Thursday 17 November 2011

Savezni Stil Homes

Savezna stilu arhitekture, ponekad nazivaju federalističkog arhitektura, je uvijek bio povezan s američkog identiteta. Ovaj stil izveden svoje ime iz Savezne Era - razdoblju u kojem je uveden. Neki od najpoznatijih arhitekata koji su prigrlili taj stil arhitekture uključen voli Karla Bulfinch, Asher Benjamin, Robert Mills, Samuel McIntyre i Alexander Perris. Među različitim atributima federalnog arhitekture, savezna stilu domova su daleko najviše nevjerojatna. Čak i danas, ti stanovi imaju velike potražnje u svijetu američke poslovanje nekretninama.
Povijesni Federalni Stil Domovi; Savezna stilu domova temelji se na engleskom neo-klasičnog dizajna, koji je varijacija gregorijanskog arhitekture 18. stoljeća. Arhitektura ovog stila pretežno primijetio u istočnom Sjedinjenim Državama, posebno obalna područja, čemu nekoliko federalne domove su konstruirane tijekom post revolucionarne ratnog perioda. Većina tih domova bili graditi po pritoka obitelji tog doba. Rano trgovine i bum proizvodni sektor u ovoj regiji doveo u ogromne količinu bogatstva, koja je zauzvrat channelized za izgradnju tih domova, koji su smatra statusni simbol tijekom tog razdoblja. Zanimljivo, tih domova bili ne podliježe najezdom modernog gradnje, i nastaviti stajati visok u raznim dijelovima Sjedinjenih Državama, poput Massachusetts, Maine, Annapolisu, Maryland i Gruzija. Pročitajte više na različitim arhitektonskim stilovima.
Karakteristike Savezne Style Homes; Američka orao motive i paladijevski prozori su dominantnim osobine savezne domova u Sjedinjenim Državama. Tih domova su tipično karakteriše ovalne sobe, i prozori koji su raspoređeni simetrično oko centra vrata. These federalisti domovima općenito sported nizak krovove, koje su ovalnog oblika, te ukrasni vijenac se nalazi desno iznad ulaznih vrata. Krovova savezne domova ili bili četvorovodnim, centralni ili strani koji ima zabat. The krovova sa neraspoložen uzorak imao obroncima na sve četiri strane, dok sa strane koji ima zabat krov opremljenog ravno padini s grebena u EAVE. Tih domova uvijek sadržanu vrata i prozori raspoređeni u simetrična način. Prednji vrata imao uske bočni prozori, jednaki u broju, ona bočni na obje strane. Neki od savezne stilu domova je značajka okrugla ili eliptična prozora.
Na tim saveznim stilu domova, bočna su opcionalno, ali fanlight je obvezna zahtjev. This fanlight, što je normalno polukružnim ili eliptičnog oblika, osigurati da dovoljan iznos sunca ušao u kuću tijekom dana. Sve ove karakteristike federalnog domova može napraviti osoba misli da je federativnog arhitektura je ista kao i gregorijanski arhitekture, no to nije slučaj. Te kuće su različite od gregorijanskog kolonijalne domova u više aspekata, uključujući i krila projektiranje na stranama koje gregorijanskom domove nedostajala. Ukrasna swags, vijenci i savezni stilu namještaj su također zajednički atributi savezne stilu domove.
Stalni visok u različitim regijama u Sjedinjenim Američkim Državama danas, ove savezne stilu domova imaju nešto u njima što ih čini stand out u gužvi divovskih betonskih konstrukcija. Činjenica da su tih domova povezane s bogate prošlosti ovog regije čini ljude žude za njih, i bilo bi prilično iznenađujući naići tko ne bi željeli imaju savezni dom sve za sebe.

No comments:

Post a Comment