Tuesday 15 November 2011

Asimetrična Haircuts

Asimetrične frizure kao graduated Bob frizure su made by popularne celebs kao što je Victoria Beckham i Rihanna. Asimetrične šiške koje su strani brišući šiške su korišteni za styling frizura za dugo vremena, ali sada smo dobili da biste vidjeli različite varijacije asimetričnih šiške, a neki stilovi pokazuju zapanjujuće asimetrične šiške uz asimetričnim frizurama i podebljano boja kose. Ovdje, su razni asimetrični šišanje stilova i ideje, od čega možete odabrati stil želite najviše.
Asimetrične Haircuts i stilovi
Kratki Asimetrične Haircuts s dugim Bangs, Ovi stilovi izgledaju veliki kao asimetrične frizure za crne žene i muškarce. Da biste dobili ove kratke punk frizura šišati kod potiljak vrat vrlo kratko. Držite strane frizuru kratko, i držati prednji dio duge kose i izrezati na duge strane brišući šiške. Zatim odrezati s nekog kosu s šiške, tako da niti izgleda dobro odvojeni. Stil this kosa s jedne strane razdjeljak, uz neke dlake pada na oci. Za dodavanje više vaš stil, dodati neke podebljano boje hair blizini krunu, kao što su crvena na bazi smeđe kose.
Graduated Asimetrične Haircuts; Graduated bob frizure su vrlo popularne i najčešći asimetričnih frizura. Te lako održavanje frizure su odlučili žene i djevojke oboje. Smanjiti vaše kose u tih stilova, šišati kod potiljak vrata kratke i kose sa strane dulje. Držite jedne kraće i jedne dulje i sužuje. Popratite neki strani brišući šiške.
Kratak Bob Haircuts s Blunt Asimetrične Bangs; Mnogi zdjelu Bob frizura može se vidjeti s tupim bangs koji su rezati asimetrična. Da biste dobili ovom stilu izrezati kosu u bobu do bradu dužine. Stil this hair prema unutra, prema puhati sušenja. Zatim da se asimetrični stil uzeti ispred dio vaše kose i izrezati ga na tupi šiške, s krivulja koja je više na jednoj strani i kraći kraj krunu na drugoj strani. Da biste potražili više podebljan u ovaj izgled, ići s nekim bojanje kose ideje, kao što je miješanje dvije kontrastne boje poput crne i plavu, boju kose u crno dno, a gornja polovica u plavuša.
Dugo Asimetrične Haircuts i frizura, da se dugo frizure koje izgledaju asimetrične, morat ćete biti hrabri, kako bi dobili ovaj stil vam je potrebna da se obrije dio kose! Da biste dobili ovaj stil bočni dio vaše kose, te brijanje dlaka ispod donje strane rastanak. Stil ostatak kose u valovitom brava. Ako ne želite da se obrije svoju kosu, a zatim možete ih izrezati u male usjeva. Međutim, ako želite ići za takve dramatične dugo asimetričnih frizura, a zatim koristiti ove savjete da biste dobili styling asimetrične izgled kose. Bočni dio kosu, te ih stila valovita, i koristeći igle mjestu sve dlake na strani vašeg ramena.
Asimetrične naletima frizura; Ovi stilovi su slični graduated bob asimetricne frizure. No, diplomirao bob daje više formalni izgled while naletima frizura i stilova dati više podebljano izgled. Da biste dobili te srednje dužine asimetrične frizure stilova izrezati kosu u leđa kraći, a dlaka na duže strane, čuvanje jedne strane duži rez od drugih. Pratiti ovaj stil, sa kratkim tupom stranom šiške. Zatim, da biste dobili efekt naletima, uzeti vlasi vaše kose držati 45 stupanj kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. Na ovaj način rezati sve kose pramenove, imajući duljina neujednačena. Ukoliko ne želite da se naletima šišanje pogled, a zatim razmislite trčanje britvom preko šišanje, da biste dobili soft tanak završava izgled.
To su razne asimetričnih frizura. Pa odaberite jedan asimetrični bob rez za formalni izgled, za bold izgled ići s naletima ili kratka asimetričnih rezanja, i dodati neke ideje boju kose kako bi vaš frizura izgleda još više jedinstven!

No comments:

Post a Comment