Tuesday 8 November 2011

Stvari koje treba učiniti u ljeto

Ljetni praznici su čekala s puno uzbuđenja strane djece i tinejdžera. Misao trošenja dva mjeseca bez studije, zadaću i knjige je nešto što čini ljeto stvarno privlačan za njih. Međutim, uzbuđenja samo ostaje za nekoliko dana i unutar tjedan praznika, djeca početi osjećaj dosadno s ništa učiniti kod kuće. To je nešto što vrlo čest, a većina roditelja moraju imati doživio takve situacije. Stoga, bilo bi velik ideja napraviti popis stvari koje učiniti u ljeto, tako da djeca ne dosadi. Ako ste trčanje kratke ideja, ovdje je popis zabavno stvari koje treba učiniti u ljeto.
Stvari učiniti u ljeto for Kids i Teens
Što god plan za vaš klinac ili tinejdžer, trebali držati u umu vaše dječjom interese i hobije. Također, pitaju svoje mišljenje kao što žele učiniti tijekom njihove ljeta tako da oni ne dosadi dok indulging u aktivnosti planirane by vas. Planiranje nekoliko ljetnih aktivnosti za vaš klinac i njegov / njezini prijatelji bi također biti velik ideja. Dakle, ako ne želite vaš klinac dobiti dosadno tijekom ljetovanja s ništa učiniti, ovdje su nekoliko stvari učiniti u ljeto kada vaše djeca dobiti dosadno. Više o popis stvari koje učiniti kada dosadno.
Piknik / Slumber stranke; piknik je jedan od najboljih stvari učiniti u ljeto s prijateljima. Ako imate veliki travnjak ili dvorištu, možete rasporediti piknik u vašem domu sama. Ako vlasništvo piknik ujutro ili u poslijepodne, bilo bi važno pružiti neki hlad. Pozovite svoje dječjom prijatelje i dogovoriti za neke piknik hrane i pića poput sendviči, kolačiće, prst krumpirići, sokovi, sodas, itd. Također možete dogovoriti nekoliko otvoreni igre za djecu i neke vode igre koje bi zaista osvježavajuće tijekom vrući dan. Ako je moguće, možete proširiti piknik u san stranke. Međutim, za to ćete morati napraviti aranžmane nekoliko tjedana prije samog stranke. Postavljanje krijesa u svom dvorištu tijekom noći će biti velik način vlasništvo sleepover za djecu kao i teens. Više o stvari učiniti na drijem party.
Holiday; Ako niste otišao za odmor kao obitelj dugo, uređenje jedan u ovo ljeto bi biti apsolutno fantastičan ideju. Postoje razne putovati tvrtkama koje nude obiteljski paketi na nekoliko mjesta na razumne stope. Plaže i otoci su neke od najboljih mjesta da ide u ljeto. Međutim, ako ne možete priuštiti uzeti svoju djecu za odmor, aranžiranje neke kratke izlete u zabavnim parkovima, muzeji, divljači Svetište, itd. bi također biti ugodan. Više o stvari učiniti kada ste dosadno.
Kuhanje; Jedna od najboljih stvari učiniti ovog ljeta je da imaju vaša djeca naučiti kuhanje. On je rekao da djeca naučiti puno važne stvari kao održavanje higijene, čišćenje, sigurnost, itd. Najjednostavnija stvar da jedan može početi za djecu je pečenje kolačiće. Ovo jer cookie ne zahtijevaju rade na peć i ovo je usporedno sigurnije za malu djecu. Pitajte klinac izabrati njegov / njezin omiljeni kolačić receptu i zatim, pripremiti popis stvari koje će zahtijevati da ih napraviti. Nakon što su učinili s popisom, uzmite klinac na super tržište shop za sastojaka potrebne napraviti kolačiće. Dozvolite djetetu izmjeriti sastojke i ih miješati zajedno. Nakon su kolačiće napravio, također možete upuštati u nekim kolačiću ukrašavanja aktivnosti s vaš klinac. Više o zabavno stvari za napraviti kod kuće i cool stvari napraviti kod kuće.
Avanturistički športa; Ako tražite neke zabave luda stvari za napraviti ovoga ljeta, pokušavajući ruka na pustolovne sportove bi biti dobra ideja. Međutim, zapamtite da ove treba suditi samo stariji tinejdžera i također, samo uz dopuštenje i prisutnost roditelja. Neki od stvarno cool pustolovne sportove uključuju ronjenje, bijela voda rijeka rafting, bungee jumping, para zmajem, itd. Poduzimanje izlet brdski biciklizam, rock climbing, itd. s prijateljima su također nekoliko luda stvari učiniti u ljeto za teens . Više o stvari učiniti za zabavu s prijateljima.
Vi svibanj željeli čitati više o:; Zabava Stvari učiniti When You're Bušeni; Zabava Stvari učiniti When You're Bušeni at Home; Stvari učiniti Dok Bušeni; Nadam imate pronašli neke zanimljive stvari učiniti u ljeto s ovim člankom. Osim toga, neke druge aktivnosti koje možete upoznati svoju djecu da, tijekom ljeta, uključuju učenje igrati instrument, pridružio fitness klub, stvaranje spomenar, uzimam dio vremena posla, sudjelovanje u kampu, itd. Dakle, , ovog ljeta, ne morate brinuti o svojoj djeci uzimajući dosadno, radije plan nekoliko iznad dati ljetne aktivnosti za njih. Siguran sam da ove aktivnosti će pomoći u izradi ljetnih praznika sretan, uzbudljivo i zabavno ispunjena jedan za svoju djecu.

No comments:

Post a Comment