Monday 7 November 2011

Vanjski Aktivnosti za Predškolska djeca

Predškolska djeca su djeca ili djeca studiraju u predškolskom, njihovoj dobi u rasponu od dvije do pet godina. Predškolski općenito smatra važno za dijete u mentalnom razvoju. Dobi jedan do pet, smatra najvažniji jednom, tijekom ove dobi dijete uči i upija informacije vrlo brzo i djecu također izraziti zanimanje i fascinacija, o svakom i svemu. To je vrlo važno da je predškolsko dijete ima aktivnosti na otvorenom kao i zatvoreni aktivnosti. Tako ćemo imati pogled na neke outdoor aktivnosti za predškolce. Vi bi također željeli čitati na neke djece umjetnosti djelatnosti.
Predškolska aktivnostima na otvorenom, Ovdje je popis na otvorenom aktivnosti za predškolce u koje spadaju i vanjski aktivnosti za malu djecu. Mnogi od ovih aktivnosti za predškolce otvorenom su preporučene od strane nastavnika i samih roditelja. Također pročitajte Neki padnu aktivnosti za predškolce.
Zamrzni na licu mjesta: odvesti djecu do obližnjeg travnjaka ili vaše škole kampusu. Odaberite visok stablo koje nema niske vješanje grane, svirati glazbu jednog brzom pjesmica za djecu i pitati djecu za skok ili ples oko stabla. Kada uključite glazbe off, svaki klinac ima da se zaustavi u točno položaju na kojem su bili. Kada prvi put zaustavi glazba, većina od njih će napraviti veliki posao izvan nje i smijati se na svaki drugi poza smiješno. Smijati i uživati ​​s njima. Zamrzavanje na licu mjesta je idealno na otvorenom aktivnost predškolaca. Slijedite nekih bruto motorne aktivnosti za malu djecu.
Sack utrke: Crtanje start i cilj u svom obližnjem travnjak ili vrt školu. Ako možete uključiti neke juta torbe, dobar! Ako ne, onda male vrećice smeća može učiniti. Provjerite da li prikupiti vrećice Nakon što ste učinili s vašim outdoor. Stavi obje noge u u vrećicu i držite na strani. Pobjednik utrke je onaj koji završi utrku najbrži poskakujemo. To je također odlična prizor vidjeti.
Priroda Prošećite: Skupite sve djeca zajedno i zamolite ih da držite jedni drugima ruke, a ne ostaviti ga do dopuštene tako. Uzmite ih u zemlju stranu za promjenu, pobrinite da imate najmanje dva više odraslih pomoći upravljati djecu. Učini ih primijetiti različite vrste stabala, bugova, voće i boje različitih lišća. Da bi ga više zanimljivo osigurati da sva djeca nose crtanje knjige i olovke u boji, tako da oni mogu izvući sve što ih zanima. Ako oni vas pitati bilo kakvo pitanje i ne možete im odgovoriti, zapisati i poslije ih traži odgovor u klasi.
Sapunom i vodom: Ovo outdoor je onaj koji roditeljima visoko preporučiti i nastavnika ne. Ja osobno mislim da je to velik ideja da ih učimo nešto novo. U vašem obližnjem blok, pronaći svoje susjede koji su automobile i zamoliti dopuštenje da operu auto. Sada trik je da će naučiti predškolaca kako oprati auto. Just prikupiti neke sapunom i vodom iz svoje kuće i početi raditi na tome. Pobrinite dajete im lako demonstracija prije ostavljajući ih dodir tuđe automobil. To je zapravo vrlo slatka očima, jer je većina djeca će na kraju završiti s najviše sapuna na njihovu glavu ili ruke. Ovo je jedan od najboljih outdoor aktivnosti za predškolce u ljetnim danima.
Prepreka Predmet: Većina učitelja lice tvrd vrijeme, da igraju ovu aktivnost. Slažem se da je to puno posla, ali mislim da opet možete imati toliko zabavno. Nemojte im dati komplicirano prepreke ili znakovi, oni trebaju jednostavne upute. Vezati u boji vrpce oko stabla i to ime kao polazište, uputiti djecu da počnu od tamo. Na putu ostavite nešto više boje žica s kratkim porukama napisan u bloku pismu, tako da oni mogu pročitati i razumjeti, na primjer skrenuti desno. Da biste bili sigurni, da završe kurs sebe prije nego ostavljajući djecu isprobati. Očekujte više pokušava od djece, a čine zabavan dio vaše točke fokusa i da ćete uživati ​​puno. Za razliku od starije djece, predškolska djeca će rado probati ovu prepreku tečaj opet i opet.
Pročitajte više na:; Outer Space Aktivnosti za Predškolska; Bruto Motorna Aktivnosti za predškolskom Djeca; predškolskom Igre i Aktivnosti; Dakle, ove bili neki outdoor aktivnosti za predškolce da napravio mome popisu. Postoji mnogo više, važna stvar ovdje je, djeca ga prakticiraju i uče od nje i istovremeno zabaviti. Ukoliko želite dodati još neke predškolske aktivnosti na otvorenom, učinite ostaviti vaše vrijedne komentare.

No comments:

Post a Comment