Tuesday 22 November 2011

Rose Vine tetovaže

Kate je planiranje za tetovaža za vrlo dugo vremena. Ona nije mogao odlučiti o dizajn za nju tetovaža. Međutim, ona je vrlo specifičan o dijelu tijela, ona je željela dobiti tetovaža napravio na. Jednog dana, kad je bila pregledavanja Interneta, ona je došao preko ruža tetovaža dizajn vino je napravio na rebra. Ona se zaljubio u dizajn i odlučio da se ruža loze tetovaža napravio.
Poput Kate, su također tražili tetovaža dizajn za jako dugo vremena? Jeste vam davala ruža trs tetovaže misao? Vines su ti prekrasne male biljke, koje simboliziraju rast, re-rast, kao i sklad. No, značenja priključen na vina, varira od vrste vinove loze se odlučiti za. Ljepota ruže dizajna loze tetovaža je da oni mogu biti na različitim dijelovima tijela. One can krasiti strane, stopala, leđa, itd. Koji god tetovaže cvijet, koje ste izabrali, to će sigurno napraviti za veliki tetovaža dizajn.
Rose Vine Tattoo Značenja
Roses su višegodišnji cvjetnice trs, koji pripada roda Rosa. su popularni vrt grmlje i najpopularnijih i najčešće prodaju cvijeća na cvjećare. Ruže su cijenjena zbog svoje ljepote i također imaju dugu povijest simbolizma. Za stari Grci i Rimljani ruža je bio identificiran s božica ljubavi, naime Afrodita i Venera respektivno. Kada divlje ruža je stavljen na vratima sobu, to je bio pokazatelj, da tajno ili povjerljive pitanjima bili raspravljalo u sobi. Porijeklo izraza "pod Rose» nalazi se u antičke rimske tradicije. To znači držati tajnu. Za rani kršćani, pet latica ruža simbolizira pet rane Isusa Krista. Međutim, budući da ruža je također zajedno s rimskim ekscesima i poganskih rituala, vođa zajednice odbio da ga usvoji. Na kraju crvena ruža bio prihvaćen kao simbol krvi kršćanskog mučenika. Kasnije ruža i bijelih ruža, da budemo precizniji također došao do biti povezan s Djevice Marije. Pročitajte o vinove loze tetovaže za žene.
Uz sve te simbolizam priključeni na tradicionalnom Rose Tattoo, ima i drugih značenja pridaje ruža vina. Najvažniji simbolizam privitku ruža je da ljubavi i ljepote. Oni su također smatrali simboli strasti i romantične ljubavi. Rose tetovaže su popularni ne samo kod žena, ali i sa muškarcima. Jedna crvena ruža znači 'Ja te volim', dok thornless ruža tetovaža stoji za 'ljubavi na prvi pogled'. S druge pak strane žute ruže tetovaže su došli stajati radost, dok su bijele boje poštovanja, svjetlo roza za simpatije i divljenje i narančasta ruža tetovaže za entuzijazam. Kliknite pročitati na loze tetovaža ideje.
Rose Vine Tattoo Designs
Vine ruža tetovaže su dekorativne tetovaža, koji su u mogućnosti da pokrije veliki dio tijela, ali sa samo malu količinu tinte. Jedan broj ruže i loze tetovaže izrađeni su spiraling gore nogu ili ruku. Oni također mogu biti odrastanju leđa i ramena. Ukoliko ste rado kratka čarapa i narukvica tetovaža, onda možete odabrati da se ruža vino tetovažama pješice. Oni će napraviti za veliki tetovaža dizajn. Druga mogućnost je da se ruža vinove loze tetovaže na stranu, budući da pruža veći platnu kako bi velike i razraditi tetovaža dizajn, s dugim kovitlaju vino i nekoliko manjih cvjetova. Vi svibanj želite čitati na Cvjetnom loze tetovaže.
Gotička ruža loze tetovaže može se kombinirati s raznim drugim tetovaža dizajne. Oni se mogu kombinirati s gotičkim crvenu ružu za zapanjujući učinak. Jedan od najvažnijih često koriste dizajna je da od gotike ruža, zajedno s lozom navijanje svoje vitice oko tijelu sa samo jednom cvatu ili dva. Čitajte na trs tetovaže na nozi.
Puno ljudi odluče za plemenske ruža vina tetovaže, za tamne boje. Tribal ruža tetovaže imaju oštre rubove, što ih čini veliki uniseks tetovaža dizajn. Možete odabrati da kombinirati plemenskim tetovaže s lubanjom i Crossbones, anđeli, vile ili mogu biti s Koi Riba tetovaže kako bi ih izgleda jedinstveno. Ako vam se sviđa tetovaže u mono-sheme boja, zatim crno vino ruža tetovaža je najbolja opcija za vas. Pročitajte o Black Rose tetovaža.
Za više informacija, pročitajte na, Vine tetovaže na Rebra, Vine Tattoo na strani, Vine Tattoo dizajne na leđa, Vine tetovaže na rame, ovisno o Vašem izboru, možete se odlučiti zadržati ruža vinove loze tetovaže ili jednostavno da ih razraditi. Bilo da odluče za male ruže dizajne tetovaža ili vinove loze za više zamršen dizajn, to sigurno ne čine za lijep i elegantan tetovaža dizajn, posebno za žene.

No comments:

Post a Comment