Friday 11 November 2011

New Driveway troškova

Jeste li učinili sa svojom starom i kolovoz se planira dobiti novu napravio? Dobro, to je odlična ideja, ako ste se odlučili da to učinite. Sada trebate riješiti fiskalne faktor, o novom kolovoz cijene, zar ne? Pa kako ste to učiniti? Pa, to je jednostavno, trošak novog kolovoz u osnovi ovisi o tome koliko je velik Želite vašem dvorištu biti, i što je materijal koji ćete koristiti. To su osnove za izgradnju novog kolovoz. Postoji nekoliko drugih aspekata previše i detalji u vezi materijala i procjene koji će se rješavati u tekstu koji dolaze.
Trošak novog Driveway - determinante
Materijal; Kako je ranije spomenuto, što materijala i radne snage koju koristite su 2 glavna faktora u određivanju novog kolovoz cijene. Dozvoljava se borila materijala problem.
Kocka kaldrme, Opeka ili podove; Pa, ako su spremni za ljuska stvarno stvarno lijep iznos, ovaj materijal je srodan s Bill Gates računalstva svijeta. Opeke ili opločnika, pa čak i kocka kaldrme izgleda odlično i graciozan, ali to dolazi s kršan cijenu oznaku. Štoviše, to je vrlo vrijeme konzumirajući što je jedan od razloga za to se skupo. Zamislite, morate imati 6000 komada i svaki od njih košta oko 3 $. Dakle, iznos koji je potreban samo za materijal bi bio 18.000 dolara, sans dizajn i boja komad. Ako je zamršeno je dizajniran i bogato obojena, cijena ide gore čak i dalje. Osim toga, radne troškove i ostale troškove moraju biti izračunati. Opeka i opločnika iako su jeftiniji od njihovih kolega kaldrmi. Oni mogu koštati od 0,50 centi do čak $ 3, ne uključuju sorti. Dakle, sve u svemu, raspon cijena za kvadratnih metara lako može biti između 10 $ i 60 $. Trajnost iako, nakon što platiti takav iznos, je vrijedan Internet. 12x50 metara kaldrmi trošak driveway može biti u rasponu između 6.000 $ - 30,000 $ ili više. Pročitajte više na kolovoz asfaltiranje cijene.
Beton, a dobri stari beton je najbolji, ako ste obličje at izdržljivost i trajnost. Beton je jeftiniji opciju kada želite izračunati novu cijenu kolovoz. Cijena je između $ 3 i $ 10 za četvornih metara. Brtvljenje, jer je sklona pukotina i pranje dvaput ili triput godišnje, što je samo jedan konkretan kolovoz potrebe. Beton nije toliko vremena kao i kocka kaldrme, ili cigla kolovoz, stoga su troškovi manji. Obično $ 3,000 - $ 12,000 je cijena za 12x50-noga betona kolovoz. Pročitajte više o konkretnim kolovoz popravak.
Stone, Stone driveways možda ne svibanj biti vrlo dobar izbor, ali to je sigurno jedna opcija ako ste obličje za jeftini kolovoz s puno održavanja. Stone driveways, započeti od, su malo sirovi i oni imaju tendenciju da se kretati i biti nestabilna, što čini održavanja obvezne. Međutim, ako je primjenjuje na dobar solid šljunka baza, ne više od 2 do 4 cm u dubinu. to bi moglo biti manje od održavanja noćna mora. Ovo košta oko $ 1 ili $ 2, idući sve do $ 4 do $ 5 po kvadratnih metara. A granice ili rub dalje je potrebno za kamen kolovoz. Novi trošak kolovoz može ići drastično prema dolje, a izgradnjom kamen kolovoz, ali konstantno održavanje moglo bi se osiguralo da ste spremili novac će biti potrošen anyways!
Asfalt, kada govorimo o tome koliko se kolovoz cijene, morate procijeniti i shvatiti troškova. To je, gdje je potreba za ravnotežu razred, trajnost i cijenu ulazi i kad te 3 faktora moraju biti uravnoteženi, ne možete ignorirati asfalt. Asfalt kolovoz je ono što je najveći broj kuća! To je izdržljiv, jednostavan za održavanje, i ne čine veliki trag u svoj džep. Najbolji dio je da dobra stara crno asfalta can se primijeniti betona ili primijeniti opet preko postojećeg sloja asfalta. Međutim, ona će djelovati kao osnova i može ispucati ako je sloj ispod je napuknut. Cijena je oko $ 1 do $ 5 ili $ 6 po kvadratnih metara. Dakle, asfalt kolovoz pustara trošak ništa oko $ 600 - $ 3,000 for 12x50 noge-kolovoz. Pročitajte više o; Beton vs Asfalt Driveway; Asfalt Driveway Popravak Savjeti; Postoje daljnje varijacije u asfalta i betona koji su također glavne odrednice u novom kolovoz cijene. Šljunak driveways su čak i jeftiniji od onih asfalta. Osim ovog materijala, koja će doći kasnije, trebate odlučiti mjerenja i srodnim troškovima, kao i suzenje od ranije kolovoz i drugih ludilo koje bi mogle doći zajedno. Pročitaj više o tome kako resurface beton driveways.
Na kraju, samo bi bili sigurni da je izvođač radova vam daje ono što želite i cross provjeriti sve glave prema novom kolovoz troškovnikom. Vi ste na pravom putu tada. Sve najbolje.

No comments:

Post a Comment