Monday 28 November 2011

Asfaltiranje troškova

Asfalt popločavanje ima mnoge prednosti nad betona popločavanje. Prvo, asfaltiranje je jeftinije nego betona popločavanje. Drugo, ona podržava ekstremne hladnoće i manje skloni pucanju, zbog svoje fleksibilnosti. Ona također omogućuje jednostavno snijega uklanjanje. Konačno, dopušta re-raslojavanje, što nije slučaj s betona. Asfalt vam omogućuje da boja obrazaca, slične onima na beton cestama. Jednom, te utrti your cestama s asfaltnim, nećete morati da ih otvoriti u idućih 15 godina, osim za neke rutinskog održavanja. Ako planirate da biste dobili vaše kolovoz betonirana, a zatim ovaj članak na asfaltiranje cijene mogu biti od pomoći za vas. Više o beton vs asfalt kolovoz.
Koliko asfaltiranje troškova
Asfaltiranje your kolovoz definitivno nije posao možete obaviti na svoju vlastitu. Trebate asfaltiranje izvođač koji može obaviti posao za vas. Nažalost, od vas će najvjerojatnije naići na mnoge con izvođače koji vas može opljačkati off vaš novac. Stoga čuvajte izvođača koji se prvi put pristupa, nego da ih se približava. Ne bave izvođača koji vam nudi popust samo zato što on ima lijevo preko materijala iz prethodnog posla. Dodjela posao na pravo izvođaču je od najveće važnosti kao asfaltiranje trošak visoko utjecajem izvođač naknade. Više o asfaltiranje sealer.
Često, izvođač organizira materijala, opreme i radne snage. Raspitajte se s njim, ako mu naknada također uključuju troškove prijevoza, još ćete morati platiti za dodatne troškove. Ako imate Savezni ili državne autoceste ponovno popločavanje događa blizini, nazovite posada to ček ako oni imati bilo dodatne asfalt lijevo. Često, ugovorni tvrtke brod materijala na vlastiti trošak. Dakle, oni moraju platiti dodatni trošak za prijevoz lijevo preko materijala leđa. Šanse su, možda dobiti dobar nositi ako kupite asfalt od navedenih društava.
Troškovi asfaltiranje i ovisi o stanju postojeće ceste. Ukoliko nemate bilo većih šteta ili pukotina, a zatim asfaltiranje može napraviti pravu na vrhu postojeće ceste. Međutim, to je vjerojatno da će podići cestu 3''-4'', što bi moglo postati problem ako imate ograde, garažna vrata na toj visini. Druga mogućnost je da otkinuti postojeće pločnik i utrti asfalt izravno na tlu. Međutim, ova metoda možda neće biti vrlo izdržljiv. Najbolja tehnika asfaltiranje ležao je baza od kamena i pijeska agregata i zatim uliti asfalt na njemu. Za 3''sloj asfalta, potreban vam je osnovni sloj debljine oko 6''do 8''. Ova metoda Ispada da se prilično skupo, ipak, to je vrlo izdržljiva. Više o asfaltu savjete kolovoz popravak.
Ako potrebno učiniti iskopavanja pred asfaltiranje ceste, onda očekivati ​​da će platiti dodatni iznos prema ovom poslu. Asfalt popločavanje trošak uvelike ovisi o ukupne području biti popločen. Na prosjek, vi ste vjerojatno platiti negdje oko US $ 3,5 do US $ 5 po sq ft To dolazi na oko US $ 1575 do US $ 2250 za 450 sq ft kolovoz. Trošak je također u velikoj mjeri varira ovisno o you području stanovanja, dostupnosti materijala itd. Ako možete dogovoriti za materijal i prijevoz, onda ćete morati shell nekoliko stotina dolara manje.
Asfaltiranje trošak je zaista jeftiniji od betona, no ovih dana, betonske stope su pala, tako da možete uzeti u obzir tu mogućnost, kao dobro. Asfaltiranje traje samo nekoliko sati za polaganje i jedan dan za sušenje. Na taj način možete dobiti ovaj posao obavlja čak i na vikend.

No comments:

Post a Comment