za vanjsku heliotropes. Iako, ova biljka je bez štetnika, čuvajte plijesni, koja se može suprotstaviti uklanjanjem utječe lišća. Dakle, kontaktirajte vašeg lokalnog vrtić za suncokret sjemenje ili sadnice i rastu ove prekrasne biljke u vašem vrtu.

No comments:

Post a Comment