Monday 21 November 2011

Eksterijer Rasvjeta Ideje

Vanjska rasvjeta je bitan kako bi osvijetlili vaš vrt, palube, dvorište i ulazu. Dok je lijepo učinio vanjsku rasvjetu dodaje na ljepotu svoje kuće, ona također pomaže s pravom istaknuti svoju kuću i dodati element sigurnosti. Bilo da ste zabrinuti za sigurnost ili izgled vašeg eksterijera, dok radite vanjska rasvjeta, ovdje su neke vanjske rasvjete ideja koje će svakako pomoći. Dovoljno je otići kroz ove i odlučiti za one koji su pogodni za vanjsku svoje kuće.
Eksterijer Home Rasvjeta Opcije
Post Svjetla; Počnimo s ulazom. Ulaz može značiti ulaznih vrata odnosno otvorenih i dizajner okvir vaš vrt, palube ili samo vaš vrata, ovisno o tipu kuće ostati u. To je bez sumnje prvo područje koje je primijetio, dakle, osvjetljavajući ga treba ni spomenuti. Uzmite par post svjetla i uljepšati Vaš savršeno ulaz. Dostupan u različitim oblicima i veličinama ste sigurni da se zbuniti dok kupujete jedan. Oni s kovano željezo završiti izgledaju konačan i su među najbolje eksterijera rasvjeta ideje. Pročitajte više na otvorenom naglasak rasvjete.
Solarna Svjetla; Sunčeva krajolik rasvjeta je sljedeću mogućnost možete tražiti. Iako možete koristiti ove kao post svjetiljke, kao, ove izgledaju posebno elegantan za rasvjetu do staze. To su solarni pogon i ne trebate bilo kakve instalacije. To su većina pogodna za mjesta gdje je zadatak električne ožičenje teško. To su najbolji izbor za ulaz puteve, vrt puteve, vrt mostovi građeni preko malih kanal ili bazen strani osvjetljenje. Jednom tereti, te se mogu raditi za 8 -10 sati na rastezanje. Pobrinite se da instalirate ove u područjima koja primaju izravnu sunčevu svjetlost. Pročitajte više na palubu rasvjeta savjete.
Poplava svjetla; Ukoliko želite najbolji mogući osvjetljenje s nekoliko svjetlosnih tijela, poplave svjetla su najbolje one da se odluče za. To su najbolje za osvjetljavanje velika područja, osobito za stranke i proslave. Pored toga, te se može koristiti za osvjetljavanje žarište vašeg travnjak vrt. Kao i ako imate fontanu, skulpturu ili takvog ukrasni predmet, možete imati uplighting pomoću poplava svjetla. Uplighting znači da svjetlo učvršćenje pružiti gore rasvjete. To je smješten ispod objekt i osvjetljava objekt od dna. Možete se odlučiti za boje poplave svjetla za savršenu efekte.
Eksterijer Rasvjeta Ideje
Osim ove vrste osvjetljenja možete imati korak rasvjete na svjetlo gore korake. To su smješteni ispod korake. Ukoliko imate vrt ili namještaj vrtna garnitura, možete uzeti u obzir vlasništvo polovima post lampe oko nje. Jedno od eksterijera rasvjete ideja je da se neke stilski stol lampe na milost tablice. Također možete mjesto male ukrasne stola ili stolice oko namještaja i mjesto stolni svjetiljke na ovim.
Ako imate puno drveća u svom vrtu, origami lanterns može osvijetliti područje u većini jedinstven način. Možete pokupiti tih papir lanterns koji dolaze u različitim oblicima, veličinama, dizajna i boja. Provjerite jesu li svi dijelovi su identične napraviti najbolji Pejzaž rasvjeta. Origami lampioni su među najbolje eksterijera rasvjeta ideje za osvjetljavanje prostor samo izvan vašim vratima kao dobro. Vanjski LED rasvjeta konop Također je dobra ideja za osvijetliti drveće. Možete uzeti u obzir vlasništvo zid scones širom vanjski zid svoje kuće koji je dio vašeg vrta. Provjerite da li ići na soft rasvjete u cilju stvaranja mirnim ambijentu.
To su nekoliko vanjsku rasvjetu ideje koje definitivno će pomoći imate velik obličje eksterijera prostor. Pobrinite se da ne pretjerati rasvjete. Jedan od pametnih eksterijera rasvjeta ideje je da imaju različite aranžmane za večernje i noć osvjetljenje. Ovo će osigurati da imate miran i mekih rasvjeta u večeri i svijetao i podebljano osvjetljenje noću za sigurnost. Nemojte zaboravite imati odvojenu svjetlost uljepšati vaše ime i kućni broj na vratima.

No comments:

Post a Comment