Friday 11 November 2011

Pincher Bugs

Pincher bugova, poznatiji kao pinchers, šest nogu insekata iz reda Dermaptera kukaca. Vi vjerojatno to prepoznati po osebujnom štipaljke koje djeluju poput kliješta koje se nalaze na stražnjem dijelu abdomena. This karakteristika imaju štipaljke je poznat kao cerci. Redoslijed Dermaptera se sastoji od oko 12 obitelji i oko 1800 vrsta insekata. Oni također imaju krila sklopljena ispod. Iako pincher greške izrasla krila, one rijetko lete. Pincher su bugovi strvinarima po prirodi, ali neki su grabežljivci i svejeda. Oni se hrane biljkama, voće, povrće, i na mrtve i propadaju životinjskog tijela. Oni također jedu žive kukci kao biljka uši i ulov velike insekte kao različak muhe s pincetom. Oni su također vidjeli jesti kukuruzne svile i oštete kukuruza. Saznajte kako to ide o identifikaciju insekata.
Kako da biste dobili osloboditi od pincher Bugs
Pincher bugove ili Earwigs stvarno može biti frustrirajuće problem u vašem domu i vrt. Oni jesti vaš povrće i voće, razmazite vaše biljke u vrtu. Pa, pincher bube može biti nepodnošljivim, kada su žive u vašem domu i vrt za dugo vremena. Neki drastične i djelotvorne korake moraju poduzeti. Imati pogledati Earwigs u kući. ; Riješite svaki otpad hrane ili hrpe ruševina od vaše kuće. , Redovito čistite, prašine i raspolagati bilo dvorištu otpada, kao što su lišće ili trava male komade. ; Izbjegavajte preko svog zalijevanje travnjaka i vrtova vaše. , Kao što ti insekti uvijek izaći noću uvijek zadržati svoju kuhinju čisti nakon večere. ; Seal gore bilo male pukotine ili rupe napravio oko temelj Vašeg kuće. Također paziti da nema rupa u vašem prozoru okna i vrata, pokriti ih gore odmah ako nađete neke, prikrivanje pukotine i rupe će smanjiti relativnu učestalost ove grozan šest nogu posjetitelja. ; Od tih zastrašujuće insekata najčešće izlaze noću, probajte ovu izvrsnu ideju da ih uhvatiti, u večernjim satima uzeti svoj stari dnevni list suzu na male komadiće i mokro ga malo. Pazite da se ne bi previše mokro, samo ga vlaga i mjesto ovih vlage papira djela u biljkama i područja odakle pincher bugova unesite vašu kuću. U sljedećem popodne, uzeti plastičnu vrećicu, nositi gumene rukavice i prikupiti sve one komade papira i stavite ih u vrećicu. Ćete naći sve pincher bugove have indeksirali između fold i su odmaraju pobjeći ujutro topline. Ponovite ovaj korak nekoliko puta u tjedan dana i dobit ćete sami riješiti ovog ružnog posjetitelja. ; Li pincher Bugs Bite?
Pincher bug ili uholaža je insekt želite nije bio u vaš dom. Nađete pincher bug often gdje ste rijetko očekujete. Ovaj bug također nosi poznati mit oko s njom, često vjeruje se da će položiti jaja u ljudskom uhu i oštetiti moždane stanice. Prema mojim znanju koji nikada dogodilo. Mi obično ne vide bug pincher mnogo tijekom dana jer preferira trošenja vremena u mraku. To ątiti pod stvari s stan površine koje's zašto ćete ga pronaći pod svoje novine, ispod vašeg frižider i ormar. It usually preferira vlažnim mjestima, ali također ćete ga naći u suhim mjestima. Kad god obe dolaze licem u lice, ona ide pobjeći kao brz kao što može. Nije zabilježena je ikad bio tamo od pincher bug prijeteći ljudsko biće. Čak i ako vam ugriza, tu će biti malo boli i peckanje za malo vremena. Ali to sigurno može gristi vaše biljke u vrtu i biti ozbiljnu prijetnju ih. Ako su u malom broju onda nema zla, ali ako je zaraza onda trebate kopča gore. Pincher bugova općenito ne dolaze u čistu domove, tako zadržati svoj dom prašine i krhotina besplatan i možete izbjeći ne samo pinchers, ali svi vrste insekata.
Pročitajte više na:; mesožder uholaža; uholaža u uho; nadam ovaj članak ima odgovorio sva vaša pitanja o pincher bugove poput što učiniti pincher bugova jesti? Ovih insekata nisu štetni za ljude, ali su vegetacije i prirode oko sebe. Dakle držati tvoj kuću čistom i redovito provjeriti gore na vašeg vrta biljke.

No comments:

Post a Comment