Thursday 18 August 2011

Grass Seed Sadnja Savjeti

Raskošnom zelenom travnjaku oko kuće izgleda egzotičnim. Bujnom zelena trava širenje cijelom poput baršunastih, uljepšava krajolik kuću. Da biste dobili ovu vrstu rast, trava seeds treba biti posađeno na pravi način. Optimalni uvjeti za klijavost treba održavati za njihov zdrav rast i pravilnu njegu mora biti obdaren na sadnice, kako bi se postigla gusta rast. Dakle, proći kroz sljedeći segment i naučiti neke savjete trava sjeme sadnju.
Uvjet za Klijavost sjemena trava
Klijavost trave odvija od vrlo sitnih sjemenki. Trava se na površini biljke, treba ekstremnim skrb tijekom je fazi rasta. Maleni biljčice su podložni različitim elementima prirode. Oni mogu dobiti overen ili pojede ptice, kućne ili djeca možda čak pregaziti njima. Malo nehat lako ih oštećenja. Osim toga, optimalnu temperaturu, vremenske i zemljišne uvjete, suncu, itd. bi trebao biti uvjet za njihovu klijavost. Pročitajte više na travi klijavost.
Kisik; Sjemenke moraju disati da bi se obavljanje svih metaboličkih dužnosti. Kisik podupire rast sjemena. Za adekvatnu opskrbu kisikom, tlo treba gazirano ispravno. To ne bi trebao biti kompaktan ili vode prijavljeni.
Tla, tlo treba pripremiti dobro prije sadnje sjemena. Različiti zemljišni uslovi potrebni za različite vrste trave. Napravite tlo labav s pogonom kotača cijev ili ga razbiti na dijelove. Možete dodati organskih gnojiva i osigurati da je tlo bez kemikalija.
Temperatura; sjeme sadnju temperatura je jedan od najvažnijih čimbenika za klijanje sjemena. Važno je znati klimatskim uvjetima, vodi na određenu sjeme vrsta. Normalno je temperatura za vruće sezone je iznad 60 ° C i za cool sezone, iznad 40 ° C.
Voda; Sjeme mora biti adekvatno navlaženom tijekom početne faze rasta. If tlo je izrazito suhe i bez vlage, sjeme ne klijati. Vode igra značajnu ulogu u procesu klijanja, no pazite da voda ne začepljuje ili stagnirati.
Sunčeva svjetlost, odgovarajuće suncu je potrebna podrška vitalne procese u biljnim. Sunčeva svjetlost pomaže u klijanje i fotosinteze. Seme ne treba zakopani duboko dolje tlo i treba biti u blizina sunca zrake.
Savjeti o Sadnja sjeme
Sadržaj navedenih bili su osnovne stvari potrebne za klijavost. Postoje određene trava raste savjete i trikove koje poboljšavaju proces klijanja, osigurava zdrav rast. Skrb ako se pravilno uzima tijekom trava vrijeme sadnje sjemena, rezultati su također plodonosna. Za to check out bodova uvršten u nastavku. ; Možete početi proces sadnje by adaptaciju postojećih travnjaka. Provjerite je li tlo je slobodan od korova, crabgrass i šikare. Napravite granice u obrani od opasnosti od prirodnih elemenata. ; Pripremite tlo za različite vrste trava sjeme. Otpustite ga i ići na neke kompostiranje na vrhu. Add organic manure or mulch tlo for retaining moisture. ; Trava sjeme sadnju vremena razlikuje se od vrste do vrste. Potrebno je najmanje 10-30 dana za potpuni rast, računajući od prvog dana nasada. Primjerice, Bermuda trave traje 10-30 dana, dok Raž trava raste za 5-10 dana samo. Buffalo trava raste na 12-28 dana, a Bent trave traje 10-15 dana za rast. Proces klijavost sjemena, stoga vrsta ovisi. ; Uvijek kupiti paket koji ima klijavost stopi od 90-95%. Kupite pasmine može rasti lako u tom određenom geografskom položaju i klimatskim uvjetima. Možda željeli pročitati više o koracima sjemena klijanja. , Kada sjeme se sadi, pobrinite se da su zaštićeni u potpunosti od vanjskih agenata. Podići jedan barikada ograničavanje djecu ili kućne aktivnosti. Cover sjeme tako da nisu podiže po ptice. Uvijek zapamtite da se biljka sjemena plitke. Ako je zasađena suviše duboko, oni će propasti za klijanje zbog nedostatka sunčevog svjetla. ; Trava sjemena sadnja i klijanje treba stalnu promatranje i njegu. Provjerite rezultate rast, a zatim nastavite sa sljedećim koracima rezidbe za guste rast. These trava sjeme sadnju savjeti, različite mjere za pravilan rast trave. Dobiti neke više ideje o vrtu ukrasnih trava. , A ja Nadati se ovih trava sjeme sadnju savjeti će dokazati koristan za vas, ako planirate podići bujna zelena sloj trave krevet oko svog doma. Go Green!

No comments:

Post a Comment