Thursday 24 November 2011

Quinceanera frizura

Quinceanera je stasanja party koji je organiziran u mnogim latinoameričkim kućanstava, kada je djevojka navrši 15. Stranka je trebao simbolizirati tranziciju djevojka ženi. A Quinceanera ceremonija se može usporediti s vjenčanja u načinu na koji su organizirani, te su slične u raskoš with ceremonijama se organizira u crkvi, nakon čega slijedi party poslije. Ples koji slavi djevojka njezina Quinceanera, plesovima s ocem, važan je tradicija svečanosti, kao što su darove koje mlada žena prima. Način predstavlja djevojka sama u svojoj Quinceanera je od najveće važnosti, i razlog zašto haljine za tu prigodu smatraju se kao jedinstven i poseban što su vjenčanja gowns. Uz važnost stavljena na djevojka izgleda, još jedan dio koji dolazi pod nadzor je frizuru da je ona sportska. Ovo je mjesto gdje dobar Quinceanera frizura dolaze u igru, što je jedan od ključnih aspekata djevojka izgled i izgled.
Uz mnoge djevojke davanje tradicionalnih ceremonija Quinceanera propustiti, raznolikost Quinceanera hairstyles da možete se odlučiti za također otvorilo. Ranije, većina djevojaka je imao tendenciju se odlučiti za updo frizuru koja je savršeno rješenje za onoga tko traži Quinceanera frizura za dugu kosu, jer je sofisticirana, elegantna i još važnije, odrasli izgled koji updos dati djevojka. Ali ako želite frizuru koja je dobrohotan i mladenački u isto vrijeme, onda možete se odlučiti ostaviti kosu labav i to uzimajući styled strane stručne osobe. Selena Gomez je Wizards of Waverly Place slavu je savršen primjer nekoga tko razmeće ovaj izgled s perjanica. With tematskim zabavama se trenutni bijes ovih punoljetnosti stranaka, Quinceanera frizure koje odgovaraju temi stranke su također dobar izbor.
Frizura za Quinceanera
Ovisno o vašim željama, postoje mnoge hairstyles da biste mogli sport za vaše Quinceanera stranke. Evo, mi neke frizure koje su radili rundi Quinceanera stranaka u novije vrijeme.
Hair Twist, jedan od savršenog, tradicionalna Quinceanera frizura za kovrčavu kosu, to je mjesto-na izbor ako planirate nositi tijara. Vezati kosu u rep niska, a zatim ga uviti čvrsto. Sada pin upletena mase kose na kruni svoje glave. Curl kosu koje su stranputicom i koristiti lak za kosu postaviti sve na mjestu. Nositi tijara i učvrstite ga igle.
Pletenica krunom; Ako je ideja nošenja tijara ne Apeliram na Vas, onda je ovo pletenica frizuru koja vam omogućuje da koristite svoju kosu kao tijara svibanj činiti zanimljiv. Kravata kosu u visoki rep i onda pletenicom koristeći vrpce boja po vašem izboru. Sada omotati pletenicu oko glave u obliku kruga i pin up s Bobbyjem igle i postaviti ga koristite lak za kosu. Izvucite nekoliko vitica kose kako bi ublažio izgled. Možete koristiti različite kosu kao dragulja i cvijet barrettes ili isječke naglasiti pletenicu krunu. To je jedan od savršen Quinceanera frizura za dugu kosu.
Pola Updo; želite ostaviti svoju kosu labav, ali istodobno ne oduševljene idejom da vaše kose pokriti svoje lice dok ste pomahnitati ples. Dobro, ako ovo zvuči slično na vaše nevolje, a zatim pola updo s dio vaše kose lijeve izgubiti će vjerojatno biti dobar izbor. Samo uzmite dva dijela s obje strane vaše kose te ih pin up koristeći jedinstvenu pribor za kosu poput češljevi ili isječke, koji najbolje odgovara Vašim smisao za stil. Četka i ostatak vaše kose i vijoriti polu casual izgled.
Valovita vitice, ako imate prirodno valovita ili kovrčava kosa, a zatim se ubrojiti među nekoliko sretnika tko može pohvaliti da kosa koja je trenutni tost svih top celeb frizeri. Ali ako nemate valovitu kosu, a zatim dobili svoj stilist postaviti kosu u valjcima ili da ga curl s curling željeza za stvaranje kovrče. Ne nakovrčati kosu potpunosti, umjesto toga neka gornjem dijelu kosu biti ravna i neka ostatak vaše kose pada mekana, valovita kovrče. Izbjegavajte četkanje kosu s češlja za kosu. Trčanje prstima kroz kovrčava frizura dati definiciji.
Dramske Bob; Ako tradicionalne frizure vas opterećujemo, a vi tražite više dramatične frizuru, a zatim i Bob frizuru sa strane bangs možda savršen izgled umjesto vas. Victoria Beckham kanal i dobiti svoju stilista vam dati slične graduated Bob frizura ali s više strana šiške. Accessorize izgled s draguljima isječke. Ovo je jedan od najboljih opcija za Quinceanera frizura s bangs.
To su samo neke od mnogobrojnih modni Quinceanera hairstyles da možete se odlučiti za svoju petnaesti rođendan. Pravilnu njegu kose će osigurati da je vaša kosa ne bi uništili proizvoda za styling kose koje koristite na kosu. Uvijek je bolje da se savjetuje stilist prije odlučivanja o frizuri, kao stilist će biti u mogućnosti da vam dati različite opcije za Quinceanera frizura koje mogu imati, ovisno o tome što će vam odgovarati. Odaberite jednu od ovih frizura i uživajte ljepotica loptu se baci u svoju čast.

No comments:

Post a Comment