Monday 28 November 2011

Vanjski Obitelj Igre

Svaka obitelj, jednom u neko vrijeme, treba provesti neko kvalitetno vrijeme s jednom drugom. Ne samo roditelji, već čak i djeca ovih dana imaju tona brinuti. Sa radom, škola, i sitni kod kuće, to neće biti pogrešno reći da jedva da je itko dobiva jesti obrok zajedno. Ako je to situacija na svoje mjesto ili su vrste obitelji koja voli provesti vikend imaju neke zabave i avanture, a zatim biste trebali organizirati neke igre na otvorenom obitelji. Kids svirali prije izuma video igrica i mobitela. Ali sada, sve što se promijenilo i postali su manje aktivni. Možete ubiti dvije ptice s jednim kamenom. Igranje zabava vanjsku igre ne samo da će osigurati svima s velikom tjelesne kondicije, ali i dovesti vaše obitelji bliže. Pa što čekate? Pročitajte više na zimske igre za djecu.
Family Reunion igre na otvorenom
Jedan od najboljih stvari o planiranju obitelji Reunion ili obitelji vikend zajedno su igre. Vanjski obiteljske igre su zabavi za sve uzraste i dati Vam priliku za interakciju s jednom drugom. Pogledajte ove odlične igre sjedinjenje obitelji.
Glazbene stolice; Za ovu igru, trebat će vam jedan manje stolica od ukupnog broja ljudi koji sudjeluje u igri. Kako igrati igre, imati nekoga (tko ne želi igrati) držite mali boom box. Rasporedi stolice na način da svaki alternativni stolice lice istom smjeru. Zamolite osobu koja ima glazbe gledati drugi način i uključite glazbu. Svi stoji u redu i da čim glazba počinje igrati, prošetati stolice postrojio. Kada glazba prestane, sjesti na najbliži stolac ispred tebe prije nego bilo tko drugi dobiva priliku. Tko je lijevo stoji, oni su out. Uzmi jednu stolicu opet i slijedite iste upute. Tko je ostavio sjedi na jednoj stolici na kraju, pobjeđuje.
Plod Košarica; Kako igrati igru, sve pozivam da stoje u uskoj krug, bez ostavljanja praznine između jedni drugima. Svaka osoba je odabrati voće (banana, rajčica, grožđa, jabuka, trešnja ...). Jedna je osoba će biti stoji u sredini kruga, koji su to jezici. Sada će dobacivati ​​plod ime. Svi drugi koji su izabrali da voćni će se izvoditi na drugo područje od stajali, po mogućnosti u prazan prostor lijevo od strane drugog igrača sličnih fruit grupi. Možete stajati u neposrednoj blizini, gdje ste bili stoji prije i nitko ne može stajati na svojim istom mjestu. To će pokušati da se u jednu od praznih mjesta lijevo od strane igrača, ostavljajući drugu osobu da se to mjesto u sredini. Ako to ne dobiti priliku da korak u prazan prostor, on / ona je da to učinite što sve iznova, s novim voća.
Smetlar Hunt, da organizirati smetlar lov, morate se igrači podijele u dvije jednake grupe. Planiraj unaprijed kao što ćete morati sakriti sve tragove za lova unaprijed. Napraviti 2 karte cijelog područja gdje se lova će se održati, pazeći da ga držati na sigurnom susjedstvu ili park. Zapišite sve clues u malom papirica i sakriti u nezamislive mjestima. Ako ste organizirali lov, ne sudjeluju. Umjesto toga, biti sudac za igru ​​kako bi bili sigurni da nitko cheats. Koji god team dolazi natrag sa svim tragove riješiti, osvaja nagradu.
Marco Polo u bazen, Marco Polo je jedan od najpopularnijih na otvorenom igre za obitelj kao što možete igrati na bazenu i na terenu, kao dobro. Svatko bira It tko treba povez preko očiju ili zatvara svoje oči. Svim igračima raspršiti u bazenu i to traži da patka u vodu. Kao da dolazi iz vode on / ona je vikati Marco glasno. Druge igrače koje su na različitim uglovima bazena će odgovoriti govore Polo. Igrači moraju se spasiti od toga da bude označen od njega. Tko dobiva tagged mora postati novim Marco.
Pročitajte više na:; Family Reunion igre i ideje, igre na otvorenom za djecu, igre na otvorenom za dječju igru, a glavna ideja organiziranja vanjsku igre kako bi svi zajedno i imati velik vrijeme. Donesite grickalice i obilje svježeg voća sokovi na svoj otvoreni obiteljsku zabavu, te uživati ​​igranje neke igre obiteljske zabave.

No comments:

Post a Comment