Friday 26 August 2011

Odčepiti smeća

Odvoz otpada je jedan od najkorisnijih kuhinjskim aparatima. Nam pomaže da biste dobili osloboditi od ostataka hrane čestice i spriječiti clogging od sudopera. Ponekad, jedinica smeća zaribati i dovesti u siromašnim odvodnje. To se događa ako je malo i tvrdo tvari poput voća jame ili kost komad zaglaviti se između lista pile i odvod. U nekim slučajevima, neke teške hrane materijali su utemeljene gore po jedinici, ali nije mogao biti ispiru zbog nedostatka vode. To također može dovesti do začepljenja gore. Kao posljedica toga, motor čini puno buke, ali na raspolaganju ne radi ili se može prestati raditi odjednom. Ako zaposliti profesionalca koji će odčepiti smeća, to će biti skupo afera. Umjesto toga, želio bih predložiti da ćete dati ga probati sami.
Kako to odčepiti smeća?
Prije svega, morate isključiti napajanje sustava smeća i iskopčati. Prije nego što počnete zadatak čišćenje začepljenih smeća, trebate se opremiti s nekim alatima i materijalima. To su: pečenje soda, ocat, wrench, nož, svjetiljku, vijak vozač i WC klip. Kada ste nabaviti sve te stvari, nakon što su neke od učinkovite tehnike unclogging smeća:
Korak # 1: možete učinkovito odčepiti smeća s octom i soda za pečenje, ako postoji začepljenje uzrokovano manje krhotine. Pokrenite malo vode polako kroz sustav smeća. Pripremite gustu tijesto, miješajući se jednake količine octa i sode bikarbone i izlije na raspolaganju. Pričekajte pola sata i sipati malo više vode. To će pomoći da se jasno male otpadnih materijala koji je dobio zaglavi u raspolaganju. Ako je to učinjeno na tjednoj razini to može biti korisno u prevenciji začepljenja dalje u budućnosti.
Korak # 2: Ako je sudoper napunjen vodom, čak i nakon ocat i soda za pečenje tretman, tada možete koristiti novi, čisti klip da se ispusti iz vode. To je učinkovit alat za odčepiti smeća i možete kupiti ovo iz lokalne trgovine hardverom. Stavite ga na odvod i pumpa zrak i iz odvoda koristeći ga za ručku. To će odvoditi iz voda stajaćica. Ponekad, može rasprodati blokada također.
Korak # 3: Sada, kada je voda van, uzmi snažan bljeskalicu da provjerite smeća kroz odvod sudopera. Stoga možete vidjeti ako ima je bilo koji strani objekt koji stvara začepljenje. Ako je vidljivo, koristite alat za uklanjanje blokade stvari. Koristiti bilo par kliješta ili pristaništa koje se mogu zgrabiti materijalnih i povući da van.
Korak # 4: Otvorite ormar pod sudopera gdje je na raspolaganju jedinica nalazi. Pogledajte na dnu cilindra smeća i naći ćete hex glavu rupa tamo. Mjesto hex iščašenje glave u tu rupu i okrenite ključ na obje strane. Tako je bilo kakvo ometanje koji je dobio zaglavi u zamašnjak te je nevidljivo kroz odvod sudopera će biti eliminiran.
Korak 5: Provjerite je li lopatice raspolaganju je rotirajući ispravno ili ne. Ako je njegov pokret nije glatko, onda je vjerojatno da se nešto zaglavi u nož i uzrok problema za odlaganje. Koristite vrha odvijača staviti pritisak protiv lopatica i tako da opstrukciju is pomaknu. Nakon što je nož kreće, to znači da izvor opstrukcije je dislociran i onda možete ukloniti materijal uz pomoć odvijača.
Možete uputiti:; Kako odčepiti jedan smeća, začepljen smeća, odčepiti sudopera: "Ovo su neke od korisnih metoda koje se mogu primijeniti na odčepiti smeća. Nakon što se problem ne riješi, uključite napajanje do smeća kako biste provjerili da li radi li ispravno. Smeće raspolaganju možemo samljeti male komadiće ostataka hrane, ali ne i velike komade hrane kao što su jaja školjke ili banane. Možete spriječiti začepljenje u budućnosti ne dopuštajući takva hrana tvari u odvod.

No comments:

Post a Comment