Tuesday 23 August 2011

Aluminijska Besplatno deodorant

Dezodoransi napraviti dobar posao vođenja miris tijela u uvali. Oni su zapravo postali neizostavni dio naše osobne higijene i dotjerivanje sjednici. Antiperspiranti, koja je pod klasa dezodoransi također je jednako u potražnji. Iako, dezodoransi i antiperspiranti, kako je cilj suzbijanje tijelo miris, njihov način rada je prilično drugačiji. Oba su ti proizvodi sadrže aluminij, no opasnosti od aluminija s više antiperspiranti od dezodoransa. Prije nego što smo razgovarati o aluminijske free dezodorans, bilo bi zanimljivo da se vagati rizike od aluminija antiperspiranti vs dezodoransa.
Rizici aluminija u antiperspirants i deodorants
Oba antiperspiranti i deodorants sadrže aluminij klorid i aluminij oksid, koje su dvije smjese aluminija koji su naširoko koristi. Antiperspiranti sprečavaju izlučivanje znoja iz žlijezda znojnica. Dakle, nema formiranja znoja znaci da neće biti miris tijela. Dezodoransi s druge strane, rad na principu bio-razgradnja znoja. Ljudski znoj je bez mirisa, osim ako je djelovao po određenim bakterija, koje ga razbiti. Ovaj proces potiče nekoliko prekršaja mirisna spojevi, koji daju svoj znoj različita mirisa. Dezodoransi cilj ubiti te bakterije, tako da nema formiranje mirisav spojeva. To je više zdrav način rješavanja smradom, nego s antiperspirants. Antiperspiranti pečat pore na koži s premazom. Dakle, znoj žlijezde su blokirani i ne mogu osloboditi znoj. Glavna funkcija žlijezda znojnica je oslobađanje toksina putem znoja. I dobiti te žlijezde blokirane, toksina se vratiti na limfni sustav te se distribuiraju po cijelom tijelu. Akumulacija ovih toksina rađa mnoge bolesti. Osim toga, spojevi aluminija također mogu dobiti upija u kožu, čime se dovodi u mnoge bolesti, uključujući Alzheimerovu bolest. Dugotrajno izlaganje tim spojevima također vas stavlja u rizik od razvoja raka. Pročitajte više na tijelo miris lijekova.
Aluminijska Besplatno deodorant
Deodorant bez aluminija omogućuje korištenje zamjenskih sastojaka za aluminij. To su uglavnom non-antiperspiranti, koje koriste prirodne ili kemijski antimikrobnih spojeva. Baking soda je jedna takva obično koristi sastojak u aluminijsku slobodno dezodoranse i oni također dolaze u obliku aerosola. One su bolji od stick formulacijama antiperspiranti, koje često ostavljaju ostatke iza sebe. Neke od njih također koristiti rock sol za svoj nevjerojatan antimikrobno svojstvo. Aluminijska besplatno dezodorans koji odlično funkcionira i omogućuje korištenje pojedinih biljnih sastojaka. Lavandino ulje, lichen ekstrakt biljke su neke od najčešće korištene botanički sastojaka u ovim dezodoransa. Ostali biljni sastojci uključuju čaj stablo ulje koje se koristi za svoje goleme antimikrobna svojstva. Deodorants s out aluminijskim su dostupni za muškarce kao i za žene. Međutim, aluminij free dezodoransa za muškarce je malo jači nego za žene, kao i muškarci imaju tendenciju da se više znojiti. Women's dezodoransi bez aluminija su također dostupne u unscented sorti, koja otklanjaju potencijal izazivanja iritacije kože zbog parfimiranje agentima.
Stvaranje vlastite prirodne dezodorans najbolji način za borbu protiv tijela miris. Uzmite 100 ml destilirane vode i sipati 10 kapi eteričnog ulja ružmarina u njemu. Store ovog rješenja u sprej bocu i koristiti ga kao dezodorans. Također, dodajući pregršt zgnječen Margo ostavlja u kupaćem vode možete dobiti osloboditi od miris tijela kao što ima veliki antimikrobna svojstva.
Iako, aluminij besplatno dezodoransa you ublažava potencijalnih opasnosti od aluminija izazvane bolesti, također je potrebno da se brine za druge štetne sastojke dezodoransa. Dakle, oslanjaju na prirodne načine borbe tijela miris koliko god je to moguće.

No comments:

Post a Comment