Sunday 20 November 2011

Zihernadla Naušnice

Trajna spasitelja u vrijeme grobu hitnim slučajevima poput razbijene papuča, neispravan zatvarač, ormar kvar, pa čak i jedan zgodan zamjena za štipaljka, zihernadla u više navrata mogu postati mesija za one u nevolji. Ok, možda korištenje pretjerivanje je bio malo previše, ali ozbiljno, ikada pomislili o sigurnosti pin kao modni detalj? Ako ne, onda je ovdje svoj uvod u jedan od najnovijih trendova modne nakit, naušnice zihernadla.
Iako mnogi od vas svibanj biti wincing u bol na pomisao da zihernadla umetnuta kroz uho piercing, činjenica je u tome, safety pin naušnice nisu uopće bolno. Zapravo, oni su savršen pribor za kanal izgled punk rock koji je stvaranje valova na pisti danas. A budući da moda uvijek se mijenja, predlažemo vam da ga uzeti na sebe kako bi naučili kako napraviti sigurnosnu iglu naušnice biti modni spreman. Zihernadla naušnice su briljantne domaće nakit ideje koje su jednostavne za napraviti i jedva vremena.
Kako napraviti naušnice Pin sigurnost
Zihernadla naušnice su vjerojatno najlakši Unikatni nakit ručne izrade da bi, jer teško da postoji nešto puno učiniti, osim ako ne želite da ih prilagoditi tako da odgovaraju vašem senzibilitetu. Evo, pokušat ćemo vam pomoći da naučite kako da ovaj komad nakita bez naušnica zihernadla izrezati. Ono što vam je potrebno kako bi vaš vlastiti vrlo par zihernadla naušnice su:, sigurnosne igle, 2 srednje ili velike, turpija za nokte, vodikov peroksid, žica rezalica, Upute, Uzmite sigurnosne igle i odsiječe oštrim vrhovima pin uz pomoć wire cutter. Budite sigurni da iskorijeni samo savjete i duljinu koja će osigurati da ste uvijek u mogućnosti da biste zatvorili pin bez ikakvih poteškoća. ; Uz pomoć turpija za nokte, datoteka vrhovi safety pin, tako da postoji apsolutno nema oštrih rubova na pin koji mogu ozlijediti vas dok je pokušavao da nosi naušnice. , To je u ovoj fazi da se može personalizirati naušnice s perlama ili bilo kojim drugim dizajn ideje za handcrafted nakit koji ste svibanj imati. U sljedećem dijelu ovog članka ćemo vam dati nekoliko ideja koje možete koristiti kako bi vaš zihernadla naušnice stand out. , A posljednji korak u procesu je da se očistite sigurnosne igle sa vodonik peroksid i vi ste spremni da se vijoriti domaće komad nakita. ; Zihernadla Naušnice dizajni
Vašu sigurnost naušnice igla ne može biti Birkin torbu, ali sigurno se može prilagoditi na sličan način, tako da nitko ne može odgovarati par koji ste vijoriti. Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći dati jedinstveni twist na svoje par zihernadla naušnica. , Jedna od ideja koju možete koristiti da biste promijenili način na koji vaša naušnica izgleda da ih perla. Uzmi perle u različitim ili iste boje, a zatim koristite nit zihernadla ih u. Ostavite dovoljno prostora kako bi se omogućilo zihernadla zatvoriti. Eksperiment kao što osjećate s perle. Druga slična ideja je da se lanci šljokice, priložite ih na prsten kao beads i konac u iglu. ; Dobra ideja za twist na naušnica zihernadla je da im pridaju jedan naušnica kuka kao pomagalo. Pick up naušnica kuke koje su lako dostupne u bilo kojem dućan koji vends knickknacks. Sada stavite safety pin na njega. Uz safety pin, također možete dodati komada zakovica lanaca na njega. Ova postavka će samo dodati na punk izgleda da ste u cilju. , Budući da zihernadla naušnice su svi raspon sada, postoje mnoge dizajnere koji su došli do vlastitog srebra zihernadla naušnice, dijamant zihernadla naušnice i zlatni zihernadla naušnice. Dok su ove može se nositi kao oni su, možete poboljšati izgled kliženje u ringu, u zihernadla. Ali ne zaboravite da će to napraviti naušnice puno više teža te će, stoga povući na uho. ; Uzmi sigurnosne igle u različitim veličinama i počevši s najvećim napraviti lanac s njima. Povećajte duljina jednom ste zadovoljni i spot povezani naušnica zihernadla. : "Ovo su samo neke od ideja za zihernadla naušnice koje vjerojatno možete koristiti. Dajte slobodno vladavine na svoju kreativnost i doći do što više inovacija kao što možete zamisliti. Zihernadla naušnice su samo početak raspon zihernadla nakit koji možete napraviti.

No comments:

Post a Comment