Wednesday 9 November 2011

Plava blebetanje

Tu je novi pojam plavo vafla bolest koja je početi čuo puno ovih dana preko interneta zajednice. Nemojte se zbunjen da plavo blebetanje je bolest povezana s obrok borovnice doručak. Plava vafl infekcija je stanje koje utječe na žene samo. To je infekcija koja utječe na vagini što izgleda groteskno plava, zelena i ljubičasta borovnica blebetanje poput.
Što je Blue blebetanje?
Vidiš, pojam "plave vafl 'je koristiti, jer' vafl 'je sleng za vaginu. U slučaju teške infekcije, vaginalne pretvara bluish ljubičaste boje, a time i pod nazivom 'Blue blebetanje ". Tu su modrice, kao i lezija izvan vagine koje uzrokuju da izgleda plava u boji.
On je rekao, plava vafl bolest se uglavnom vidi u prostitutki i kurve. Žene koje upuštati u pretjeranu seksualnu aktivnost s više partnera, rekao je da se pogođeni s njom. Medicinski, to je rekao da vagina prebijen od strane penisa ili uređaj slične prirode koja vodi modrice i lezije plavo zelene boje. To je spolno prenosiva bolest (STD), koje se razvija u vrlo bolno stanje.
Blue blebetanje ~ stvarnost ili Urban Legend
Plava vafl infekcije je napravio jedan nastup preko interneta oko datuma 18. ožujka 2010. Bilo je mnogo kleka slika plavo blebetanje vagine objavljena putem Interneta. To može imati potječe iz simptoma pravi zarazne bolesti koja pogađa žene, vaginitis. Ovo stanje uzrokuje prekomjerno svrab i upala rodnice. Tu je nenormalan iscjedak uz peckanje u stidnici. Žena dobiva inficirane vaginitis zbog stresa ili siromašni dijeta. Ovo stanje obično splasne na svoju vlastitu.
Što svibanj uvjetovali su plave legende blebetanje infekcija, je vaginitis može biti uzrokovan seksa bez dovoljno podmazivanja ili pomoću instrumenata za masturbaciju. Ova točka svibanj imati dovesti do nekoga nakupljanjem plavom blebetanje bolest.
Do danas, niti medicinski stručnjak je došao do dokaza o postojanju ovog plavog blebetanje infekcije. Fotografije ili bolest još nije domaćin bilo kakve medicinske stranice. Modeli čije fotografije su uzeti još niste izaći se javno podržati zahtjev plave blebetanje. To znači da su fotografije pametan izvršenje Photoshop. Slike stoga su zabludu i može biti misao drugi urbana legenda. Možete pročitati više na drugom urbana legenda u tipping članak krava - činjenice ili fikcija.
Tu je pornografski stranice istog naziva kao bolest, koja može mame jednog da imaju pogled na autentične slike bolesti. Trebate izvršiti oprez i ostati daleko od takvih stranica. Bilo načine, dok nema konkretnih dokaza može samo reci plavi blebetanje bolesti je samo mitska zdravstveno stanje.
Blue vafl može biti ideju perverzna uma za stvaranje masovne histerije ili netko tko ne voli žene koje rade u industriji seksa. Također svibanj biti zbog pametne poslovni čovjek, tko je htio odvratiti prometne na njegovu mjestu i odlicno novac. Bez obzira na razlog, plava vafl je samo kao sjena na suncu. Da li vjerujete u stvarnosti bolesti ili mislim da je to kao humoreska godine, to je pametno upuštati se u sigurnom i zaštićenom seksu. Nadam se da ovaj članak je pomogao proliti svjetlo na ono što je plavo blebetanje.

No comments:

Post a Comment