Sunday 6 November 2011

Pore Strips: Domaći Pore Strips

Svi znamo do sada da je glavni razlog blokiran ili začepljene pore su bakterije, a višak ulja na našem licu. Osobe s masnu kožu morati trpjeti najviše jer imaju visok rizik od pojave velikih pora osjetljiva na bakterijske infekcije. Jedini način možete zadržati vaše pore bez zaraze je po njima čišćenje na redovnoj osnovi. Postoje mnoge tvrtke u cashing na ovom nužnosti i ponuditi učinkovite pora trake. Domaći pora trake s druge strane se sigurno koristiti za veliki nos pore, oni su mnogo više pristupačne, i učinkovitiji od kupljenih one.
Pore ​​su male otvore na koži koje su pravo na upis točke našeg znoja i ulje žlijezde i folikula dlaka. Evo, višak ulja dolazi do površine i klompe pore. S vremena na vrijeme, sitnim pore može postati veliki i čine kožu grubo. Najčešći period za ovaj dogoditi se tijekom puberteta kao ulje žlijezde početi lučiti više nafte iz proširene pore. Dakle, svi ti razlozi čine ga vrlo važno za nas da očiste naše lice i koristiti pora trake. Domaći čišćenje mogu ukloniti višak ulja sa površine i zadržati kožu glatkom. Uzmimo brzo pogledati kako bi domaće pora trake i čišćenje. Pročitajte više na koži exfoliation.
Pore ​​Strips - Domaće
Recept navedenih ispod za domaće pora čišćenje traka će vam pomoći u štedi vrijeme i novac jer nećete morati poduzimati nikakve neželjene izlete do trgovine. Pora traka je jedan od najboljih lijekova za njegu kože za masnu, velike pore i ružan blackheads.
Sastojci & Alati, Unflavored želatina, mikrovalna-sigurno zdjelu, šminka četke, mlijeko, korak # 1: U mikrovalna-sigurno zdjelu, dodati 1 žlica unflavored želatine i 1 žlica mlijeka. Možete pronaći želatina u pečenje prolaz svojih supermarketa.
Korak # 2: Pomiješajte sastojke i ispravno. Ako mislite da je smjesa previše suha, dodajte nekoliko kapi više mlijeka u njemu.
Korak # 3 Stavite posudu u mikrovalnu i okrenite ga do 10 sekundi. To će topla smjesu malo.
Korak # 4: Uzmi zdjelu iz mikrovalnu i promiješajte smjesu ispravno. Vidjet ćete da je smjesa je istopi. To će vam pomoći u primjeni ispravno na pore.
Korak 5: umočite kist šminka na ovom i primijeniti ga u odnosu na nos, brada, obrazi, kao i između obrva (ili bilo gdje vi osjećate pore moraju biti unclogged). Isperite temeljito četkanje nakon što su učinili.
Korak # 6: Sve što trebate učiniti sada je sjesti i pustiti tijesto osuši na vaše lice. Ostavite ga na za oko 10 do 15 minuta.
Korak # 7: Izvadite traku sada. Za razliku od drugih kupljenih pora trake, domaće i one će biti lakše povući na, neće biti previše osjetljivi na kožu, i nećete osjetiti bol god.
Korak # 8: Nakon što ste koristili traku, pobrinite se da opere lice temeljito kako bi se osiguralo da nema ostataka ostavio iza sebe. Pat suho lice s čistim ručnikom i nanesite vještica ljeska na koži kao tonik.
Domaći pora čišćenje
Osim kuhanja do pora trake kod kuće, tu su i drugi domaći pora za čišćenje koje biste trebali koristiti za velike pore. Više o njegu kože lica.
Sredstvo za čišćenje # 1: Kako biste održali svoje proširene pore bez ulja, korištenje ruža na temelju kože toner. Stavite zdjelu ruža vode u hladnjak sa jastučić vatom natopljenom iznutra. Operite ruke pravilno, uzmite zdjelu iz hladnjaka, i obrišite lice sa natopljenom blazinicom 2 do 3 puta tijekom dana. Sjeti se da koristite različite uložak svaki put za brisanje vaše lice. The Rose ekstrakt pomoći će zatvaranje pora i poboljšati tekstura vaše kože.
Sredstvo za čišćenje # 2: Uzmite zdjelu kombinirati mlaćenica i soli zajedno. Nanesite izravno na vaše lice i neka ga sjesti za 10 minuta. Operite tijesto s mlakom vodom i posušite lice. Ponovite ovaj postupak 4 do 5 puta tjedno dok ne vidite razliku u proširene pore.
Sredstvo za čišćenje # 3: Možete napraviti tijesto od mlijeka ili vrhnja s medom. Izmiješati sastojke ispravno i napraviti glatko tijesto. Primijeni preko pore i neka ga sjesti za 15 - 20 minuta. Perite lice hladnom vodom i osušite čistim ručnikom. Mješavina će smanjiti proširene pore.
Za više pora čišćenje, idite na:; Poreču Smanjenje proizvodi, kako minimizirati pore, a najvitalniji dio koristeći domaće trake i sredstva za čišćenje pora je da nema nuspojava na koži, kao, nema osipa ili osjetljivost. Pora trake pružaju moćan način da se postupa začepljene pore i uklonili nečistoće.

No comments:

Post a Comment