Sunday 21 August 2011

Lažni Nails

Long, savršeno oblikovani nokti su sigurni jedna atrakcija. Uzgoj nokte ne čini teško za mnoge, ali žene su samo znaju kako je teško da su one duge lijepe nokte. Nokti rastu na to sebi, ali, dajući im oblik, tvrdeći da oblik, držeći ih zdrava je sigurno zadatak. Nije svatko ima vremena da se brine o krhke nokte, ali to ne znači da treba biti zadovoljan sa kratkim noktima. Lažni nokti su za takve osobe samo. Ne samo da ljudi koji nemaju vremena ali oni koji se suočavaju s problemom krhki nokti mogu odlučiti za varanje noktima.
Lažne nokti su najlakši način da se uljepšati noktima u posebnim prigodama. These nokti su lako dostupna na bilo koji kozmetički salon, možete primijeniti da ih sami ili ih dobiti primijeniti kozmetičarka. Jeste li znali Postoje četiri vrste lažnih noktiju? Sljedeće su različite vrste umjetnih noktiju, možete odabrati bilo koje po Vašem izboru.
Vrste Lažni Nails
Akril Nokti: Lažni nokti su uglavnom smatraju akrilnim jer su najčešće korišteni lažni nokti. These Nokti su sačinjeni od tekućine monomera i polimera u prahu. Oni su, rekao je da je najjača i najviše izdržljiva vrsta lažnih noktiju. Iako su trajno, oni trebaju puno održavanja. Morat ćete popuniti akril nokte svaka dva do tri tjedan što su vaše izvorne nokti rastu. Ako želite koristiti lažne nokte za samo jedan dan, bez održavanja je potrebno. Ipak je bolje da se nokte primijenjenih i ukloniti profesionalni tako da je prirodna nokta nije oštećen.
Zamotajte Nokti: Zamotajte nokti su jedna od najpopularnijih vrsta umjetnih noktiju. These nokti su ništa drugo nego komada papira, svile, lana ili fiberglass koji se cut u željeni oblik i zatim lagano zalijepljen na prirodnim noktima. Čavli kao što su to napravili vrlo svjetlo materijala, oni izgledaju sasvim prirodno i glatko. Fiberglass folijom nokti su najbolja kao što su fleksibilniji od ostalih vrsta folijom noktiju. No, zamotati nokti nisu tako trajan kao akrilik nokte. Pročitajte više na svili folijom nokat.
Gel Nokti: gel nokti su kao akrilnim noktima, zapravo gel nokti su izrađene od akrilnog sama. Postoje neke razlike između noktiju gel i akril noktiju, glavni kao metoda primjene. Akril gel primjenjuje se preko nokta, a zatim ga je ozdravio ih izlažu na ultraljubičasto svjetlo. Gel nokte izgledaju prirodnije nego akril nokte, oni su također glatki i imaju sjaj, što akril nokte nedostatak. Akril nokti su tipični miris, gel noktiju nemaju mirisa. Međutim akrilni nokti su trajnije i jače od gel noktiju. Pročitajte više na nokat umjetnosti.
Solarna Nokti: Sunčev nokti su najnoviji tip lažne nokte. Izgledaju kao što su francuski njegovanim noktima, jer oni imaju ružičastu nokta i bijela savjete. Glavna razlika između akrilnih noktiju i solarne čavle je da je potonji ne moraju biti popunjena redovno. Solarni nokti su više izdržljiv i ne dobijete neobojene kada je izložena suncu. Solarna nokti nikada ne primjenjuju se produžeci, moraju primijeniti na cijelu nokta. Najbolji dio solarne nokte je da ne trebate bilo kakve lažne ideje noktiju dizajna za uređenje these nokte jer oni već imaju izgled francuske manikure. Što je solarna nokti toliko dodatne pogodnosti, oni su costliest svih fake noktiju vrste. Pročitajte više na njegu noktiju.
Kako poletjeti Lažni Nails
Uklanjanje lažni nokti je jednako dosadan što ih primjenjuje! Prvo rezati akrilne nokti što kraći. Nanesite vazelina samo na koži oko nokte, uvjerite se da se ne širi na lažni nokte. Sada ispunite čašu zdjela s bilo maknuti nokte umočiti prste u zdjelu i ostavite stajati 15-20 minuta. Ogulite akril nokte od nježno, ako nokte ne dobijete oguljene lako ih potopiti u lak za nokte remover za više od 5 minuta. Nemojte na silu gurati noktiju ispasti. Nanesite hidratantnu kremu temeljito na vašu stvarnu nokti nakon skidanja lažni nokti. Pročitajte više o kako to maknuti lažni nokti.
To je sve oko lažne nokte. Lažni zasigurno nokti povećati ljepotu ruke, ali oni također imaju svoje mane, nakon svega što su lažni! Zato ne razmišljam o lažnim nokte za djecu, njihovo tijelo je osjetljivo i kemikalije u lažne nokte može im naškoditi. Međutim, možete probati sve četiri vrste lažne nokte i onda odlučiti najbolje za sebe!

No comments:

Post a Comment