Saturday 12 November 2011

Retirement stranka Pozivnica Template

Kada čovjek povuče i vrijeme više nije stvar hitnih važnosti, njegovi kolege općenito ga prikažu s gledati. - RC Sherriff
Umirovljenje stranka je uređen izraziti ljubav i zahvalnost za usamljenost osobe. To je također znak ljubavi predstavio je tvrtka kolege ili prijatelji, cijeniti trud i zalaganje, pokazali su usamljenost osoba prema svom radu. Uređenje umirovljenje stranka svibanj činiti se biti težak zadatak, jer postoji mnogo stvari koje treba biti učinjeno. Whether it's inviting the guests or decorating the party venue, proper planning of any party is necessary to učiniti the event successful and memorable. Stoga, pomaknite se dolje i pogledajte neke ideje i prijedloge za pripremu retirement predložak stranke pozivnice.
Retirement Party Pozivnica tekst
Kad je riječ o pozivajući goste za umirovljenje stranke, što vam je potrebno odlazak u mirovinu Tekst stranka poziv da će se odnositi na ovaj događaj. While kadriranja poziv tekst retirement party pobrinite se da je jednostavno i smiješno, i izbjegavajte korištenje ozbiljne linije. Vi svibanj također odabrati tekst iz umirovljenja stihova stranke pozivnicu ili mirovinu citati. Obzirom na nastavku su neke stranke retirement poziv primjere tako da možete izabrati apt riječi za Vašu pozivnicu.
(Naziv) sada će biti; Gone Fishing, Pridružite nam se u čast, (ime) na, povodom umirovljenja, večera, ples i prisjećajući se, u (Time), (datum) (Dan), (mjesto)
Nakon godina napornog rada i predanosti, to je vrijeme da se trajno odmor!, Molimo Vas da nam se pridružite kao mi nudimo, (ime); najbolje želje u (njegov / njezin) Retirement, (datum) (Dan) u (Time), (mjesto), (ime domaćina)
Ured zidovi su sada njegova prošlost, On je povučen na sunčani; obale na zadnji!Ti si pozvan na mirovinu, Stranka (ime), (datum) (Dan) u (Time), (mjesto), (naziv organizacije)
Sat je bio bušena zadnji put.; Dnevnik samljeti je ostavila.; Nema više sastanaka ili stranice faksa.; Je vrijeme da ritanje leđa i opustiti!; Pozvani ste na mirovinu Stranka (ime), (datum) (Dan) u (Time), (mjesto)
On je uzimajući off za kravatu posljednji put!; Umirovljenje party za (ime); Večera i Ples, (datum) (Dan) u (Time), (mjesto), obzirom na priznanje s po; (naziv organizacije)
Zaboravite crna kravata, to je bez formalne afera., Samo doći kao što ste za tu casual njuh.; Ćemo piti i smijati se kao i mi svi pričati uspomene,, to je okupljanje za prijatelja koji će sigurno biti propušteno., Pozivamo Vas da ponuda zbogom, našim dragim zaposlenika (ime), (datum) (vrijeme) u (mjesto)
Retirement Party Pozivnica predloška
Nakon što ste odabrali tekst za odlazak u mirovinu party poziv, vrijeme je za traženje poziv retirement party predložak. Predložak se može projektirani ili se može skinuti s web stranice. Postoje mnoge web stranice koje daju gotove besplatno poziv predlošci i možete ih koristiti za slanje poziva za svoje goste. Dok koristite kao gotove predloške, sve što trebate učiniti je jednostavno skinuti predložak, preuzmite ga tiskani i ispunite prazne kolone u njemu. S obzirom na nastavku je poziv retirement party predložak primjer.
Retirement Party Pozivnica
Ime kontakta,, Adresa,; Zip / Postal Code
Dragi (Naziv),
; Previše quickly the time has passed us by,; now it's time for us to say good-bye,; Please us join to wish him the very best,; as he starts his long and well deserved rest.
Molimo Vas da nam se pridružite za ručak, u čast, (ime odlazi u mirovinu osobe)
Datum
Rokovi
Mjesto:
RSVP:
Postoji nekoliko načina za dizajn poziv predloška retirement stranke. Stoga, iskoristiti primjere i predložak date u članku i doći do kreativne predložak ideje svoga vlastitog. Srecno.

No comments:

Post a Comment