Monday 22 August 2011

Vjetrobransko staklo tekućina ne izlazi

Vozeći svoj automobil, te pokušati gledati kroz vjetrobransko staklo, ali se ne može dobiti jasan pogled. Da biste očistili to prljavo vjetrobransko staklo, možete povući gumb na mlaz vode tekućine na vjetrobransko staklo. Ali to je još uvijek mutnih ili nejasno, možete ga povucite opet. Vjetrobransko staklo tekućina ne izlazi! Pa, to definitivno frustrira. Možda se pitate što nije u redu. Dopustite mi da vam kažem da ovaj automobil problem može biti uzrokovano zbog različitih razloga. If 'vjetrobransko staklo tekućina ne izlazi "i" tekućine vjetrobransko rublja ne prskanje van' je problem, ovdje ćemo pokušati pronaći rješenje.
Vjetrobransko staklo tekućina ne dolazi Out: Stvari Provjerite
Provjerite motora zvuk, dobro, ako postoji zujanje koje se mogu čuti nakon što skrenete na vjetrobransko rublja, motor ovog perilica radi. Ako ovaj zvuk je nedostaje, ti bi trebao otvoriti poklopac svog auto i provjerite osigurače. Ako je pregorio, a zatim samo zamijenite osigurač i provjerite ponovno. U slučaju da osigurač nije pregorio i motor ne čini bilo koji zvuk, trebate nazvati mehaničara koji su vjerojatno mogli zamijeniti motor vjetrobransko rublja. Pročitajte više o auto vjetrobransko zamjena i popravak.
Provjerite Reservoir, prvi korak trebate poduzeti dok pronalaženju rješenja problema, "brisač za vjetrobransko staklo tekućina ne izlazi", je da provjerite ležišta. Ako je razina tekućine niska ili ako je spremnik prazan, samo trebate dodati vjetrobransko staklo tekućina. Pitate kako dodati tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla? Dovoljno je da otvorite poklopac i ulijte do rezervoar napuni do vrha. Možete koristiti boce s mali otvor ili koristiti lijevak kako bi se izbjeglo prolijevanje tekućine. Zatvorite poklopac završiti posao.
Provjerite tekućina; Iako brisač za vjetrobransko staklo tekućina koje koristiti je otporan na smrzavanje, ekstremno hladne temperature mogu uzrokovati potpunu smrzavanja. Smrznuta tekućina znači, 'vjetrobransko tekućina ne izlazi ". Prvo morate početi motora i parkirati svoj automobil u zatvorenoj garaži za jedan dan. Ovo će osigurati da je najmanje iznad smrzavanja temperatura. Nakon tekućine za pranje postaje tekućina, uzmite auto iz garaže i odvod tekućine u potpunosti. Sada otvorite poklopac rezervoara i sipati posebno formulirani antifriz tekućine za pranje vjetrobrana u nju. Zatvorite poklopac i check out.
Provjerite mlaznica; Tijekom automobil depilacije vježbe, višak voska vozila mogu dobiti začepljen u nos, što uzrokuje daljnje vjetrobransko staklo tekućina biti blokiran. Ako stražnje vjetrobransko staklo tekućina ne dolazi iz 'je problem ste se suočili, isto može biti uzrok koji treba biti izrađen na. Uglavnom možete umetnuti iglu u otvor mlaznice i pomoći očistiti zabrtviti. Da li to za nekoliko puta i provjerite da li je tekućina izlazi. Ako to nije, probajte ovo.
Provjerite Line, Uzmi može komprimiranog zraka i drži ga u odnosu na mlaznicu i puhati zrak kako bi uklonili prepreke. Sada izvadite cijev iz donjeg dijela mlaznice i puhati zrak kako bi uklonili ostatke. Provjerite sve zglobova cijevi i ukloniti ovisno o tome možete i puhati komprimirani zrak kroz svaki odjeljak dok ne nađete zabrtviti. Sada, ponovno ih sve i provjeriti. Saznajte više o vjetrobransko brisači ne rade.
Zato sljedeći put kada primijetite problem 'vjetrobransko staklo tekućina ne izlazi ", samo provjeriti navedene točke. Pobrinite se da ne ignorirati bilo koji problem u svezi s vjetrobransko brisači, jer to su mnogo bitan za sigurnu vožnju. Držite čišćenje vjetrobranskog stakla i provjerite da li provjeriti tekućine razine prije nego što upalite motor za duge vožnje.

No comments:

Post a Comment