Wednesday 9 November 2011

Puž Jaja

Svoj ribnjak ili akvarij nepotpuni bez puževa, tako jednom imate kupili vaš akvarij, jedan od prvih stvari trebate učiniti je uvesti neke puževa. S druge strane, ako ste razmišljati o postavljanju ribnjak, ne trebate brinuti, kao što bi automatski dolaze na Vaše bare. Puževi imaju kapacitet to počistiti ribnjacima kao oni žive na algi, ostatak hrana, uginulim životinjama i malih biljaka raste u vodi. Međutim, postoje neke vrsta puževa kojih ubiti vodenih biljaka, ali obično oni pomoći u poboljšanju svojoj okolici. Većina puževi polažu jaja i ovih puž jaja izgledaju poput malih mliječi blobs, koji stick na biljkama i drugih tvrdih površina. Neki od omiljenih mjesta gdje puževi položiti jaja uključuju biljka lišće, cigle, gline lonci i stakla u akvarij. Puž jaja su jasni kada su položili, ali kao oni rasti oni postaju tamnije, i nakon oko 5 tjedana jaja grotlo. Više o vode puževa.
Puž Jaja Hatch
Puž jaja su obično male grožđa strukture nalik i oni mogu naći u clustere. Obično, jaja su položen na strani ili naslovnici akvarij. Za pravilan rast od jaja, trebaju izvor topline u blizini, osim suhom okruženju. Obično, to bi potrajati oko 5 tjedana za jaja na grotlo. Uzmi bilješku kada jaja su postavljeni, i ako jaja ne izlegu strane 5. tjednu, trebate nježno ukloniti puž jaja iz svoje mjesto, nježno to break na pola i vidjeti ako postoji maleni beba iznutra. Ako postoji, to znači oni su spremni grotlo, trebate samo ih mjesto natrag u vodu i pustiti ih float. S druge pak strane, ako ne vidjeti bilo dijete, to znači da jaja su neplodni, tako da ih morate odbaciti. Po drugi tjedan, trebate pogledati na njihov izgled, ako su rastu da će izgledati malo tamne boje. Dok su pristup peti tjedan, oni su suha i bjelji. Također možete koristiti inkubatora izlegu jaja puževa, i možete koristiti bilo koju od dvije metode - particioniranje i plastične platnu, koje su navedene u nastavku:
Particioniranje spremnik; Ovaj način uzgoja je malo lakše u odnosu na plastične platnu metoda. Na ovaj način, toplo okruženje spremnika se koristi za izleći and izlegu jaja. Za to je potrebno da biste dobili neto uzgajivača i instalirati ih na kraće strane spremnika, tako da je rezervoar podijeljen. Vi ne nužno instalirati umjetne biljke u njega. Stavite plastičnu platnu listu na vrhu spremnika, to prilagođavanje pomoću metalnih kukica na takav način da kada stavite jaja na plastične platnu, oni se nalaze na jednoj strani spremnika podijelila je neto uzgajatelj. Morate se plastične platnu nekoliko centimetara ispod vodu, tako da su jaja dobiti dovoljno hranjiva. Nakon što ste to učinili, morate držati u tom položaju u narednih pet tjedna do jaja izlegu. Ta metoda je korisno ako namjeravate zadržati bebama u istom spremniku i samo žele kontrolirati područja u kojima se izlegu. Vi svibanj želite znati više o puževa činjenicama.
Plastični platnu; možete se odlučiti da koristite ovu metodu ako namjeravate samo neka jaja izlegu u tenk i onda im mjesto u drugom spremniku. Možete kupiti kutija koja obično dolazi uz poklopcem. Ovisno o tome želite li ih kuću na duže vrijeme ili samo za jaja izlegu, možete odabrati veličinu spremnika. Stavite list od plastike platnu u spremniku i izrezati ga na takav način da čini U-oblik. Međutim, morate osigurati da na dnu ne dodirujte površinu vode, koju možete staviti na dnu. Dodati oko centimetar vode pri dnu, tako da kad beba grotlo mogu plivati ​​u vodi. Morate se jaja na plastične platnu i pokriti njega. Držite ga u toploj okolini ili čak možete staviti grijanje jastučić u spremniku. Držite ovo za idućih pet tjedan dana nakon što grotlo puževa jaja.
Pročitajte više na:, životni ciklus jednog puža, Što Puževi jesti, Briga o Puževi, možete jednostavno izlegu jaja puževa u vašem domu. Ali pobrinite se da vam pružaju idealno okružje da oni mogu imati zdrav rast.

No comments:

Post a Comment