Monday 29 August 2011

Kratki Slojevita frizura

Većina žena s kratkom kosom mislim da oni imaju vrlo ograničene mogućnosti kad je u pitanju oblikovanje svoje kose. Ali to nije uvijek u pravu. Žene sa kratkom kosom mogu imati toliko zabavno eksperimentiranje s različitim frizurama i naći savršenu frizuru koja će laskati svoje lice. Kratka kosa je zapravo vrlo lako stilu, kao i održavanje i dobar kratke slojevite frizura može oduzeti mnogo godina iz vaše lice. Ovdje ćemo vam pokazati kako to učiniti kratke slojevite frizure kod kuće.
Kratki Slojevita frizura za tanku kosu
Ako imate tanku kosu, a zatim biste trebali pokušati stvoriti više volumena na strani i krunu. Prvo operite kosu s volumizing šampon i regenerator i ručnik suhu kosu. Sada se primjenjuju trunka dobre kvalitete pjenu za kosu ili styling krema kroz mokru kosu. Pobrinite se da svaki vlasi kose ravnomjerno obložena pjenu. Sada vrh glavu prema dolje, a koristiti diffuser lagano suhu kosu, nakon što ste potpuno osušeni kosu pomoću raspršivača, flip kosu gore. Sada koristiti mali okrugli kist i fen za kosu stvoriti nježne valove na krunu i strane glave. Napravite dio stranu i natrag kosu četkom na jednu stranu. Koristite uski privitak svoje curling željeza i sklupčati 1 inch odjeljak kose, po omatanje kosu oko privitak. Nakon što ste učinili kovrčanje kose na ovaj način, pravedan trčanje prstima kroz kovrce da će dati razbarušen izgled. Mist svoje kratke slojevite frizura s Hairspray. Više o ravno slojevite frizure.
Kratki Slojevita frizura za guste kose
Žene s guste kose uvelike može korist pomoću slojeva pomaže dati više strukture i omogućava kontrolu kosu. Pitajte stilista da vam dati kratki bob sa slojeva. Kose u pozadini treba biti slojevita i one sa strane i sprijeda je zadržao malo duže. U stilu ove vrste šišanje najprije operite kosu šamponom protiv kovrča slijedi sjaj povećanje uređaj. Sada se primjenjuju novčić veličine iznos gel ili pjenu kroz svoje programske aktivnosti i osigurati da je proizvod ravnomjerno raspoređena u kosu. Puhati suho veslo s četkom i fenom i magla frizure with Hairspray. Samo za srednju kratke slojevite frizura, pročitajte slojevito hairstyles za srednje duljine dlake.
Kratki Slojevita frizura s bangs, Bangs su sjajan način da dodate više interesa za kratke slojevite frizure i pogodne su za svaki oblik lica. Prvo operite kosu s volumizing šampon i omekšivač. Blow suhu kosu uz pomoć četke veslo i fenom u radu s malim dijelovima kose. Napravite dio stranu i četkati kosu na jednu stranu. Uzmi kosu na prednjem i primijeniti neke dobre kvalitete gel za kosu ili pjena za kosu na ovoj dionici. Postavite kosu do srednje, a ovaj dio puhati suho ravno i stavite ga preko vaše čelo. Možete zadržati ostatak kose kao što je to ili meko rotor kosu s uskim prilog sušilo za kosu.
Pročitajte više na:; Slojeviti Haircuts; Slojeviti Bob frizura, Funky kratke frizure; To je sve o kratkom slojevite frizura za žene. Oni su vrlo niske održavanje, a neke od tih stilova su za pranje i habanje vrste. Eksperimentirajte s različitim stilovima i vi ste sigurni da se s stilom da ćete ljubav.

No comments:

Post a Comment