Monday 22 August 2011

Solar Nails

Nakon što je lijepa, dobro održavani nokti smatraju se sredstvo mnogih žena. Osim redovitog podnošenja i čišćenje, postoji mnogo žena koje vole eksperimentirati s umjetnim noktima. Umjetne nokte s različitim oblicima, bojama i dizajnom pomoći u davanju nokte elegantan izgled. Kad je riječ o umjetnih noktiju, onih koje se koriste vrlo često uključuju akril i gel imena. Iako te lažne nokte izgledaju stvarno super, onaj koji postaje sve popularniji su solarni noktiju. Osim činjenice da je primjena solarne noktiju daje noktiju jedna francuska manikura izgleda, stručnjaci kažu da postoje mnoge druge prednosti pomoću njega u odnosu na druge vrste umjetnih noktiju. Tako, neka nas pokušati razumjeti točno ono što su solarni nokte. Pročitajte više na manikuru.
Što su Solar Nails?
Rečeno je da solarna nokti su vrsta akrilnog čavala i 'solarne nokti' je brand ime akrilne čavala koje je proizveo Creative Nail Design. Jedina razlika ovdje je da ti nokti su roza i bijele boje, koji izgleda slično francuski njegovanim noktima. Međutim, iako solarna nokti su akril nokte, one su malo više superiorniji od redovne akril nokte i stoga, imaju određene prednosti u odnosu na potonje. Evo nekoliko točaka koje će vam objasniti prednosti solarne čavala u odnosu na druge umjetnih noktiju. Više o noktiju skrbi.
Not proširenja, prvi Prednost solarnog noktiju, kada smo solarnim usporediti noktiju akril nokte vs je da je bivši nije produžetak kao potonje. Drugim riječima, akril noktiju koje su dodane na prirodnim noktima i nazivaju se ekstenzije. Uz ove vrste ekstenzija, oštećenja mogu nastati na prirodne nokte, ako se koristi za dugo vremena. S druge pak strane, solarni nokti zapravo ugrađene u prirodne nokte, tako održavajući njihov sjaj. Proces primjene solarne nokte na prirodne nokte je učinjeno u dva koraka. Prvo prirodnim noktima su čistili i onda, bijeli nokat nalazi se na cijeli nokat. Nakon toga, ružičasta noktiju je smještena na bijelo, ali samo o nokta.
Dopunjavanje; Žene koje koriste akril ili gel nokti morati ići u salon nakon svaka 2 tjedna da biste dobili njihov umjetnih noktiju zamijeniti. Međutim, to se može izbjeći, ako koristite solarni nokte. Uz solarne nokte, ne morate zamijeniti cijelu noktiju. Umjesto toga, samo trebate to refill, nakon svaka 3 tjedna. Dakle, iako je cijena solarne nokte je veći od drugih vrsta umjetnih noktiju, bivši je rekao da se zbog pristupačne cijene održavanja ih je mnogo manje od ovog drugog. Više o nail art.
Solarij, Ljudi koji su akrilnih ili gel noktiju, izbjegavajte uzimanje sunce kupka ili posjetite štavljenje center, jer su UV zrake imaju tendenciju da se oštetiti na umjetne nokte. Uočeno je da su ovi umjetni nokti gube sjaj i postati žuto kada je izložena suncu UV zrake za dugo vremena. Međutim, ne morate razmišljati o tome dok se pomoću solarnih nokte. To je zato što je solarna nokti nemaju tendenciju požutio.
Snaga, Većina umjetnih noktiju nisu jako jaki i svjetlo bilo tlak može uzrokovati nokte razbiti. Međutim, ne morate brinuti o tome dok se pomoću solarnih nokte. To je zato što s uporabom solarnih noktiju, svoje prirodne nokte postati jači i jači. Jedan od razloga za to je da su solarni čavli izrađeni od najkvalitetnijih materijala koji je zadnji za dugo vremena. Dakle, iako procesu primjene solarnih nokte potrebno puno vremena, ne morate brinuti oko noktiju lom, dok pomoću solarnih nokte.
Kako to maknuti Solarna Nails
Najbolji način za uklanjanje solarne nokte jest uzimajući to učinio profesionalni na pedikerski salon. Međutim, ako nemate vremena za posjet jednom pedikerski salon, moguće je ukloniti solarni noktiju kod kuće previše. Ipak, solarni nokti uklanjanje treba biti učinjeno s mnogo strpljenja. Prvo, morate potopiti nokte u čistom acetonu za 25-30 minuta. Nakon toga, grebanje noktiju od strane nježno ukloniti solarne noktima. Međutim, ne treba primjenjivati ​​silu dok to radite, jer to može izazvati velike štete na svoje prirodne nokte.
Vi svibanj željeli pročitati više o:; Taking Care of hands, Nail Art Ideje, Nail Art dizajni s francuskim Manikura - Francuski Nail Art, Ovo su neke od razlika koje se mogu pronaći, dok u odnosu solarne nokte vs gel nokte ili akril nokte. Osim ovih, još jedna korist koristeći solarnih nokte je da se ne mora nužno koristiti za nokte na tim noktima poput morate s drugim oblicima umjetnih noktiju. Također, solarni nokte ne gube sjaj ili sjaj nakon kontinuiranog korištenja. Dakle, ako vam pronaći ove nokte zanimljivo, pokušati ih ostvariti prekrasna izgleda noktiju.

No comments:

Post a Comment