Wednesday 9 November 2011

Travnjaci prozračivanje Savjeti

Vaš dom može izgledati egzotičan s bujnom zeleni travnjak proširio po cijelom. Uz pravilnu njegu, svakako možete dobiti raskošnom rast. Travnjaci skrb je nepotpun bez aeracije. Prozračivanje travnjak sličan je dišni sustav ljudskog bića. Kao što je naša tijela treba kisik i hranjive tvari za hranu, slično tlo sustav također treba pravilno prozračivanje i minerala podržati rast biljaka. Pročitajte savjete zakon znati pravi način za gaziranje travnjak aeracija. Pročitajte više na vrtu.
Što je Travnjaci prozračivanje
Travnjaci aeracije je najvažniji tehniku ​​provjetriti zemljišta, time, povećanja njihove kisika. To podrazumijeva kopanje ili scurrying zemlju, za zadržavanje više količina kisika, minerala, vlage i hranjivih tvari. To smanjuje kompaktnost tla i povećava kapacitet zadržavanja vode u tlu. Proces podrazumijeva čišćenje od akumuliranih slamom. Na ovaj način korijenski sustav biljke mogu pristupati kisik, vlagu i minerala iz tla, čime pomaže u zdrav rast biljaka. Nabavite savjete travnjak u slijedećem sadržaju aeracija. Pročitajte više na travnjaku aeracija.
Savjeti za Travnjaci prozračivanje
Tri važne aspekte treba uzeti u obzir za aeraciju travnjaka. To su priroda tla, veličine travnjaka i vrijeme aeracije. Te bi trebao započeti proces aeracija kada promatrati postupno sušenje tla. Kompaktni tla sastavljen od gline zahtijevaju česte aeracija zemljišta nego labav. Kada pronađete tlo uzimajući transformirao u kompaktni tvrdi mase, započeti aeracija procesa što je prije moguće. To je najbolje provjetriti na travnjak kad se temperatura je blaža, a neki iznos od vlage je prisutan u tlu. U aridnim i suhim klimatskim uvjetima, prozračivanje mora biti učinjeno najmanje dva puta godišnje.
While gaziranje travnjaka, poništite dodatni promet prisutan u tlu. Uklonite thatches, mrtve biljke i druge stvari propadaju iz tla. Nakon što je tlo čisto, možete početi gaziranje ručno ili mehanički. Priroda aeracije će odrediti svoje kisik zadržavanje kapaciteta ili vlage kapacitet. Travnjaci aeracija male mrlje od zemlje može se obaviti kopanje rupa u tlu uz pomoć metalne šipke ili SOD jezgrovanjem alat. Core aeratorom, cipela spikes su neke druge alate korištene za gaziranje travnjaka ručno.
Motorizirani aerators ili kosilice se koristi za gaziranje velikih travnjaka. Oni su vrlo učinkovit ugrađen alat, koji pružaju jedinstveni aeracija travnjaka. Možete pokrenuti aerator brzinom zahtijeva vaš travnjak. Premještanje stroj u uniformi smjeru na sporo ili srednje tempo da se savršeno gazirano tla. Ostavite čepovi na travnjak, jer sadrže bakterije mogu razgradnje tla prometa. Uklonite čepove jednom su suši. Također bi željeli dobiti neke više savjeta o tome kako provjetriti travnjak.
Travnjaci prozračivanje Prednosti
Travnjaci aeracija olakšava odgovarajući unos minerala i hranjivih tvari iz tla korijenski sustav biljke. Aeracije čini tlo labav time skriva organskih gnojiva i minerala u tlu. To je pak koristi biljke poboljšavajući njihove unosa by korijenski sustav. Aeracija razbija slamom i bistri tlo od mrtav i propadaju biljaka, korova, rakova trave, itd. Najvažniji aspekt aeracije, to omogućuje bolju cirkulaciju kisika, koji je preuzet od biljaka za podršku svih vitalnih procesa potrebno za svoj opstanak. Travnjaci aeracija također omogućuje bolji vlage kapacitet tla, čime se osigurava hrana za korijena i bujna rasta biljaka.
Opširnije na:; Travnjaci Care Tips; Priručnik Travnjaci aerator, Travnjaci kosac Održavanje, nadam se da si pronašao ove savjete prozračivanje travnjaka koristan. Provesti tehnike u pravilan način i vidjeti razliku u rastu biljaka. Travnjaci aeracija pomlađuje biljke u potpunosti i zadržava slikovit ljepote svog vrta.

No comments:

Post a Comment