Wednesday 23 November 2011

Summer Party Teme

Ahh ... Ljeto. Summer sam čvrsto vjerujemo najavljuje in vremenom školska odmora, vremenom napajanju, putovanja u inozemstvo, road izlete, lazing around te naravno žurka! Kako bi inače jedan slaviti da je pogodno vrijeme u godini? Zabava preopterećenje, ludost personificirana je smijeh i vrišti, u društvu prijatelja? Sve to se može desiti samo ako vjerujemo u ideju stvarno cool themes ljetni party! Li tu ideju apeliram na Vas? To se? samousavršavanja. Pa sad ti bi želite uzeti sljedeći korak i plan stranke, točno? I ako ne želite da protjera na pokušao i testiran formule, ali želite ugostiti neke stvarno zabavan umjesto parties, a zatim ovdje je neke od najboljih ljetni party temama za vas da izaberete iz. Neka dobrim vremenima početi.
Summer Party Teme za odrasle
Evo nekih od najboljih party teme i ideje za vaše branje. Zamislite zabavu imat ćete s tim!
Kostim stranaka; Ovo su daleko najpopularnija, a tu je toliko izbor da napraviti! Ništa kao što je ljeto dobiti entuzijazam valjanje za tim. A ako je trošak stranke teme, a zatim imati svoj pokupiti iz bilo koje od ove teme - 80's stranaka, James Bond stranaka, Disco stranaka, Hollywood stranaka, Pirate parties Luau stranaka, Hippy zabave ... U svakom od tih dođete do recreate čari tu temu. Dekor, kostimi, hrana, glazba - sve bi trebalo biti podsjeća na to doba i vrijeme, onda je prava zabava postavlja u! Baš kao što si učinio kada je kamion faksu party teme natrag na faksu.
Igra stranaka; dobiti neke vježbe i ponovno proživljava dane davno sa svojim prijateljima. Odaberite patenta sport fakulteta / škole i onda pustiti! Igrajte cijeli dan, ga znoj van i sami reacquaint sa svim sportskih trikovi i taktika koju ste koristili zaposliti tada, sve expletives that uvijek su dio svake igre i plesove quirky pobjede koju je uzeo ponos u obavljanju. Ne možete zamisliti vrste zabave morate oživjeti djelić prošlosti opet!
Piknik stranaka; Nema boljeg vremena od ljeta uživati ​​u nekim velikim zrak zemlja! Kombinirajte putovanje i piknik prikupljajući sve svoje obitelji / prijatelja i susjeda i otići u tišini ladanje. Onda imaju piknik stranka na otvorenom. Uključite asortiman party igara koje se mogu uživati ​​svi - boardgames, polje igre (Jjumping vreća, relej utrka, skakanje do cilja, prepreka rase), pjevanje, plesanje i hrane. Ova stranka može produljiti i proširiti i nećete um!
BBQ stranaka; Uz sve to hardcore fešte događa, bilo bi lijepo da se na lijep opuštajući dan. A roštilj stranka je savršen izbor za to. Saberite na nečije mjesto (po mogućnosti nekoga tko je bazen ili lijep dvorištu), a zatim jednom nasele u za za lijepo i opuštajuće navečer. BBQ odresci, piva, glazbu i ples. Meka ljetni povjetarac i miris ukusna janjetina u zraku. Uzmite u nekim plivanja ili nekog društvene igre, kao i da ćete trebati više ničega!
Summer Party Teme za djecu
Djeca su značilo da se zabavite! Onda ima li boljeg načina da im daju razlog za to učiniti? (Nije da im je potrebna bilo). Pogotovo za djecu, ovdje su neke velike teme ljetni party za djecu:
Voda stranka; Ništa poput ostavljajući djecu u neko vrijeme vode! Većina djece vole vodu i može provesti sate u njemu! So dogovoriti bazena ili čak i na plaži (iako morate biti extra oprezni s ovom jednom), a neke velike igre! Uvjerite se da imate puno strana hrana spreman za sve one rika želuci nakon pliva! Igre poput vaterpolo, "naći novac na dnu bazena ', prolazi loptu oko" i ako je na plaži, također uključuje natjecanja sandcastle zgrade i slično u popis.
Drijem / Film stranke; dogovoriti za drijem / film stranke. Nabavite djecu maraton velikih filmova, to opskrbe s redovitim protok kokice i hrenovke zatim slijediti neke tradicije i dobiti ih reći some duh priče ili igrati igru ​​istine ili usudio. samousavršavanja.
Aktivnosti stranke; to je potrebno puno planiranja ali to je hrpe i hrpe zabavno! Uključite igre kao smetlar goniti, pridružio slike, memorije igre i druge zabavne aktivnosti grupe. Ne samo da će djeca imati puno zabave, ali to će također biti poticanje njihova rasuđivanja i razmišljanja moć. Win-win.
Ovog ljeta, neka zabavu puta svitak s tih velikih ljetni party themes! Zabavite se, lumpovati i učiniti sve iznova, sve do ljeta!

No comments:

Post a Comment