Thursday 24 November 2011

Ice Skate Oštrenje

U ledu klizanje, oštar oštrica znači dobar hvat i lako manevriranje, dok tupa oštrica značiti manje trenje i bolje brzinu. To, međutim, ne znači da je potrebno da bi se lopatice maglovito skate dobro. U stvari, trebate učiniti upravo suprotno ovog. Bez obzira da li ste amater klizanje entuzijast ili veteran u području klizanje na ledu, trebate to držati tvoj klizaljke oštre iu dobrom stanju. Ice skate oštrenja u ne uopće težak zadatak, ako uhvatite njena osnova. Prije smo premjestili na ledu klizati oštrenje savjete, let's nas pokušati razumjeti kako često trebate odlučiti za isti. Pročitajte više na ledu klizanje savjete i tehnike.
Koliko često Treba klizaljke biti izoštriti?; Ovo je važan pitanje koji treba uzeti u obzir prije opting za oštrenje, kao previše oštrenja ili previše manje nje, oba može rezultirati neke nepovoljne učinke na klizaljke. Oštrenje the lopatice previše često može ih oštetiti ili uzrokovati ih istrošiti brzo. Koliko često da izostre klizaljke uvelike će ovisiti o tome koliko često ih koristiti. Idete strane vladavine palca, oštrenje your klizaljke jednom mjesečno u više nego dovoljno. Inače, možete jednostavno testirati klizaljke kako bi saznali da li oni stvarno treba izoštriti. Tu je jednostavan postupak kako biste provjerili jesu li Treba nam vaše klizaljke izoštravanje. Vi samo morate pokrenuti vaš fingernail niz blade. Li nož je oštar, to će kopati u svoj nokat, ali ako je dosadno, vaš nokat će samo slajd više, a to bi značilo da je pile oštrenje zahtijeva kao dio redovitog održavanja.
Ice Skate Oštrenje Savjeti, Vaša klizati oštrenje oprema će uključivati ​​vise i brus, uz bocu ulja za honanje. The mengele će djelovati kao holding uređaj za svoje klizaljke, a možete koristiti brus za oštrenje noža. Idealna je pokriti kožni dio klizati se s nekim starim krpom, jer će to izbjeći bilo kakve ogrebotine na njima. Možete početi postavljanjem skate naopako u vise, tako da dobijete pravilan pristup njegovu oštricu. Pobrinite se da prianjanje na vise je zbijeno dovoljno kako bi se spriječilo klizati od pokretnih, while izoštravanje u tijeku. Kao sljedeći korak, sipati honanje ulje na brusa. Stavite tocilo pod pravim kutom na nož, i premjestiti natrag i naprijed oko 6 do 8 puta. Pobrinite se da držite tocilo pod pravim kutom, oko centimetar treba ustati iznad noža, kao drži it laskati samo će nagrizati noža, i time oštetiti klizaljke. Provjerite da li ste postigli željenu razinu oštrine, a ako ne nastavi s još nekoliko udaraca dok ga ne dobijete. Ako primijetite bilo koji metalni listići na brus, promptno dobili osloboditi od njega, ulijte još malo ulja za honanje i nastaviti postupak. This klizati oštrenje savjeti se primjenjuju i za novo kupio par klizanja cipele, jer oni nisu oštre od strane proizvođača.
Više informacija na ledu klizanje:; Povijest klizanja; Ice Skating Uvjete; Slavni Skijanje Klizači: "Ovo su neke od najjednostavnijih klizati oštrenje savjeta koji će vam omogućiti da izoštrava metalne oštrice svoje klizaljke u tren oka. Na prosjek, skate oštrenje cijene kretat će se između $ 5 do $ 15, ovisno o tome jeste li ih odvesti na neki objekt u vašem susjedstvu klizanju sama klizalište ili profesionalac koji će koristiti sofisticiranu klizati oštrenje uređaja za izvršenje zadatka. Međutim, možete uštedjeti istu količinu novca za ovladavanje these oštrenje savjete i izvršavanju naizgled dosadan zadatak sebe.

No comments:

Post a Comment