Tuesday 22 November 2011

Talijanski gestama ruku

Geste napravio sa strane su najbolje sredstvo komuniciranja u Italiji. Talijanski geste rukom daju nam dovoljno načina da se izrazi. Stoga je potrebno da razumiju talijanski geste rukom ispravno i izvoditi ih ispravno. Na talijanskom jeziku, oko 50 posto izraza, osjećaje može biti preneseno sa gestama ruku. Talijanski gestama ruku objašnjeni u nastavku, treba dati dovoljno informacija, barem u početku.
Talijanski geste rukom objasnio; Sljedeći članak opisuje mnoge uobičajene geste rukom u Italiji. These geste mogu pomoći strancu da komuniciraju u Italiji do neke mjere. Postoji nekoliko primitivan talijanski geste rukom se koristi u nekim slučajevima izraziti prezir ili prikazati njegov / njezin bijes. Pročitajte više na govor tijela objasnio.
Kako razumjeti Talijanski geste rukom, da razumije geste u Italiji, jednom pažljivo treba promatrati položaj prstiju i dlanova. Važno je biti oprezan u izradi geste rukom. Blago pogreška može ih pretvoriti u opscene talijanski geste rukom. Neka nam se pogled na ove bitne komunikacijske alate potrebne u Italiji.
Talijanski gestama ruku značenja, a neki od bitnih geste rukom koriste Talijani su objašnjeni u paragrafima koji slijede. Opisi navedeno u nastavku, treba pomoći pridošlica u procesu kako razumjeti talijanski geste rukom.
Un Momento, Preveo kao jedan trenutak, molim vas na engleskom jeziku, ova ruka gesta obavlja pokazujući kažiprst prema gore. Taj potez se također koristi prije molba pitanje.
Ho slava; Na talijanskom, slava znači Ho, ja sam gladan. Prenijeti ovu poruku na talijanski, treba obavljati sljedeće gesta ruke: strani stana ruka treba se koristiti za pogodak u želudac.
Ne, Grazie, Izraz Ne, Grazie znači "Ne, hvala. Komunicirati taj izraz u obliku geste rukom, jedna od ruke potrebe bi trebao biti stavljen na želudac. Sa druge strane treba biti podignuta prsa visoka s dlan okrenut prema van.
Vieni qua / Andate preko, a qua izrazi Vieni i Andate preko srednje Dođi ovdje i otići, respektivno. Zajedničke ruke gesta za obje ove izraza ukazuje na dlan (s četiri prsta, osim palca) prema dolje. Thumb ističe postrance.
Sono d'accordo SE la intendono, a iznad talijanski izraz se može prevesti kao, nešto se događa s njima u engleskom jeziku. Gesta se koristi za istaknuti da se dvoje ljudi zajedno, do nešto. Riječ, 'nešto' može se koristiti za odnose romantičnu aferu, planiranje o određenoj stvari ili druge takve aktivnosti. This ruke gesta obavlja usklađivanje indeks prstima jedni pored drugih i ukazujući daleko od tijela. Ostatak prstiju (uključujući i palac) su uvijen zajedno u šake.
Perfetto; Riječ "Perfetto" je talijanskim kolegom za 'savršen' na engleskom jeziku. U ovom gestom, jedan je snažan udarac ruku vodoravno. Američki gesta, u redu je sličan talijanskom perfetto.
Madonna; Riječ 'Madonna' znači 'Majka Božja' u engleskom jeziku. Nevjericu i ogorčenje se izražava emocije s ovim gestom. Obje ruke su presavijeni zajedno, gesta označava da je osoba što očajnički žalbu.
Sei Pazzo?, Pitanje, Sei Pazzo? znači, Jeste li ludi? na engleskom jeziku. To je jedan od često razumije geste i nije ograničena samo na Italiju. U ovom gestu rukom jednog mjesta kažiprst na glavi (na stranu).
Che furbo; Pojam Che furbo se koristi za pametan na talijanskom jeziku. This ruke gesta označava da određena osoba obavlja određene operacije ili programe djelovanja, pametno. Ukazujući na oku prenosi izraz Che furbo.
Che Palle!; Talijanski izražavanja, Che Palle! Dosadno znači na engleskom jeziku. Jaki osjećaji o dosade može se izraziti kroz ovu ruku gesta. U ovoj ruci gestu, kako bi lice dlanovi prema gore, a indeks prstima pokazujući jedni prema drugima. Thumbs treba točka gore, a ostatak na prstima treba biti uvijen zajedno.
Non mi frega; gornjem izrazu je prevedena kao ja ne dati osuditi na engleskom jeziku. Ona se koristi kako biste naznačili da se ne briga mnogo o pojedinom stvar. Za izvođenje ovog gesta, jedan je snažan udarac ruku od ispod brade u smjeru prema naprijed.
Bellissima!; Riječ Bellissima se koristi za izraze poput lijepe! ili divno!. U ovom ruci gestu, indeks i srednji prst su stavljen na thumb. Preostala dva prsta točke gore. Ovo ruka gesta je više poput uvijanje brkovi na uglovima.
Che vuoi? Che cavolo dici?, A vuoi izrazi Che? i Che cavolo dici? znači Što želite? i što ispitati kritički želiš reći? respektivno. Iritacija proizlazi iz određenog ponašanja ili čin je najbolje izrazio s tom rukom gesta. Za izvođenje ovog gesta ruke, treba podići ruke (prsa visok) s dlanovima okrenutim prema svoje tijelo. Dlanovi trebaju biti ukinute u samom mjestu (tako da postoji neki udaljenost između njih). Nema potrebe da ih približiti. Pročitajte više na:; Hand Geste i njihova Značenja; Body Language Geste; Neverbalna Communication - Pregled; Informacije o kako razumjeti talijanski geste rukom je prikazan ukratko, u članku iznad. Rečeno je da čak učenje osnovni geste rukom pomaže minimizirati mnogo problema suočavaju dok komunikacija u Italiji. Talijanski geste rukom što je gore objašnjeno, treba dakle, poslužiti svrsi.

No comments:

Post a Comment