Friday 18 November 2011

Najbolji Stroj za pranje posuđa

U posljednjih nekoliko desetljeća, stroj za pranje posuđa je postao jedan od bitnih kućanskih aparata. Svako domaćinstvo ima jedinica, veličine i strojevi mogu se razlikovati prema osobnim zahtjevima. Bilo da planirate kupiti perilicu po prvi put ili zamijeniti svoj postojeći, logično je da provjerite najboljih dostupnih brandova na tržištu. Uostalom, ne želite baviti clogged perilicu ili drugim kvarova često. Tako, što se najbolje perilicu marke kupiti? Više informacija o najboljim suđa ocjene u sljedećih stavaka.
Najbolji suđe Brandovi
Prije svega, odlučite koji model želite kupiti, ili pod-counter modela, izgrađen-in tipa ili prijenosni jedinice. Svaki od ovih ima vlastiti pro i kontra. Kao i za primjerice; dodano značajke, kapaciteta i sorte su u redovitim nedovoljno counter jedinica, a prijenosni perilicu prednosti uključuju uštedu prostora, lagan i jednostavan transport. Uz potonji tip, možete ga nositi tijekom odmora putovanja. Ostala razmatranja odnosi se na sve jedinice učinkovito čišćenje posuđa i nisku potrošnju energije. Ovo je gdje najbolji perilicu brandova dolaze sliku, koje su istaknute ispod:
Bosch (Model SHE4AM15SS); Ugrađeni perilica jedinici košta oko USD 539, Bosch SHE4AM15SS dobila vrlo dobre rezultate u skladu s potrošača ocjene. Strojevi ima četiri ciklusa pranja, što vam daje čist i ne-ljepljive pribor. Način djelovanja je elektronskog tipa, dok su čistili jela suši zrakom metodom sušenja. S 12 mjesto postavke, to je savršen suđa za veliki obitelj.
Bosch (Model SHX98M09UC), Ako ste u potrazi za miran stroj za pranje posuđa s posebnim značajkama, Bosch SHX98M09UC uklapa u tu svrhu. Za čišćenje učinkovitost je vrlo impresivna s 9 ciklusa pranja. Stilski i uglađen model sa skrivenim kontrolama, to je odličan dati personalizirane dodir vaše kuhinje interijera. Međutim, glavni nedostatak je visoka cijena tag, približno 1.550 USD. I nema hrane teško odlagača.
Kenmore (Model 13742), Niska i visoka kvaliteta košta, nijedna druga marka stroj za pranje posuđa može pobijediti Kenmore 13.742. Cijena je oko 560 USD, te je dobar za čišćenje performanse. Uistinu, to je najbolje perilicu za kuće koje su zbijeno na njihov proračun. Što više, ovaj model dolazi s elegantnim dizajnom i ormari od nehrđajućeg čelika. Uz ovaj brand, možete dobiti ograničene mogućnosti, no dovoljan za male obitelji.
Whirlpool (Model DU1055XTVQ), najbolji, niske cijene perilica posuđa Whirlpool brand je DU1055XTVQ. Tržišne cijene za ovu jedinicu USD 400, čime je popularan izbor među kuće. Iako nije jako moderan dizajn, jedinica kuća jednostavan za rad osnovne značajke. S četiri pranja, ova kuhinja aparat ima dobar za čišćenje sposobnosti. Con strana ove perilice jedinica obuhvaća manje buke izolacija, teška težinu i odsutnost od nehrđajućeg čelika ormarića.
Asko (modela D3530), Ovo je još jedan stroj za pranje posuđa u najboljim izvođačima popis. Moderan i 14 mjesto postavke, Asko D3530 troškovi oko 1.299 USD. Kao i drugim konkurentnim jedinice, dobit ćete inox ormare i skrivene kontrolne ručice s ovim najboljim perilice model. Plus bodovi za kupnju ove jedinice su jednostavni za korištenje, dobar za čišćenje učinkovitost i povećava trajnost.
Navedeni modeli su više ili manje najbolje perilicu brandova za 2009. Upravo gledano, proći kroz gostiju, dok kupnju jednog za svoju kuhinju pregradnja projekt. To je vrlo vjerojatno da najbolji proizvod je malo pricey. Ipak, mislim trajnost i dobivanje reljef iz budućnosti glavobolje za popravak perilice problema. Stoga, odaberite kupac predložio jedinice imaju značajke koje mislite da bi trebao biti tamo u aparat. Iz tih, odlučiti za najbolje perilicu brand koji spada u svoj proračun. I ne zaboravite koristiti stroj za pranje posuđa deterdžentom najbolje za dobivanje bolje rezultate.

No comments:

Post a Comment