Tuesday 8 November 2011

Geranium Sjemenke

Od pamtivijeka, geraniums su jedan od najpopularnijih biljaka. Cvjetovi ovih biljaka se zna da je odličan i eterično ulje se koristi u aromaterapiji već dugi niz godina. Te su biljke mogu uzgajati iz reznica, ali oni također mogu biti uzgojeno iz sjemena geranij. Biljke uzgojene iz sjemena imaju odlične osobine otpornost na bolesti, može tolerirati visokih temperatura, raste vrlo brzo, i slobodno teče. Ovdje je pokušaju da vam dati neke informacije o tome kako im rastu.
Prikupljanje Geranium Sjemenke
Nakon što je cvijeće oploditi, latica početi padati off. Stil zatim zadebljava i produljuje brzo u obliku kljun, jedan sac kao strukturu koja sadrži sjemenke. Postoji pet segmenata govornicom i svaki od njih sadrži sjeme svaki. Kada govornicom suši u potpunosti, sjeme izaći i svaki sjeme je priključen na mericarp. Trebate sakupiti sjemenje kada su zreli dovoljno, ali oni ne bi trebali izbaciti iz kljun. Kada rosturm postane neznatno tamne i počnu lifting iz mericarps, to je naznaka da sjeme je zrela dovoljno. U većini biljaka sjemenke sazrijevaju odjednom, ali postoje neke vrste tamo gdje je neujednačen dozrijevanje sjemena, pa dok je prikupljanje sjemena iz takvih biljaka svibanj vam je potrebno vremena da se prikupi dovoljno broj sjemenki. Trebate pohraniti sjemena u papirnatoj vrećici dok želite ih biljka.
Kako to Grow geraniums iz sjemena
Uzgoj geraniums iz sjemena nije tako tvrd, ali morate biti strpljiv kao oni potrajati dugo do zrele. Morate se sijati sjeme sredinom veljače, a nakon otprilike dva tjedna počinje cvjetnice. Također možete se odlučiti da se biljka niz geranija sjemena kao Multibloom, Maverick, Orbit i elitom njihove karakteristike su slične, ali cvijet boje su različite.
Najbolji zemljišne uvjete prednji rast tih biljaka su Redi-zemlji i Jiffy miješati. Ozbiljan problem tijekom ovog razdoblja uključuje prigušenja-off, koji je uzrokovana gljiva i može uništiti sjemena. Tako pobrinite se da kontejneri su čiste i adekvatna odvodnju je pružena tako da se spriječi rast gljiva. Ako razmišljate sadnje u koristi kontejner, pobrinite da ste oprali i to dezinficirani.
Za sadnju sjemenke, morate popuniti kontejner s tla oko inča iz vrhu i firma gore. Voda kontejner i krmača ih pazeći da svaki sjeme je oko 3 inča jedni od drugih. Jednom imate posijali sjemena, im vode bilo uranjanje kontejner u vodi i zatim ostavljajući vode za odvod, ili također možete koristiti mekom sprej.
Pobrinite koju održavate odori vlage razinama cijelom klijanje razdoblja. Za ovaj možete ga pokriti s plastičnim Doom ili hrane wrap i držati kontejner u jarko svjetlo, ali daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Idealna temperatura tijekom klijanja razdoblje treba biti između 70 do 75 º F. Unutar sljedećih 7 do 10 dana sjemena bi početi klijati. Čim pokrenuti sjeme klijati, pobrinite se da uklonite plastični pokrov. Mali mladice smio biti smješten blizu sunčan prozora ili također možete odlučiti im mjestu pod fluorescentno svjetlo. Jednom mladice pokazuje znakove lista rasta, možete presaditi svaki od njih pojedinca kontejner. Vi svibanj želite znati više o geranijuma skrbi.
Mirišljave Geranium Seeds
Mirisne geranija je popularan raznolikost među geranija biljke jer je lako održavati. Ove biljke narasti do oko 1 do 3 noge u visinu i može lako biti uzgojeno u viseće košare, planters i lonci. Dok ih sadnju, pobrinite se osigurati biljka s puno sunca tijekom proljeća, zime i jesen, ali ljeti pola dana sunca bi bilo dovoljno. Dok zalijevanje, osiguralo da voda biljka temeljito i čine tla mokro. Ako temperatura izvan padne ispod 32 º F, trebali mjesto biljka unutar svoje kuće ili drugo biljka bi umrijeti. Više o mirisne geranijuma skrb.
Wild Geranium Seeds
Geranium biljke mogu rasti u divljini, kao i obično uzgajaju od višegodišnjih geranijuma sjemena. Divlje cvijeće nalaze u klastere i biljke rastu do oko 12 - 24 inča u visinu. Kada divlje cvijeće zrele i oblik sjemenje, oni mogu biti prikupljeni i zasađena u svom dvorištu. Njegova atraktivan cvijeće i lišće, napraviti divlje geranija sjeme jedan od najtraženijih među svim geranijuma sjemenke. Više o geranijuma eterično ulje.
Dakle, možete se odlučiti rasti geranija sjemena u svom dvorištu ili prikupiti neke od tih sjemena od divlje. Gdje god sakupiti sjemenje iz, da provjerite da li uzeti dobru brigu o njima ili drugo, što će umrijeti.

No comments:

Post a Comment