Friday 26 August 2011

Avokadom maskom Recipe

Svatko sanja o mekom, užaren i glatku kožu. Međutim, to ostaje san samo zbog različitih razloga. Prije svega, danas nitko nije život bez stresa, ovaj stres utječe na kožu zajedno s nečijeg uma i duše. Zatim tu je zagađenje, nepravilna prehrambene navike i pušenje, itd., dodaje u nju, što rezultira u suhim, pahuljast kože. Postoji mnogo lica maske koje može smanjiti oštećenja, no, ovdje također jedna čini krivi izbor odabirom gotove maske koje sadrže štetne kemikalije. Umjesto čineći kožu zdravom, oni čine ga više suhe!
Najbolji način je domaće lice masku. Voće poput avokado sadrže mnoge hranjive koristan za tijelo, koje čine kožu zdravom, bez ikakvih nuspojava. Morate se pitate što bi se avokado masku za lice učiniti, sljedeće avokado masku za lice koristi će odgovoriti na vaše pitanje. Pročitajte više na lica za njegu kože.
Avokadom maskom Prednosti
Kao što je navedeno ranije, avokado sadrži brojne hranjive tvari kao što je Vitamin E, vitamin K, željezo, cink, bakar, itd. Baš kao i tijelo, te hranjive tvari također pomažu zadržati kožu zdravom, koja je nutricionista savjetovati uključiti avokado god je to moguće, za pravilno kože skrb. ; Najvažnija korist domaće maske avokado lice je da vlaži kožu i čuva ga hidratizirana za duge. , Avokado ulje za njegu kože povećava proizvodnju kolagena, čime sprječava vašu kožu od starenja. ; Avokada maskom sadrži sterolins koji pomaže smanjiti dobi spotova. ; Ovo lice maska ​​je visoka u kalij i mineralima, ove nutrijente vratiti elastičnosti kože bez uzrokovanja nikakvu štetu. , Ona umiruje kožu i čišćenje ljepljive prljavštine. ; Avokada maske za lice također su poznati da bi lice jarke i bez bora. ; To su neke od glavnih prednosti domaćeg maske avokado lice. Evo nekih avokado maska ​​recepti koje će vam pomoći da biste dobili osloboditi od pitanja ', kako bi avokado maskom?' Pročitajte više na domaće lica.
Domaći avokada maskom Recepti
Masku Recept # 1; Sastojci; pol srednje ripe avokado, 1 žlica prirodnog jogurta, 1 krastavca, 1 žlica prirodnim medom; Proces
Ovo je jedan od najboljih avokado lice maske suhu kožu. Prvo zgnječiti avokado, uz pomoć tanjura do kremasto. Dodajte med pire avokado, dobro izmiješati i zatim dodati u jogurt. Pomiješajte smjesu dobro, dok glatka. Operite lice s toplom vodom i mazite suha. Mjesto dva komada krastavca na oči, a zatim primijeniti avokado masku na lice i vrat, masažu u kružnim pokretima, tako da se maska ​​može prodrijeti u kožu. Ostavite stajati oko 15 minuta, a zatim temeljito oprati, osušite. Pročitajte više na prirodnom maski za lice.
Masku Recept # 2; Sastojci: 1 avokado, 3 žlice meda, 1 žlica sezamovog ulja, 1 žlica jogurta, ½ šalice slatkog vrhnja, 1 cijelo jaje, 1 spa lica gline, ½ šalice slatkog vrhnja, proces
Odrezati avokado, zgnječiti pola avokadom i pohraniti ostalo. Dodajte sezamovog ulja i jogurt to pire avokado, uklapale smjesu u mikser dok kremasti zalijepite je formirana. Dodajte vrhnje i teških tukli jaje uz med u smjesu i dobro promiješati. Primijeni ovo maska ​​na lice, ostavite 5 minuta zatim isprati s toplom vodom.
Možete još jedan avokado maska ​​miješanjem preostali avokado sa jaje, spa lica gline i vještica ljeska. Pomiješajte ovu smjesu dok glatko tijesto se formira. Operite lice s vodom, osušite a zatim primijenite ova maska ​​na lice i vrat. Masažu u kružnim pokretima, izbjegavajući oči. Ostavite maska ​​na lice za 30 minuta zatim isperite toplim ručnik. Ovo je jedan od najboljih avokado lice maske masnu kožu. Pročitajte više o prirodnim njegu kože.
To su neke od najboljih avokado masku receptima. Možete isprobati bilo koju od gore navedenih recepata i onda odlučiti avokado recept lice masku za sebe. Tako da s ove recepte na ruci, možete uštedjeti novac i vaše kože!

No comments:

Post a Comment