Wednesday 17 August 2011

Probe Večera Centerpieces

Probe večera se održava u noći prije vjenčanja, te je vrijeme u kojem obitelji i prijateljima mladenka i mladoženja okupljaju na zabavno večer. Dok je proba večera je jedna od najčešće prakticira Vjenčanje Običaji, događaj može biti kao što želite da bude, casual, polu-formalnu ili formalno. Za casual večeru, vi svibanj ne treba odgovarajuće tablice postavljanje i centerpieces da ide uz to. Za polu-formalnu ili formalno prigodom, s druge strane, nakon probe večera etiketa pravo, i imaju pravo ukrasi stol zajedno s nekim lijepim probe večera centerpieces su obavezna. Ovdje donosimo vam neke ideje za probe večera centerpieces, koja će još više poboljšati dekor mjesto održavanja probe večera.
Probe Večera središnji Ideje
Vjenčanja su sami skup afera, a ako postoji gdje god želite smanjiti troškove, probe večera, zajedno sa svojim ukrasima i centerpieces can biti mjesto gdje možete učiniti. Umjesto da troše ogromne svote novca na fancy centerpieces, pogledajte na ove inexpensive još uvijek sjajno sredinu ideje, od kojih je većina, možete napraviti po svome.
Svijeće, svijeće služe kao najprostiji probe večera centerpieces, a možda i najčešći previše. No, tu je razlog zašto oni uvijek su preporučeni. Oni su stvorili senzualne, romantične aura, oni suptilno osvijetliti mjesto, i oni su tako svestran, da se mogu koristiti u vrlo jedinstven način da rade kao lijepa centerpieces. ; Sada svi moraju biti svjesni ideje male svijeće na staklenke, postavljena kao središnji. Daljnje čine ovaj jedinstveni sredinu, uz zaključenje staklenku s svileni konac ili rafija, u boji koji nadopunjuje ukupna dekoracije, i dopustiti svjetlo svijeće za filtriranje kroz. : 'Ako želite izbjeći staklenke, onda se držite nekih Jednobojni stup svijeća različitih visina, te ih završiti s tim nitima. Jednostavna, ali lijepa. ; Dobiti neke okrugle ravne ogledala, kažu veličinu tanjur. Mjesto na njime i ove svijeće stup, te ih povezati s debelim vrpcom i posuti nekoliko latica cvijeća na ogledala. Odraz svijeće na ogledalo će dodati sjaj večeri. ; Baloni; Balon centerpieces napraviti za jedinstvena probe večera centerpieces, i dodati malo boje na mjesto događaja, čineći večer puno svjetlije i sretan. Odaberite balona različitih boja, te ih dići u zrak u male veličine. Napravite balon buket od oko 4-5 balona. Vezati niz oko svakog balon, i vezati sve konce zajedno u bazi. Uzmi mali, no malo teška stijena koja možete naći na plaži, i zamotati viška vrpca oko stijene. Toj stijeni djeluje kao težinu držite balona. Koristite vrpca završiti ružan niz na stijeni. Stavite ga na stol, i imaju jedinstvenu sredinu. Savjet: Da biste spriječili balona from njišu u svim smjerovima, mjesto stijene u vazi, visina od kojih prikladno prekriva duljinu niza balon.
Stijene, školjke i pijesak: "Za one od vas koji su vlasništvo tematskim vjenčanje, poput plaža vjenčanja, kombinacija kamenja, školjki i pijesak zajedno staviti make za savršenu centerpieces plažu temu. Prvo, pokupiti slične veličine stijene i školjke od plaže. Onda se neki visoki, cilindrični vaze. Napunite do tih vaza u slojevima na ovaj način: pijesak, stijene, pijesak, školjke, pijesak, kamenje, pijesak. Napuniti vaza do vrha. Debljina svakog sloja može varirati po Vašem izboru. Oni mogu biti jednake, ili možete imati deblji sloj pijeska, tanki sloj stijena, i malo debeli sloj ljusaka.
Magic tkanina, tkanina Korištenje različitih materijala, tekstura, boja i uzoraka zaista može baci čaroliju as probe večera centerpieces. Zanimljivo način da ovaj rad je da se dobije zlatnu ribicu zdjelu, i obična tkanina, kažu u boji zlato. Just labavo it hrpa gore, i stavite ga u zdjelu. Sada pospite laticama cvijeća, lišća picked s ulice (sprej oslikana u boji po Vašem izboru) ili neke konfete na tkaninu. I to je to! Your jeftin Središnji je spreman. Idi dodatni milju i okružuju staklo zdjela s zavjetni svijećnjaci.
Perje, Perje su zaista vrlo jedinstvene probe večera centerpieces. Možete isprobati nojevo perje for centerpieces, paunovo perje i, ili samo slučajno skupljati perje, različitih oblika, veličina i boja. Jednostavno im hrpa zajedno, i stavite ih u čašu. Drugi način izrade središnja malo fancy, je da prvo mjesto neke od stiropora u čaši. Zatim mjesto svaki pero u styrofoam, duž rub stakla. Ispunite ostatak stakla s laticama, pijesak u boji, šljunak, mramor, ili manje perja jedne boje. Možete čak i svjetlo malo svjetlo čaj u centru od stakla, ili završiti staklo s svileni konac, u boji dopunjuju perja, kako je spomenuto gore.
Uvijek napraviti uzorak i vidjeti kako to izgleda prije nego te ići naprijed i učiniti sve centerpieces. Razmislite izvan cvjetnih aranžmana centerpieces. Cvijeće vjerojatno čine srž svih wedding probe večera ideje, i vjenčanja previše, ali to je vrijeme to misliti izvan okvira, i isprobati neke od gore navedenih centerpieces. Zapamtite da uvijek možete dodati u dodir vaše kreativnosti među njih. To su samo ideje. Možete ih odvesti na novu razinu otkrivajući nove elemente koji mogu dodatno dodaj u ljepotu ovih probe večera centerpieces.

No comments:

Post a Comment