Friday 11 November 2011

Nesretan brak

Brak je vrlo delikatna odnos. Sretan brak se temelji na ljubavi, povjerenju, vjeri i uzajamnom poštovanju jedni za druge. Nitko ne zna kada je odnos između bračni parovi mogu dobiti gorak. On svibanj biti izazvani maloljetnika nesporazum. Ponekad, to bi mogao biti više ozbiljan problem. Što god se uzrok, kada je par zapeo u nesretnom braku, to je stresna situacija za oba od njih. Iu mnogim slučajevima, parovi odbijaju prihvatiti da postoje neke bračnih problema. Oni pretpostavljaju da je to prolazi fazu, te će ga moći svladati. U vrijeme, oboje shvate njihov brak je u nevolji, je prekasno i ništa puno se može učiniti kako spasiti brak.
Znakovi nesretan brak
Upozoravajući znakovi bračne nesloge uočljivi su mnogo prije razdvajanja ili razvoda se zapravo događa. Neki parovi imaju tendenciju da zanemari ih i drugi ne ih identificirati. Najvažniji vitalni znakovi i simptomi nesretan brak su kako slijedi:
Česti tučnjave i argumenti koji svibanj pretvoriti uvredljiv ili nasilnih na puta. , Nedostatak komunikacije između parova. To se događa kada se parovi distanciraju jedni od drugih toliko da se ne osjećaju potrebu za razgovor ili raspravu o svim pitanjima. ; Učestalost vođenja ljubavi ili je otišao dolje, ili ne postoji fizička intimnost uopće. , A emocionalna veza da često drži par zajedno odlazi nedostaju. Kao rezultat, oni više ne dijele njihove snove ili buduće planove s međusobno. ; Takvi parovi često odbijaju uključiti i njihov bračni drug u njihovim životima. Kada su kod kuće oni sami držati zauzet promatrajući TV, čitanje knjige ili pijenje alkohola. Kada su izvan oni vole trošiti vrijeme sa svojim prijateljima ili upuštati u druge aktivnosti sve sami. , Kako se nositi s nesretan brak
Postoje određene korake koji, kada se uzmu u obzir, može pomoći vratiti toplinu i sreću u vezi. Neke od njih su kako slijedi:
Unaprijediti komunikaciju, prvi korak je početi dijeljenje Vaše osjećaje, brige i očekivanja sa svojim suprugom. Taj način možete rasprodati mnoge nesporazuma koja postojala između oboje ste u prošlosti. Nije samo odzračivanje out svog gnjeva, ali ima otvorenu diskusiju o pitanjima koja su gnjavi vas oboje.
Oprostiti i zaboraviti, ako vaš suprug je počinio neke greške u prošlosti, koja je dala nesretnog, Pokušat ću zaboraviti da incidenta i oprostiti svom partneru. Niti je jednostavan korak, niti je lako. Ipak, možete dati ga probati, samo zbog vašeg braka. Štoviše, flaširanje bijesa ili pritužbe, učinit će vam više depresivno. Uspijete li oprostiti, osjećat ćete se oslobodila.
Ostanite Pozitivna; Kada ste uzimajući negativne vibre iz svoju okolinu, vrlo je važno čuvati sebe pozitivne iznutra. Nemojte prestati brigu za vaše osobne potrebe. U suprotnom, izgubit ćete motivacija i osjećati depresivno. Ovo nije dobar za vaše fizičko, kao i mentalnog zdravlja. Održavati svoje fizičko zdravlje, jedući pravu vrstu hrane, radi redovne vježbe i 8 sati spavanja noću. Opustite um sebe uključuje u aktivnosti koje ti ljubav da.
Provedite kvalitetno vrijeme s drugima, danas smo sve dovesti takav zauzet život da mi ne istisnuti bilo koje vrijeme za naše partnere. Kao rezultat toga, nesporazumi, žaljenja, smetnje iskrsnuti što dovodi do nesretan odnos. Kako bi dobili osloboditi od svih takvih negativnih emocija, važno je da provedete kvalitetno vrijeme, isključivo sa svaki ostali. Za to trebate planirati svoj raspored tako da možete posvetiti najmanje jedan sat na dan za vaš suprug. Izlet vikend užitak ili duge vožnje ili svjetlost svijeća večera može pomoći da se obnovi obveznica.
Mi smo svjesni činjenice da je brak sve o suočavanju s izazovima života zajedno. Razmislite nesretan brak kao teško faza života i nositi se s njom osjetno. Kada napraviti neke pozitivne napore ćete moći odvojiti napetost i riješi problem mirnim putem. Kada su iz ove krize, od vas će shvatiti da je Vaš bračni obveznica ojačao!

No comments:

Post a Comment