Monday 22 August 2011

Zobene pahuljice maskom

Zobene pahuljice je koristan na mnoge načine za vaše kože. Je popularno koristi za izradu maski za lice i ostale proizvode njegu kože. Korištenje zobene pahuljice maskom će vam pomoći da ostanu daleko od različitih problema s kožom i dodati sjaj na vašoj koži. To poboljšava teksturu vaše kože, a čini običnom i čak. Čak i ozbiljno oštećena ned spalio kožu može se izliječiti uz izuzetno umirujuće zobena kaša kupku. Evo više o zobeno brašno maski za lice, njegove prednosti i nekoliko recepata. Saznajte više informacija o domaćim lica.
Zobena kaša maskom Prednosti
Zobene pahuljice čini puno više od samo zdrav doručak. Zobene pahuljice lice maska ​​je jedna od najboljih facijalne sredstva za čišćenje, bez obzira koliko masnu kožu se Vaš morati. To će otvoriti pore i jasno od prljavštine. Što je više, to je pogodan za suho, masnu i osjetljivu kožu, kao dobro. Tako pojedinac s bilo koje tipu kože mogu ga koristiti i dobiti njegovim koristima. Pola osušeni zobene pahuljice maska ​​se također može koristiti kao pročišćavati kože piling. Također je koristan u liječenju manjih iritacija kože. Pokušajte zobeno brašno lice maska ​​za suhu kožu, a vi ste sigurni da imaju glatku kožu bez da je osjećaj suhoće. Također liječi svrab i poznato je da imaju anti-upalni svojstva. Let's premjestiti na znati o nekim receptima zobeno maskom.
Zobena kaša maskom Recepti
Zobena kaša Maska Recept # 1, Kako bi lako masku lice, uzmite 5-6 žličice. tla zobena kaša u zdjeli. Sada dodajte vodu to napraviti glatko tijesto. Primijenite ga na cijelo lice i ostaviti ga za sušenje. Isprati sa hladnom vodom. Ukoliko želite neke dodano hrana za vašu kožu, dodati mlijeko umjesto vode. To je najviše jednostavan za napraviti zobene pahuljice masku za lice za masnu kožu.
Zobena kaša Maska Recept # 2, ovdje je zobeno brašno lice masku za akne. Primijeni ovo na alternativni dane, nakon čega slijedi odgovarajuće ovlaživač da biste dobili osloboditi od acne i imati veliki izgleda kože. Uzmi 1 žličica zobeno brašno u prahu, 5 kapi bademovo ulje, bjelanjak i sok od pola limuna napraviti ovu masku. Sada se sve ove sastojke u zdjelu te ih dobro izmiješati da se tijesto spreman. Ako je previše gust, dodajte malo vode. Sada primijeniti ga na lice i ostaviti 15 - 20 minuta. Možete isprati Ova maska ​​pomoću hladne vode. Pročitaj više o tome kako napraviti maske lica kod kuće i napraviti masku.
Zobena kaša Maska Recept # 3, Slijedeći je zobena kaša maskom za suhu kožu, koja je također dobar pročišćavati. Ona pomaže ljuštiti kože i dobili osloboditi od mrtvih stanica kože ostavljajući iza plain, meke kože. Započnite gnječenje zrele banane. Prenijeti ovu pire od banana u zdjelu. Sada dodati 1 šalicu mljevenog zobene pahuljice na ovaj pire od banana i dobro izmiješati. Sljedeća dodati mlake mlijeko i dobro promiješajte kako bi glatko lice maska ​​spremna. primjenjuju se i ostavite 15 minuta. Ako je suho, mokro ruke, drugo direktno početi ribanje, kako bi se ljuštiti kožu i isprati kožu s hladnom vodom. Nanesite toner slijede nježne krema.
Opširnije na:; Prirodne maski za lice, hidratantna masku za lice, zobena kaša definitivno čini najbolji domaći lica maskama. Korištenje zobena kaša maske lice redovito će vam pomoći da se najbolje njegu kože lica. To će čuvati vašu kožu bubuljica-free, bez bora i potpuno zdrav.

No comments:

Post a Comment