Tuesday 15 November 2011

Pegboard Ideje

Pegboards su velike ploče s rupama koje mogu držati kuke za objesiti različite vrste pribora. Kad je riječ o za korištenje ove zajednice za dom dekor, postoji nekoliko ideje za pegboards koji se mogu koristiti u kuhinji, garaži, home office, itd. Pegboards može biti obješen na zidu, na vratima i na vratima vitrinama. Oni se smatraju najboljim uređaji za pohranu za male prostorije jer pomažu u održavanju prostora u organizaciji. Dakle, ako ste mislili ugradnje pegboards u vašoj kući, zatim se pogled na ove lako provesti pegboard ideje.
Creative Pegboard Ideje
Kako je već spomenuto, jedan pegboard može uštedjeti puno prostora, pogotovo ako vam je potrebna za pohranu puno bitnih stvari ali nemaju potrebne prostor. Proći kroz neke od ideja dane u nastavku organizirati i povećali svoj prostor na raspolaganju.
Pegboard Ideje za Garaža
Ako imate garaža, morate imati pegboard koji će držati sve garaže pomagala. Korištenje pegboard u garaži je prekrasan način da se izbjegne neuredan i puna garaža. To će također pomoći da zadrži funkcionalnog područja čiste i uredne. Pegboard u garaži može koristiti za vješanje alata kao što su čekići, kliješta, ključevi, vijci, itd. To također može koristiti za spremanje velikih garaža pomagala kao što su baterije. Ako imate pranja kutak u Vašoj garaži, možete imati pegboard koja drži rublja kao deterdžent, clothespins, željeza, tkanina omekšivač, i sl. Ako imate kolekciju garaža priručnici i korisničke vodiče, a zatim objesite magazin nositelj na pegboard i pohraniti zbirka u njemu.
Također možete družiti male kutije kositra zadržati male garaža potrepštine kao što nuts, bolts i vijaka. Instalacija duge police na pegboard mjesto boce maziva, svjetiljke, baterije, itd. Dok vješanje jedan pegboard koja ima garaže opskrbljuju, objesiti ga uz radni stol, tako da možete pristupiti zalihe brzo. Koristite pegboard ispravno će se održati sve stavke, jer će mnoge od garaže pomagala su teški. Vi svibanj uzeti pomoć prevlaka traka i instalirati zajedno sa pegboard pružiti dodatnu potporu, tako da svi uređaji mogu biti obješen pravilno. Pročitajte više na garaža za pohranu.
Pegboard Ideje za Kuhinja
Pegboard je prekrasan uređaj za pohranu za mala i uskim kuhinjama. Možete imati lijepo pegboard u vašoj kuhinji, koji će držati lonce, žlice i mnoge druge posuđe. Postoji nekoliko načina za objesiti pegboard u kuhinji. Primjerice, ako žele imati uredan i uredan kuhinja skladištenje, zatim objesite pegboard Iza vrata kuhinja ormarića. Viseći jedan pegboard unutar kredenac čini za veliku organizirani kredenac, a drži nered iz vida. Također možete zaglaviti pegboard iza kuhinjskih vrata da se jednostavno višak posuđe koje se koriste često.
Since pegboards su vrlo raznoliki i fleksibilni, možete objesiti kuhinju pegboards gdje god želite. Mali pegboard can može objesiti iznad sudopera da držite mali kuhinjski pribor kao što su žlice, a veliki pegboard na zidu može koristiti za držanje ploča, staklenke, tave i lonci. Korištenje pegboards u kuhinju pomaže vam da se organizira kuhinja dekor i napraviti jednostavan pristup kuhinjske potrepštine. Dok koristite pegboard u kuhinji provjerite je li boja pegboard dobro ide uz postojeće kuhinje dekora. Vi svibanj čak i dizajn pegboard na takav način da postaje žarište u kuhinji ukras.
Pegboard Ideje za kućni ured ili obrt Soba
Ako imate mali kućni ured ili obrt dječjom soba, zatim pegboard može vam pomoći da uncluttered pogled na prostor. Pegboards ured za dom može se koristiti vrlo učinkovito pohraniti uredski materijal i ostali pribor. Također možete napraviti iz oglasnoj ploči klin odbora i prikaz aktualnih zbivanja i važne zadaće biti učinjeno. Koristite malih konzervi za pohranu spajalica, klamerica igle i ostali uredski pribor. A pegboard u dječje sobe ili plovila soba, omogućuje lak pristup plovila pomagala. Možete objesiti slatka nositelja olovkom na pegboard i ukrasiti na više načina. A pegboard u obrtu sobi bi trebao biti obješen pored ili iznad radnog stola, tako da svi pomagala može biti lako pristupiti. Za takve soba možete imati umjetničke pegboard dizajna, koji će doprinijeti uređenje i također pružaju dobru pohranu.
Dok instalirate kuke u pegboard, pobrinite se da koristite kvalitetan kuke koje ne ispasti. Some kuke bi spasti s pegboard dok visi objekti na njima. Dakle, ovo su neke jednostavne i lako pegboard ideje za vas. Nadam se da pegboard ideje dati u ovom članku će se pokazati korisnom za vas. Happy Home Izrada!

No comments:

Post a Comment