Saturday 5 November 2011

Mjenjaču Flush

Među nekoliko aspekata za održavanje automobila, za prijenos tekućina promjene i prijenos tekućina rumenilo su možda najvažnija one. Iako za prijenos tekućina promjena mora se izvršiti u redovitim razmacima, jedan je idealno da se odluče za prijenos tekućina rumenilo jednom u neko vrijeme, kako bi se osiguralo da su razne prijenos probleme čuva u uvali. Prije nego smo prešli na prijenos u istoj ravnini, potrebno je razumjeti važnost prijenos tekućina u automobilu.
Mjenjaču, a prijenos tekućina je bez sumnje jedan od najvažnijih sastavnica u automobilu. Bez obzira da li je vozilo s ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem, za prijenos tekućina ima nekoliko ključnih uloge u održavanju raznih pokretnih komponenti transportnog sustava. U automobilima s ručnim mjenjačem, ovaj fluid djeluje kao agent za podmazivanja različitih pokretnih komponenti. U automobilima sa automatskim mjenjačem, s druge strane, djeluje kao sredstvo za podmazivanje, a također dubl kao rashladno sredstvo. To se, rekao je, vrlo je važno kako bi se osiguralo da postoji optimalna količina za prijenos tekućine u automobilu u bilo kojem trenutku vremena.
Mjenjaču Flush, Postupak za prijenos tekućina promjena prvenstveno se vrti oko ispiranje prijenos tekućina koja je izlizan, i zamijeniti ga sa novim. Ovaj proces ne učiniti mnogo za čišćenje nečistoća ili talog formirana unutar transportnog sustava, kao rezultat raznih komponenti se podvrgnuti kontinuiranom trošenja i habanja. This ostataka, kada se ne čiste, ima tendenciju da se razrijediti nove prijenos tekućine, i na kraju utječe na performanse vozila. Uzimajući to u obzir, vrlo je važno držati transportnog sustava čist, a prijenos tekućina rumenilo svaki u jednom dok je najbolje mjerilo za to. Pročitajte više na istoj razini prijenosa troškova.
Kako mjenjaču Flush Work?; U procesu prijenosa flush, stari prijenos tekućina je prisiljen iz transportnog sustava primjenom posebnog otapala na vrlo visokim tlakom. Tijekom tog procesa, sve kontaminante i ostatak je ispran izvan sustava zajedno sa starim tekućine. Neki stručnjaci preporučuju se opredjeljuju za prijenos tekućina jednom u neko vrijeme, kao što je ona učinkovito dobiva osloboditi od svih zagađivala, koji inače mogu kontaminirati novi tekućina i smanjuju njegove lifespan. Ako namjeravate učiniti sami, možete odlučiti za prijenos tekućina flush kit dostupne u tržištu. Međutim, morat ćete biti malo oprezni prilikom obavljanja prijenosa rumenilo na svoju vlastitu, kao i šanse Problemi koji nastaju dok radiš to su značajne. These transmission ispiranje problemima koji kreću od blokada ventile motora do blokiranje transmission shifting konačno može dovesti u nekom negativni učinci na motoru vozila, čime utječe na učinkovitost vozila.
Također may like to read više o:, automatska Transmission Fluid Change; Manual Transmission Fluid Change, Drain Transmission Fluid, has to take One znanje the činjenicu da je proces transmission flush is quite sofisticiran, and the chances of it causing više nego harm dobro da vaš automobil ne može se isključiti, pogotovo kada ne radi ispravno. Mnogi ljudi vole da bi to učinio iz odgovarajuće radionice, gdje posebno dizajnirani prijenos tekućina rumenilo strojeva i ostale opreme je dostupan. Na prosjeku je prijenos tekućina rumenilo trošak ranges bilo gdje između $ 50 - $ 200, ovisno o različitim čimbenicima, uključujući i auto modela i vašoj regiji. Međutim, to je bilo bolje od upadanja u neke velike auto problemi zbog nedostatka odgovarajuće održavanje, koje svibanj trošak vam bogatstvo na popravak.

No comments:

Post a Comment