Wednesday 24 August 2011

Wedding zavjet obnovu Ceremonija

Jakova i Annabell će proslaviti svoje desete obljetnice u dva tjedna. Svake godine su ovaj dan provesti s drugima, uzimajući odmor izvan grada ili zemlje, ili pozivajući prijatelje i obitelj više za nekoliko prekrasnih večeru. No, ove godine, sretan par želi obnoviti svoje vjenčanje zavjete. Ljubav i predanost među njima je oduvijek bio primjer ne samo za njihovu djecu, ali i njihove zajednice. Sada, na početku svoje jedanaeste godine kao muž i žena, u prisutnosti Boga, i njihovih obitelji i prijatelja, Jakov i Annabell želite planirati obnovu svečanosti wedding zavjet.
Razlozi za obnovu vjenčanje zavjete, a par želi proslaviti svoj 5., 10., 20., i tako dalje, godišnjice braka. ; Izvorni brak je bio samo pravni, a ne vjerski izvodi (bez crkve, bez zavjete, no ministar). ; Izvorni brak je izvedena religiously i sada par želi vjenčati legalno. , Šanse su da parovi 'izvorni brak završio u katastrofama (nešto je pošlo po krivu prilikom stvarni svečanosti). A sada par želi učiniti-over. , A par nije imao dovoljno novca za bujno wedding tada. Tako sada obnove wedding zavjet ceremoniji je izgovor da se stvari pravo. ; Izvorni vjenčanje je vrlo malo, sa samo nekoliko prisutnim gostima. Ovaj put par želi podijeliti svoje vjenčanje zavjete pred svim svojim prijateljima i obitelji. ; Par je bio u stjenovite vrijeme u prošlost i sada žele potvrditi svoju ljubav, vjera i predanost jedni drugima. , A svih vremena najbolji razlog za obnovu vjenčanje zavjete je, jer je to romantično! , Wedding Etiquette zavjet obnovu
Prije nego započnete pisanja za vaše vjenčanje ceremonija zavjet obnovu, neka se razumjeti ono što treba gledati prema naprijed. Kao i bilo koji obnove wedding zavjet ceremonije je izjavu svoje ljubavi i predanosti svojoj obitelji i bračni drug, sljedeći su neke od razlika (od stvarnih wedding) koje trebate imati na umu:, Kako je ovaj obred je samo simbolično, a ne drugi braku, ima won'ta potrebe za ministar ili sudac svojim da ih ispunim. Nećete trebati dozvola brak ili. Možete pitati nekoga iz vaše obitelji ili bilo vaš bliski prijatelja obavljati ceremonije da bi ga više intimnu. , Možda se pitate o potrebi da se baci prvostupnika i bachelorette stranaka. Kao što je tradicija, tih stranaka su obično za one koji će provesti njihova posljednja noć se kao jedna osoba. Vi ste bračni par, tako ostaje činjenica, nema takve stranaka. ; Druga stranka koja ćete morati kloniti se svadba tuš. Opet, vi već u braku i vaša kuća je savršeno postavljen. Dakle, poticati svoje prijatelje i obitelj da prisustvuju ceremoniji obnove ništa osim ljubavi i podrške za vas dvoje. ; Za vjenčanje zavjet obnovu pozivnice, to ne mora biti jako formalna. Možete imati vaš grand djece ili djece njegovom rješavanju u gostima. Također, dodajte liniju u vaše vjenčanje zavjet obnovu pozivnice nema darova molim. ; Sada kada je mladenka već oženjen, otac se ne treba joj dati u brak. Međutim, ako želite, on može joj hodati niz prolaz. ; Prilagodite vaše vjenčanje obnove zavjete. Možete govoriti o putovanju do sada i još mnogo toga za gledati prema naprijed. Ako imate djecu, da ih uključuju kao iu zavjete. Izvući najviše iz njega i izraziti svoje prave osjećaje jedno za drugo sve iznova, i da je pred svojom obitelji i prijateljima. Pročitajte više na vjenčanje zavjete s djecom. ; Sada dijelu o tome što je mladenka će nositi. Pokušajte izbjegavati iskušenje hodanje niz prolaz u bijelu haljinu i veo. Opt za classy formalni haljina ili cvjetne haljinu. , Što se tiče prstena, ne razmjena prstena, osim ako je nevjesta je zapravo dobivanju novi. Možda mladoženja odlučio joj predstaviti s novi prsten ili godišnjicu prsten, onda samo slijedite ga. ; Možete uključiti svoju djecu, ako imate bilo, u stvarni svečanosti kao dobro. Ima ih postati vaš sluškinja-a čast, djeveruše, groomsmen, kum, cvijeća, prsten nositelj i. , Za one parove koji su bili u braku nekoliko godina, možete imati pekar stvoriti svoj originalni svadbena torta vratiti one lijepe uspomene. Također možete pozivamo gosti koji su bili prisutni u izvornom vjenčanja kao dobro. ; Još jedna stvar prije nego vam čestitam i na kraju članka, da li će proslaviti svoj prvi, drugi, deseti, ili šezdeseti godišnjicu braka, samo ići za to i imaju veliku bash. Ne trebate biti vezan dolje i brige sa svim pravilima i propisima. Nosite roza, plava, žuta, ili bilo drugoj boji na obnove vjenčanju zavjet ceremonija i samo zabavite. Sve najbolje i možda svoju ljubav uvijek ostati kao jaka kao što je bio prvi dan upoznao.

No comments:

Post a Comment