Friday 11 November 2011

Midlife Kriza u žena

Kriza sredinom života može se opisati kao emocionalno stanje, gdje je žena uglavnom fokusira na misao da se pola svog života je prošla i ona nije mogla postići onoliko koliko je očekivala od sebe. Ova kriza dolazi oko u dobi između 35 i 50 godina. Vremenski raspon od midlife krize u žene često razlikuju pet do deset godina. Postoje mnogi faktori koji mogu izazvati ovakve reakcije uma. Midlife krize žene uglavnom pokreću događaji poput smrti roditelja, razvod, neki zdravstveni problemi ili odrastao djeca odlaze kući.
Što je midlife kriza za žene?
Emocionalne promjene žena prolazi kroz midlife kriza je malo drugačija od midlife krize za muškarce. The midlife krize žena uglavnom je povezan s dosade, a neki od njih su zavladala uz strah od smrtnosti. Oni osjećaju da se zaglavi u svoje dnevne rutine i očajnički želi izaći iz nje. Tako mnogi od njih izabrali da daju otkaz i odlučiti provesti više vremena u ostvarivanju svojim hobijima. Oni žele ispuniti snove svih onih koji nisu mogli učiniti kad su bili mladi.
Oni su dobili opsesivno da zadrže mladenački izgled. Oni svibanj dobiti tetovaža sami ili pokušati dotjerati na isti način kao i ona se koristi kada je bila mlada ili ona svibanj pravedan isprobati najnoviji trend frizuru. Oni nastoje previše teško zaustaviti prirodni proces starenja. Oni svibanj misle plastične kirurgije facelift, kako bi se izbjeljivanje zubi kako bi sebe gledati mlade ponovno. Oni su dobili snažan poriv da se osjećam živ i kako bi se oni uključiti u aktivnosti koje nisu radili prije. Oni mogu ići na odmor na nove lokacije ili pokušajte trbušni ples ili bungee jumping ili ronjenje.
Midlife krize za žene Simptomi
Simptomi midlife krize su vrlo jedinstveni u svakom pojedinim slučajevima. Ipak, postoje neke zajedničke znakove midlife krize za žene koje su navedene u nastavku:; duboke osjećaje depresije i frustracije iz nekog nepoznatog razloga. ; Sama Okrivljavanje nisu mogli postići sve one su htjeli. ; Guranje djeca previše excel u znanosti, sportu, itd., osjećaj nemira, gubitak zanimanja za seks, razbijanje braka, s početkom nove veze, zlouporabu alkohola. Pročitajte više o midlife krize simptoma. , Kako da prevlada midlife krize?
Since midlife kriza rezultata iz promjena u emocijama, nitko vam može pomoći da ovog drugog od sebe. Prije svega, trebate analizirati sve one misli da ste gnjavi. Saznati točan uzrok stoji iza osjećaja dosade i nezadovoljstva, a zatim pronaći načine da biste dobili preko njega. Pokušajte komunicirati svoje osjećaje ili strah da vaš partner ili pouzdanih prijatelja. Kada razgovarati, vi svibanj naći da problem nije tako velik kao što pretpostavlja da bude. Dovesti zdravog načina života, što uključuje i hranjiv jesti hranu i radiš redovite vježbe. Više usredotočiti na pozitivne misli i činimo svjesne napore da odbacite negativne misli. Ne poduzimati nikakve prenagao odluke, dok stvaranje bilo velikih promjena u vašem životu kao što su, mijenja posao ili šetnju izvan braka. Vi svibanj morati žaliti kasnije za takve oštre odluke. Ako ima bilo kakve zdravstvene probleme koji se odnose muči vaš um, konzultirajte svog liječnika za liječenje. Prvenstvo svoj život kao i po vašim zahtjevima.
Midlife kriza u žene nije nužno loša stvar. Ako smo staviti ga u pojednostavljeno, onda je to da je naš um reagira na određeni način prema tim stvarima koje su uzrok nezadovoljstva nas. To može dovesti do neke dobre promjene u vašem životu. Može vam pomoći da sami otkriti u novom svjetlu. Na kraju ove faze, mnoge žene pojavila se kao bolji čovjek i postići više stvari u svom životu nego što su ikada mogli zamisliti.

No comments:

Post a Comment