Monday 21 November 2011

Boysenberry Biljke

A boysenberry je velika, sjajna, sočan bobica odnose na maline, kupine i loganberries. To je popularna i omiljena među američkim narodom. Boysenberries također se koriste kako bi različite vrste marmelade, sirupi i čuva. Njegov okus je vrlo sličan malina, ali s tangy prizvuk. Oni su dostupni u supermarketima i trgovinama diljem SAD-a. Boysenberries vlažnom off ubrzo nakon što su uzeti iz loze. So it's necessary that you consume these delicious berries within 2 or 3dan of its purchase. Saznajte više o nekim od različitih vrsta voća.
Boysenberry biljke su otkrili George M Darrow u SAD odjel za poljoprivredu u kasnim 1920-ih godina. On je pronašao boysenberry biljke uz pomoć poljoprivrednik po imenu Walter Knott, na farmi u blizini sjevernoj Kaliforniji, koja je pripadala čovjek po imenu Rudolph Boysen. Nakon toga, Darrow i Knott počeo kultiviranje tim postrojenjima u Knott's farme. Walter Knott počeo prodajom tih boysenberries ljudima i postao je omiljeno među ljudima. On je zove bobica nakon začetnik Boysen. Želite saznati više o nekoj jestivo divlje bobice.
Kako rastu biljke Boysenberry
Malina i kupina su udaljene rođaci boysenberry. Velika, ukusno plodova biljaka boysenberry promijeniti svoje boje reddish ili tamno ljubičasta kada su zrela. Boysenberry biljaka su energetski vina i proširit će se slobodno, možete rasti više generativnog biljka slijedeći nekoliko savjeta o rastu boysenberry biljke. Pogledajte thimbleberry biljka.
Mjesto i tla: Boysenberry biljke zahtijevaju dovoljno sunca i tla koji odvodi vode učinkovito kao i kao što je bogata organskim resursa. Za kontrolu njegovo širenje van, uvijek koristite veliki kontejner da rastu vašeg boysenberry biljke. Boysenberry biljke imaju tendenciju uspon, to znači dobiti jaki rešetka za biljke rasti.
Izbjegavajte ukrasnog bilja Sites: Ako planirate da biljka your boysenberry biljka u tlo, preskočite mjesta gdje ste, ili je narasla krumpir, paprika, patlidžan, rajčice i drugih biljaka bobica za posljednje tri godine. Ove biljke ostaviti bolesti na tlu koje može čak i otrov ili oslabiti vaš boysenberry biljka.
Uzgoj Vrijeme: Ako živite na sjevernoj strani klimatskih zona 6, postrojenja your boysenberries u kasno proljeće, ali ako borave u južnom dijelu zone 6, pričekajte jesen proći, a zatim biljka your boysenberry biljke.
Razvoj Ciklus: Sviđa mi se njihova rođaka, boysenberry biljke neće proizvoditi voće u prvoj godini njihovog rasta. Boysenberries će imati plodove u drugoj godini, ti plodovi će umrijeti daleko nakon berbe je kompletan.
Njega i hranjenja: Ove biljke zahtijevaju vodu u manjim količinama i malo dozu blagog gnojiva do žetve sezone. Početak tjedna hranjenja tekućine biljne hrane, netom prije nego što biljka je o to imati bobice.
Thornless Boysenberry Biljke: Thornless boysenberry biljaka je idealan primjer hibridnog boysenberry biljaka. Oni rastu vrlo lako kod kuće. Hibridna boysenberry biljke imaju mnogo veće i više sokovnik voća od divljih boysenberries. Thornless boysenberry biljke donese plodove tijekom druge godine i nastaviti rasti neodređeno vrijeme. Thornless boysenberry biljke su prilagodljivi gotovo sve ekstremne klime i tla.
Rezidba Boysenberry Biljke
Boysenberries plodine grow obilato s horizontalnim vina. Nakon berbe, najveći posao vrtlar ili poljoprivrednik je da je obrezivanje. Nakon rezidbe učinkovit ćete pripremiti svoje biljke raste za sljedeću sezonu. ; Ne orezati boysenberry biljaka u prvoj godini nakon što je posađeno, neka ga proizvoditi voće i rasti što je više moguće. it tamnoljubičasta u idućih godinu dana. , Koristiti zaobići pruners to orezati sve canes rod. Smanjiti canes do 2 cm iznad razine tla. , Povezivanje svih novih rodnih canes na rešetkama. Koristite string priložiti novi Lovački pažljivo sjenice. ; Uklonite savjete novog rodnih Lovački sredinom ljeta. Ovaj način uklanjanja savjeta potiče bočni rasta u biljaka. ; Izrežite strani grane nove rodnih Lovački od prošle sezone. Cut tim granama, tako da oni ostaju 1 stopalo dugo. ; Pročitajte više na:; Uzgoj i rezidba malina, kako rastu Maline, a to je sve informacije koje su vam potrebne o boysenberry biljke. Ne rastu ovaj ukusni plod biljke i uživati ​​u njegovim blagodatima dugi niz godina.

No comments:

Post a Comment