Tuesday 30 August 2011

Vodootporna šminka

Kozmetike koje su dizajnirane da ne trčanje, premazati, ili ispasti čak i kada vaše kože dobiva mokro poznati su kao vodootporne šminke. Možda se pitate što čini ove šminka vodootporan. Većina kozmetičkih sadrže tvar zove dimethicone. To je ulje na bazi silikona. To je zbog prisutnosti dimethicone da vaša koža postaje meka i glatka uz primjenu kozmetike. U vodonepropusnim šminka, modificirani oblik dimethicone je prisutan. To je poznato kao dimethicone copolyol. Ovaj sastojak čini šminka bi se poštuje vašu kožu čak i kada su mokri znojenjem ili kupanje u vodi. Tako možete nositi vodootporne šminka za plivanje, trčanje, trčanje, ples, i razne druge slične aktivnosti koje vas čini mokro ili znoj.
Kada nosite vodootporna šminka?; Možda želite da stavi vodootporne šminke kada postoje šanse da će biti u blizini ili u vodi na određeni dan ili prigodu. Neke od takvih situacija mogu biti sportski susret, vjenčanje, maturalne noći, a dan do plaže. Vi svibanj morati koristiti ovu posebnu vrstu šminke kada je vrijeme vruće i vlažne, a ne možete izbjeći znojenje. Vi svibanj promatrati najbolji vodootporni koristi šminka kada morate ići u kišnoj sezoni, ili čak i zimi kada se ponekad iznenada kiša ili snijeg. U svim tim situacijama, vodootporni kozmetike neće mazati, odbjegli ili rastopiti. Umjesto toga bi ostati netaknuti i učiniti da pogledamo raskošnih cijeli dan. Traži za najbolje vodootporni eyeliner, maskara, ruž, zaklade, itd., za sebe. Biti posebno pažljivi prilikom odabira vodootporne šminke zaklade i vodootporan korektor kao što bi trebao pomiješati dobro s prirodnim kože.
Kako to Maknuti Vodootporna šminka?, Običnom vodom i redovito skidanje šminke ne mogu učinkovito ukloniti vodootporne šminke. Morate koristiti posebna vrsta sredstvo za čišćenje formulirana posebno za uklanjanja tih kozmetike. Make it točku da ga kupi uz vodootporni kozmetike bi izbjegli probleme šminka uklanjanje. Postoje neke standardne upute o tome kako ukloniti vodootporan kozmetike. Uzmite jastučić pamuka i staviti trunka posebne sredstvo za čišćenje na njega. Utrljajte pamučni jastučić na koži nosi šminku sloj. Ti bi pronaći nestanak sastav s trljanjem. Jedna aplikacija nije mogla biti dovoljna za kompletnu šminku uklanjanje. Uzmi još jedan jastučić od pamuka i ponovite gore navedene korake. Vi svibanj očekivati ​​dojmljiv rezultat s drugog zahtjeva. Some šminka granula još uvijek može biti lijevo pridržavati kožu, a posebno najbolji vodootporna maskara koje je teško ukloniti. Perite lice sa vodom i blagim lice oprati. Ovaj korak završava proces vodootporne šminke uklanjanje. Hidratizirati vašu kožu s kvalitetan ovlaživač kože kako bi se izbjeglo isušivanje.
Postoje bilo kakve nuspojave od vodootporna šminka?, Vodootporni makeup pridržava vašu kožu čvršće od redovnih ljepotu proizvoda. To čini njegovo uklanjanje vrlo teško. To često zahtijeva posebne sredstvo za čišćenje za dobivanje ukloniti iz vaše kože. Takvi agenti cleansing uglavnom djelovati oštro na vašoj koži. Oni često imaju tendenciju da se ukloniti sebuma iz kože tijekom procesa skidanja vodootporne šminka. Sebum je masna tvar proizvedena vašu kožu. Ona igra važnu ulogu u zaštiti kožu od kemikalija, onečišćenja i iritanse. Kada nedostatak sebuma sloj s kože, koju su više skloni kožnih infekcija, opekotina i drugih sličnih problema. Za dodavanje na ovu, redovita uporaba vodootporna šminka i uklanjanje može učiniti vašu kožu unnaturally suha. To je dodatno će dovesti do preranog starenja, kao što su stvaranje tamne mrlje i bore na vašoj koži.
Sada, znate o važnosti, uporaba i uklanjanje metoda vodootporne šminke. Također imate ideju o moguće nuspojave njegove redovne upotrebe. S ovim znanjem, možete se bolje može odlučiti kada, gdje i kako možete koristiti vodootporni makeup učinkovito. Ako planirate kupiti vodootporan kozmetiku, ne uzeti u obzir radi jedan patch test da provjerite vašu kožu u razinu tolerancije prema njemu. Nadam se da, ovaj članak vam pomaže u boljem njegu vaše osobnosti.

No comments:

Post a Comment