Thursday 17 November 2011

Hair Spa tretman

Hair spa tretman je jedan od najnovijih hair tretman usluga frizerski saloni. To je rekao da se najbolji tretman za liječenje problema kao što je gubitak kose, lom, split završava, sl. To je također dobar kose tretman za kose koja su stavili pod mnogo pritiska i stresa zbog bojenja, puhati sušenja, ravnanje , perming kao i izlažu sunca i vjetra. Tijekom liječenja spa hair, kosa se uzima kroz nekoliko procesu šamponiranje i kondicioniranje vratiti svoj sjaj, sjaj i silkiness. Međutim, tretman hair spa trošku profesionalni saloni su vrlo skupo, i uzimajući to učinili redovito nije uopće izvedivo. Ipak, to je zapravo moguće dobiti liječenje hair spa kod kuće sama. Bacite pogled na upute koje morate slijediti dati spa tretman za kosu sebe.
Domaći Hair SPA tretman
Hair spa tretman treba vremena, a time, to bi trebalo biti učinjeno na dan kada imate puno slobodnog vremena. Štoviše, to je također izvrstan dan za opuštanje i odmotati nakon napornog dana ili tjedna. Tako, pobrinite se da vas nitko ne uznemirava s bilo raditi na dan ste odabrali za vas hair spa tretman. Kad ste se odlučili na dan, morate da se držite stvari koje će zahtijevati vrijeme liječenja. Neke od stvari koje će vam se dobro čišćenje šampon, regenerator domaće, plastičnom folijom i veliki ručnici. Jednom kada dobijete sve što vam je potrebno, možete početi sa postupkom kose opuštajući tretman.
Podmazivanje kosu; Prvi i najvažniji korak kose spa tretman je ulje masaža. To je zbog toga ulje pomaže u jačanju korijena, čime se sprečava opadanje kose kao i lom. Redovita ulje za liječenje kose je također odličan način za postizanje sjajnu kosu. Za ovu svrhu, možete odabrati ulje po svom izboru kao i kokosovo ulje, maslinovo ulje ili mogu biti mješavina različitih vrsta eteričnih ulja. Pobrinite se da vaš cijeli kosa je obložena s uljem u potpunosti. Vi bi također trebali lagano masirajte vlasište najmanje 10 minuta koje pomažu u jačanju cirkulaciju krvi, čime kosa zdrava. Nakon primjene ulja na kosu, ostavite ga tamo ostati pola sata do sat vremena, prije nastavljanja na sljedeći korak.
Šamponiranje kose; sljedeći korak u liječenju hair spa je shampooing. Za ovu, morate koristiti clarifying, ili cleansing šampon koji će ukloniti svi gore graditi uzrokovane styling proizvoda. To je važno za kosu primati hranjive tvari prisutne u uređaj koji ćete primijeniti u sljedećem koraku. Stoga, šampon kosu temeljito i isperite hladnom vodom. Možete ponoviti postupak deterdzentom, ako je potrebno. Nakon što ste učinili s tim, omotajte kosu sa suhim ručnikom i nadimati viška vode iz nje. Nakon toga, lagano češlja kosu s velikim nazubljenim plastični češalj. Međutim, pobrinite, da uklonite tangles prstima, prije pokrenite češalj kroz nju.
Uređaj kosu, sljedeći korak jest primijeniti uređaj na svoju kosu. Postoji mnogo komercijalnih uređaja koje možete koristiti za ovu svrhu. Ako imate obojena kosa, najbolji hair hidratantnu njegu će se koristiti uređaj koji ima proteina. S druge strane, ako imate valovitu, neposlušnu ili kovrčava kosa, bilo bi najbolje koristiti hidratantnu regenerator. Međutim, ako ne vjerujete bilo kojem od komercijalnih proizvoda, to će biti dobra ideja da bi se uređaj na svoju vlastitu. Evo nekoliko recepata s kojima možete imati tretmani hair uređaj kod kuće.
Recept uređaji # 01; Ako imate suhu kosu, možete napraviti uređaj miješanjem 1 jaje sa 1 žličica ulja kokosa i 1 žličicu meda. primijeniti ga na kosu i pričekajte najmanje 20 minuta prije ispiranja.
Regenerator Recept # 02; Još receptu koja je vrlo često koristi u boji tretirane kose je onaj koji ima ocat jabučni i majoneze. U zdjelu se 2 unce majoneze i 3 žličice jabučnog octa. primijeniti ga na kosu i oprati nakon jednog sata.
Conditioner Recept # 03; Uzeti 4 unce meda u zdjelu i dodati 4 kapi ružmarina eteričnog ulja, ¼ šalice toplom maslinovom ulja i žličicu ksantan guma. Pomiješajte ove sastojke zajedno i primijeniti temeljito u kosu. Dopusti rješenje ostati na kosu pola i sat, a zatim isprati.
Vi svibanj želite saznati više o:; sjajnu kosu Početna lijekovi; zdrave kose Savjeti; god vrstu uređaja se odlučite, nakon što primijenite ga na kosu, pokriti s plastičnom folijom. Tijekom folijom, stavite suhim ručnikom, tako da toplina ostaje unutar njega. Nakon što omogućuje uređaj prema kosu već neko vrijeme (barem pola sata do sat vremena), isperite u potpunosti. Na kraju tretmana hair spa, dobit ćete mekana, sjajna i svilenkasta dlaka. Stoga, slijedite ove upute pažljivo i sigurno će postati ponosni vlasnik zdrava i lijepog izgleda kose.

No comments:

Post a Comment