Tuesday 8 November 2011

Kreme za sunčanje za osjetljivu kožu

Krema za sunčanje As je bitan dio vašeg rutinu njege kože, te bi trebao biti sigurni da koristite one prave, posebno u ljeti. S različitim razinama osjetljivosti u tipove kože, potrebno je koristiti one koje su pogodna najbolje za vašu kožu. Mnogo puta, ovi skin care products kraj gore bitak razlog za mnoge infekcije kože i iritacija. Dakle, ako imate osjetljivu kožu, najbolje je koristiti kreme za sunčanje za osjetljivu kožu. Dok odabir krema za sunčanje, trebali biste imati na umu, što je tip vaše kože, da li masnu ili suhu. Postoje različiti sastojci koji se koriste kako bi se kreme za sunčanje za suhu i masnu kožu i kada su izrađene za osjetljivu kožu, koncentracija kemikalije su manje. Ovako, pogledajte kakva je koža tip vaše kože i koje su kreme za sunčanje djelovanja za osjetljivu koži u sljedećim stavcima.
Najbolja krema za sunčanje za osjetljivu kožu
Naglasak, svaki pojedinac može imati različite teksture od kože, suhu ili masnu. Ako imate takvu osjetljivu kožu tipa, to ne znači da ne možete koristiti proizvode za njegu kože na sve. Te pravedan morati pobrinite koristite pravo one za vašu kožu. Budući nastavku su nekoliko kreme za sunčanje za osjetljivu kožu, pa saznati ako su korisne. Više o sunblock vs krema za sunčanje.
Kreme za sunčanje Za masnu kožu, općenito, osjetljivu kožu je lako razdražen kemikalije kao što PABA (para-aminobenzoic kiselina), a benzophenones kao oxybenzone, dioxybenzone ili sulsiobenzone, koje su zajednički sastojci krema za sunčanje. Dakle, kreme za sunčanje za osjetljivu kemikalije koži koristite, kao što titana oksid i cink oksid, koji se ne apsorbira u kožu, i to može smanjiti šanse za bilo dermal problema u gornje slojeve kože. ; Sunscreens za masnu kožu su obično bezuljni i izrađeni su pomoću vode ili gel based products. , Kada ste odabiru krema za sunčanje za masnu kožu, pazite da su proizvodi bez mirisa i moisturizers. , Tu je zajedničko razumijevanje da je bilo koji tip kože benefited kroz ovlaživač, ali mnogo puta se ne preporučuje za masnu kožu. , To je vrlo važno da budu sigurni da ćete kupiti krema za sunčanje koja ima gel baza ako se ide za kupanje, kao i na bazi vode koji se mogu dobiti ispiru. ; Provjera SPF na bolje krema za sunčanje je vrlo važna stvar koju morate biti sigurni. Ako želite pravilnu zaštitu od sunca, jednu dobiti s u zakup 45 SPF. Više o SPF krema za sunčanje značenje. ; Uklanjanje krema za sunčanje prije nego što odete u krevet, čak i ako njegova je značilo za osjetljivu kožu. ; Kreme za sunčanje za suhu kožu, suha koža, treba puno njege tijekom ljeta i zime, ali je prisutnost teških kemikalija koje se koriste u ovim komercijalnim proizvodima možda neće biti podnošljiv ga. Organska krema za sunčanje će biti odličan izbor za suhe kože. , Za osjetljivu suhu kožu, trebali bi kupiti krema za sunčanje koja sadrži fer količinu hidratantne kreme, parfeme nisu potrebne. ; Kreme za sunčanje s dodatkom zobenih proteina može dati dobar iznos za zaštitu od sunca, kao i hidratantni učinak na vašu osjetljivu kožu. , Također, provjerite da li dobiti neki s natrijevim Hyaluronate ciljanje suhim područjima i onaj koji sadrži mexoryl SX i titan dioksida. These pomoći u osjetljive kože tretmani i smanjiti dryness u koži. ; Osjetljiva koža lice proizvodi i ispod vrat sunscreens treba biti zasebne, jer oni imaju različite sunscreen sastojke za ova dva područjima vašeg tijela (vaše lice biće više osjetljivi). , A SPF za suhu kožu treba biti oko 20 SPF kako biste bili sigurni vaše kože je zaštićen i siguran. ; Kreme za sunčanje za osjetljivu kožu, neke od najboljih kreme za sunčanje djelovanja za osjetljivu kožu su:; Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch sunblock, Plava gušter Suncream Osjetljiva; Super Sensitive FaceBlock SPF 30; Nu-derm zdravu kožu zaštite SPF 35, super osjetljivu FaceBlock SPF 30 , s ove savjete te informacije o kreme za sunčanje na osjetljive kože, morate imati našli vrstu krema koja bi odgovara vašem tipu kože. Kad god odaberete sunscreen za osjetljivu kožu, svakako, da znate sastojke.

No comments:

Post a Comment